Acaba formülünde bir değişikliğe felan mi gittiler. Gerçekten merak ediyorum. Kaldıki bir bisiklet takımına bile sponsor bir marka, illaki eleştiri ve şikayetler kulaklarına gidiyordur. Şahsen sunu kullanan birisi bu üründen dolayı zarar görse, zararını her türlü mahkeme yoluyla yada tüketici hakları birimlerine baş vurarak geri alır.Kullanılmasın demiyorum, hobi olarak yine kullanılsın ama kaptırmış her yere sıkarken bir içmediği de kalmasın.
Adamlar asperox diye bisiklet takımı bile kurdular,her granfondo vb yarışlarda asperox formalı tanınmış simalar,o yüzden bisiklet mevzusuna bu kadar yükleniyorlar,biz evde lavabo ve wc temizliğinde kullanıyorduk ama yaşamın her alanına soktular asperoxu,iyi bir pazarlama ekibi var sanırım. (link)Asperox'un satışlar düşüşte heralde. Cyclist güzel para almış gibi gözüküyor.
Asperox bence genel bisiklet temizliği tarzında bir ürün piyasaya sürüp videoyu tekrar çekmeli. İçinde sabun ve cila olan bir ürün ile genel temizlik yapılabilir. Fiyat da uygun olursa birçok kişi alır diye düşünüyorum.
Muc Off'a rakip gibi yerli ürün gibi bir şey olsa hoş olurdu. Tabi biz yerli bisikletçilere göre fiyatı uygun tutmalılar ki tercih edilsin.Asperox bence genel bisiklet temizliği tarzında bir ürün piyasaya sürüp videoyu tekrar çekmeli. İçinde sabun ve cila olan bir ürün ile genel temizlik yapılabilir. Fiyat da uygun olursa birçok kişi alır diye düşünüyorum.
Sana çok gizli bir bilgi vereceğim. Bu bilgiyi bu forum dışında bilen kimse yok Türkiye'de. Hazırsan veriyorum bilgiyi:sormak istediğim sorumu soramıyorum
Yeni başlık açmak burada konu anlatımı var.Çok özür dilerim konu ile alakasız ama konu oluşturmak istiyorum fakat üyeliğim konu açmak için yetkili değil yazıyor ve açamıyorum nasıl yapabilirim acaba sormak istediğim sorumu soramıyorum
Adamlar asperox diye bisiklet takımı bile kurdular,her granfondo vb yarışlarda asperox formalı tanınmış simalar,o yüzden bisiklet mevzusuna bu kadar yükleniyorlar,biz evde lavabo ve wc temizliğinde kullanıyorduk ama yaşamın her alanına soktular asperoxu,iyi bir pazarlama ekibi var sanırım. (link)
Bir ara Özcan kardeşimizde sponsor diye zincirine wd40 sıkıp duruyordu,yapma etme özcan olmaz dedik dedik vazgeçirdik
Bende de benzer bir durum. Benimm kucuk kutu asperoxumu yeni almıştım, şisenin en alttinda plastigin nokta gibi birlesme yerinden sıvı damla damla dolaba sızdırmış. Sunta dolapın rafı şişmiştiGeçen ben de ruble ve zinciri temizlemek için asperox aldım litrelik. Bagaja koymuştum arabada. Devrilip kapağı açılmış ve bütün bagaja akmış. 1 lt boşa gitti ona mı yanayım? Bagajı komple apartmanın bahçesinde yıkamam gerekti ona mı? Yoksa bagaj çantalarının bozulup çöpe gitmesine mi? Bilemiyorum Altan...
"Asperox Yetkililerine : Kapağı daha sıkı yapmanız lazım."
Beykoz Belediyesinin Global takımı o gördüğünüz arkadaşlar.Geçen hafta rahmetli Doğanay abiyi anma sürüşünde sarı giant bisikletli birini görmüştüm. Kadroda asperox yazıyordu. Güzel makara he deyip gülmüştüm. Sonra yanında bir tane daha gördüm, iki kafadar arkadaş makara yapmışlar herhalde dedim. Sonra sayı arttı, formalar vs. sarı ve üzerinde asperox yazıyordu. Baya takımlardı. Bu işte bir iş var dedim ama anlayamadım.
Buna benzer ürün var ve ben kullanıyorum kadro üzerinde gayet başarılı. 70 TL di şimdi 115 TL olmuş.Asperox bence genel bisiklet temizliği tarzında bir ürün piyasaya sürüp videoyu tekrar çekmeli. İçinde sabun ve cila olan bir ürün ile genel temizlik yapılabilir. Fiyat da uygun olursa birçok kişi alır diye düşünüyorum.