Scudo Sports

Bisiklet forum ve sonrası...

En çok ilginizi çeken konu nedir?

• Bisiklet Mekaniği

• Marka-Model Deneyimleri

• Gezi-Tur Paylaşımları

• Günün Fotoğrafı

• Market-Ikinci el

• Fırsat Reyonu

• Sağlık-Beslenme

• Bisiklet Yarışları

• Forum Bilgelerinin Yazıları

• Güncel Konular

• Toplam katılım
    575
Bir şey sormak istiyorum, bu durum ara ara oluyor. Bugün tarayıcıdan da telefonla da açtığımda 18 bildirim yanıyordu. Bildirimleri okumak için tıkladığımda sadece 2 tane çıkıyordu hepsini göster ekranında da aynı şekildeydi. Daha önce de böyle olduğu olmuştu hani konuyu takip ettiğim kaçabiliyor. Bu durum tek bende mi böyle, yaşayan da var mı?
Bende şimdi girdim 3 bildirim gözüküyordu tıkladım boş hepsini göster dedim hiçbir şey yok

Scudo
Bilgisayardan giren arkadaşlar CTRL + SHlFT + F5 yapsınlar.
(Shift Ctrl düğmesinin üzerindeki yukarı ok işaretli tuş.)

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren ve MakRo
Forum yönetim kadromuza @Anonim arkadaşımız da dahil oldu.
Üslubu ve samimiyeti ile forum kültürünün gelişimine katkı yapacağı için kendisine hoşgeldin diyoruz...

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hayırlı olsun👍

• Beğen
Görevinizde bol şans 👏

tebrikler, kolay gelsin @Anonim

@Anonim hanım tebrik ederim, görevinizde başarılar dilerim.

• Beğen
Bisiklet Forum üye sayısı 100 binden fazla.Bugün hali hazırda 40 yaşımı doldurdum. 100 bin imza toplayın beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterin. (Eskiden 100 bin imza yeterli idi, şimdi ne oldu bilmiyorum)

Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahibim.
4 yıllık üniversite(lisans) diplomam da var. İsteyene şakkadanak gösteririm.Daha ötesi var mı. Diploma gösteremeyen bile var.:snzdglsn: Ekonomiden anlarım. En azından bundan daha beter yapmam.
'Verin yetkiyi, görün eben*zi" diyesim geldi bir anda içimden. :ssrtcbya:

Twğan küniñ quttı bolsın Süleyman kardeşim...
Eger siz sultan bolsañız, barlığında kömirtekti velosïped boladı....
Bul forwm sizben jaqsıraq...
Not:
Okunuşu gibi yazılmıştır...
@hamlet2006

@can_celik uçmağa yanaşmışlardan bir sen galdın. Hele yukarıdaki yazıtı çeviri ver. :) @cazci Abem döktürmüş .:harika:
(link)
Kopyala azeri dili yaz abi.
Doğum günün kutlu olsun Süleyman kardeşim...
Padişah isen herkes karbon bisiklete binebilir....
Bu forma senden daha iyi...
Forma kısmı forum olarak değişecektir. :) :)

Bisiklet Forum üye sayısı 100 binden fazla.Bugün hali hazırda 40 yaşımı doldurdum. 100 bin imza toplayın beni cumhurbaşkanı adayı olarak gösterin. (Eskiden 100 bin imza yeterli idi, şimdi ne oldu bilmiyorum)

Milletvekili seçilebilme yeterliliğine sahibim.
4 yıllık üniversite(lisans) diplomam da var. İsteyene şakkadanak gösteririm.Daha ötesi var mı. Diploma gösteremeyen bile var.:snzdglsn: Ekonomiden anlarım. En azından bundan daha beter yapmam.
'Verin yetkiyi, görün eben*zi" diyesim geldi bir anda içimden. :ssrtcbya:
Yürü be usta, yanındayız +1 :)

• Muhteşem
Tepkiler: hamlet2006
Bir tek vaadim var:
Bunlar ne yapıyorsa tersini yapacağım.:harika:

Bu arada bu forumda herkes değerli, liyakatlı kişi çok. Kabineme herkesi alabilirim. Bir kişiyi bir göreve özel olarak istiyorum. O da @necmeddin ağabey tam MİT Müsteşarı olacak adam. Uçan kuş ne yapmış haberimiz olur(İstibdat ve mimlemek için değildir) Hem eniştem yok ki, haber alayım :snzdglsn: Bıyıklı şart.

Bir tek vaadim var:
Bunlar ne yapıyorsa tersini yapacağım.:harika:

Bu arada bu forumda herkes değerli, liyakatlı kişi çok. Kabineme herkesi alabilirim. Bir kişiyi bir göreve özel olarak istiyorum. O da @necmeddin ağabey tam MİT Müsteşarı olacak adam. Uçan kuş ne yapmış haberimiz olur(İstibdat ve mimlemek için değildir) Hem eniştem yok ki, haber alayım :snzdglsn: Bıyıklı şart.

Beni be bakanı yapacağını biliyorsun :D giyim kuşam işleri :ssrtcbya:

Herkes 3-5 imza da yanında getirse eder 300-500 bin imza. Kanuni Sultan Süleyman tahtı çıksın

Geri