alpturgay
Üye
- Tepki
- 14
- İsim
- Alp Turgay
- Başlangıç
- 1994—95
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Evet kendinizi madara edecek yorumlar yazmamissiniz.
- Bisikleti götüren şey aslında ne teknik, ne de sürücüdür bence.
Aceba bisikleti götüren nedir kendiniz bile bilmiyorsunuz ki cevap da veremediniz.
- Tabiki bisiklet gider, ama elektrikli bi fixed vites kendi başına bile gider hatta 50 kph yapar teoride.
Yahu eletirikli bi Fixed vites nedir ve kendi basina nasi gidiyor? Ha unutmadan 50 kph nedir? Bunun da cevebini bilmediginizi ve kafadan sallama bir sey yazdiginizi düsünüyorum.
- O zaman bisikleti bisiklet yapan zaten kadro + ekipmandır. Ona göre düşünürseniz, ne kadar donanımlı bir bisikletsiniz var ise o kadar gider ve tamiri ile ilgilenirsiniz.
Size bisikleti kondisyonmu yoksa gercekten ekipmanmi götürü diye sordum bunada cevap yok.
- Raleigh misallerinden bi tane full karbon XTR + deore + 500W destekli boyası olmayan, sadece karbonfiber gibi görünen bi alet çekerim altıma-
Inanin XTR donanimli bisiklette deore ne alaka onu anlamadim. Nasil olsa bunu hesabiniz dolu olsa alacaksiniz ki dolu hesabi olan kisi XTR donanimli bisikletine deore taktirmaz. Birde nerden duydunuz bilmiyorum ama eletrikli bisiklet sadece watt ile degil onun birde NM olayi var onuda dikkate almak lazim.
- fiyatlar 4000 quid
Quid nedir ya buna gercekten bir aciklamaniz varmi, quid yoksa ingilterenin yeni para birimi oldu da bizim mi haberimiz yok?
Bunlarada cevabiniz olmsadigini saniyorum. Gercekten benim düsüncem sizin bisikletten zerre kadar anladiginiz falan yok. Sadece burada kendinizi madara ediyorsunuz gibi geldi bana.
Hadi simdi bunlara cevap verinde madara olmayin. hepsini gectim en azindan Fixed vitese ve Quid olayina bir cevap verin.
Forumda bunlardan çok daha abidik kubidik yorumlar var, destan yazmak istemedigimden kısa tutmaktayım.
İsterseniz yol açık bütün gün oturup fixed gear, 1x11 Deore, XT, vs hangisi nasıl gider?
Şahsi harakette bulundunuz gelip her yorum üzerine. Quid, pound'dur. 1 pound 1 quid eder yani 1 Sterling.
Raleigh'deki para birimi oldugu gibi Dünya'nın su bazında dönen para birimidir, hatta sizin elinizdeki o bisikletler quid sayesinde elinize gelir.
Dünya deniz yolu böyle döner, daha zorlamak istemiyorum...
-
Edit: Deore + XTR lı full suspension var. O kadar üst segmentte bile gelişiyor öyle olaylar. Adamlar atolye bazında yapıyorlar bu aletleri, fabrikasyon degil. İngilitere böyle üst segment çalışan neresinden baksanız en az 5 tane marka var sizin duyup duymadıgınız.
Bu bir gerçek. O markalar vardı zaten hep, bisiklet piyasası düşünce otomatikman ortaya çıkıyorlar. Neden? Çünkü kimse gönülden çöp bisiklete binmek istemiyor. 4000 sterling'e gelen bi özel yapım İngiliz full suspension MTB > bilgisiniz bisikletlerin %95'inden iyi şu an.