tamer öztürk
Üye
- Tepki
- 654
- İsim
- tamer
- Bisiklet
- Whistle
Profesyonel bir çekim lazım abi sana marka işbirliği yapalım258296 dosyayı görüntüle258297 dosyayı görüntüle258298 dosyayı görüntüleBu tarz gözlükler kaskla biraz daha iyi duruyor gibi fikir olması açısından kasklı olan fotoları da atayım dedim.
Anlaştık abi 🤝@yavuzkosar Pandemi bitsin geleceğim yanına zaten.
O maskeyi indirirsen buhar muhar kalmaz. 😆Kullanıcı yorumu yazma vakti geldi. Dün bol rüzgarlı 90 km, bugün 22 km den sonra bu gözlük rüzgar işini gerçekten çözmüş diyebilirim. Rüzgardan kaynaklı inerken en ufak bir şikayetim olmadı. Ben numaralı gözlük aparatıyla kullanıyorum eski gözlüğümde arkaya bakmak mümkün olmazken bu gözlükte arkaya bakmak çok rahat. Buhar olayı ne yazık ki tam olarak çözülmese de eski gözlüğüme kıyasla %50 diyebilirim. Durunca buharlaşsa da buhar biraz bekleyince dağılıyor. 258549 dosyayı görüntüle Bu şekilde kullanımda da çok az buhar yaptı diğer gözlüğümde önümü göremezdim. Sarı camı kullandım ışıklar için gerçekten güzel ama bu cam güneşe karşı etkili ve çizgileri gerçekten güzel netleştiriyor.
Merhaba,Maskenin burun kısmına denk gelen ince metali çıkarıyorum, çok kolay çıkıyor. Sonra eczanelerde bulunan flaster ile maskeyi burun kanatlarımı örtüp bir iki cm yanaklarıma uzanacak şekilde yüzüme yapıştırıyorum. Böylece verdiğim nefes burun kenarından gözlük camına gelip buharlaşmaya neden olmuyor, kenarlardan çıkıp gidiyor. Buharlaşmayı çok büyük ölçüde azaltıyor. Dezavantajı ise su içmek veya bir şey yemek gerektiğinde yanımda yedek flaster yoksa burun tarafını hiç ellemiyorum, çene altına gelen kısmı yukarı kaldırarak su içiyorum. Çünkü flasteri bir kere çıkarınca terli cilde aynı flaster tekrar yapışmıyor.
Merhaba,@Ufuk A. Bunu diş macunu ile de öneriyorlar; ama bir sorum olacak, her iki yöntemi de denemedim. Günlük hayatta kullandığım numaralı gözlüğümle bisikleti de sürüyorum mecburen; çünkü yukarıda bahsettiğim gibi kirpiklerim cama çarpıyor. Mevcut camların üzerinde kaplama var, bu kimyasallar o kaplamaya zarar verir diye korkuyorum. Bisiklet gözlüğünün içine takılan aparata kaplamasız biraz daha ekonomik bir cam taktırırım, kimyasalında çok düşünmem; ama günlük gözlüğüm olunca böyle bir endişem oluyor. Sizin tecrübeniz var mı bu konuda?
Yorumunuzu biraz geç gördüm ama ben bu markanın başka gözlüğünü aldım. Elimde bulunan mevcut zero rh+ gözlüğe yedek olsun diye. Fotokromik özelliği çok iyi değil, camlar çerçeve içerisinde sallanıyor. Ara sıra kullansamda pek memnun değilim.Ben de (link)sipariş verdim.
Ben,sürüş yaparken saplı gözlük kullanamıyorum. Gözlüğü kafa bandı ile takmak ,bana aşırı derecede konforlu geliyor.
Kargo,Cuma günü İstanbul'a giriş yaptı. Bakalım artık nasıl çıkacak.Yorumunuzu biraz geç gördüm ama ben bu markanın başka gözlüğünü aldım. Elimde bulunan mevcut zero rh+ gözlüğe yedek olsun diye. Fotokromik özelliği çok iyi değil, camlar çerçeve içerisinde sallanıyor. Ara sıra kullansamda pek memnun değilim.
Siroko markasını daha önce forumda duymuştum. Olumlu yorumları oldukça fazla değiştirmeyi düşündüğümde muhtemelen tercih edeceğim marka olacaktır.
|