Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

(link) Bu gözlük sadece spor amaçlı mı kullanılır? Günlük kullanım için çok mu abes durur ?

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
Scudo
@MeTaLioNs takım elbise ile gitmen gereken işine sahne kostümü ile gider misin :D

Dosyalar

• -Jacket-pants-vest-2015-new-men-suits-paillette-stand-collar-style-formal-dress-black-white.jpg
    -Jacket-pants-vest-2015-new-men-suits-paillette-stand-collar-style-formal-dress-black-white.jpg
    55,9 KB · Okunma: 20
@chnkrmz :) elbette gitmem tabi ama bu model için daily olarak satılan lensleri de var.

@MeTaLioNs gözlük aslında çok güzel. ama illa giymek istersen kıyafetlerinide ona göre seçmelisin. daha bi sportif. ama nasıl sportif bende bilmiyorum. normal kıyafette çok sırıtır gözlükler

@chnkrmz Gözlüğü tartışmaya gerek yok canım. 10 numara gözlük. Sipariş vermek mümkün değil. Uluslararası kargo yok. Amerikadaniste.com aracılığıyla alayım dedim. Bu sefer de 9 dolar site üyelik ücreti + min 25 dolar kargo + 26 dolar da ABD içi vergi yükü bindi. E ayrıca TR için de vergi vereceğimi de düşünürsek... (link) Türkiye'de bu adres satıyor. Müşteri hizmetleriyle bayağı konuştum. Oakley.com'da olduğu gibi gözlüğü kendi zevkinize göre desenleyemiyorsunuz. Fiyatlar ise ABD fiyatlarına yakın. 50-60 TL fark ediyor. Sizce gözlüğün polarize olması şart mı ?

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Arkadaşlar daha önce kullandığım kavisli güneş gözlüğüm malesef kayboldu kaliteli kavisli güneş gözlüğü bulamıyorum. Acaba bisiklet gözlüğü diye satılan gözlükler güneşten korur mu? Hangi gözlüğü önerirsiniz? Kullandığınız bisiklet gözlüğü olmayan ama işimi görüyor dediğiniz bir model var mı? Şimdiden teşekkürler

decathlon dan kullanıyorum ben.değiştirilebilir cam seçenekli gözlüklerden alıyorum.saydam olan camları gece ve kapalı havalarda ,koyu renkli camları güneşli havalarda kullanıyorum.fiyatları uygun.hatta az önce baktım bazılarının fiyatı düşmüş.memnunum gözlüklerden.

Benim gözler biraz hassas bunların kalitesi nasıl acaba fiyatları çok uygun 14 tl ye gözlük var.

Ben 4-5 kere aldım buradan.14 liralık şeffaf camlı gözlük görüntüyü çok büyültüyordu.tesadüf göz doktorüna muanehaneye gittiğimde hocam şuna bakın numaralımı bu dedim baktı cihazda yok hayır dedi oval olmasından kaynaklı olabilir dedi ama sonuçta ucuz gözlük fazla bişey bekleme bundan dedi.diğer aldıklarım 50 ve 70 liralık gözlüklerdi kullanıyorum 2 yıldır çok şükür sıkıntısını görmedim bilemiyorum sıkıntı yaşayan varmı.yalnız dechatlon nun fiyatlarına bakıp bu pahalı kalitelidir demeyin fiyatları düşürüyorlar sonradan.

Oakley M Frame Polarize'yi tavsiye ederim. Gozlukcu.net (Oakley Türkiye distrübütörü)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link) önerebilirim 1 aydır kullanıyorum bazen gözlük olduğunu bile unutabiliyorum gözümde.

• Beğen
Excess marka gozluklerin uv korumali, polarize, gozu cevresini tamamen kapatan modelleri var. Genelde motorcular kullanir. O gozluklerdeki performansi baska hicbir gozlukte bulamadim. Gece kullanim icinse seffaf yine toz gecirmez is guvenlik gozlukleri var. Modeli ayni bisiklet gozluk modeli. Tane 5 tl her perpaya gittigimde bir kac tane alirim.

Dekathlonda satilan gozlukler hesapli ve vasat kalitede. Is gorurler ama 50 tl cok fazla o gozlukler icin. Buyincoins.com sitesinde ayni vasat gozlukleri birkac usd ye alabilirsiniz. Bisiklet magazalarinda uvex marka gozlukler var. Kaliteli gozlukler 150 tl den asagi olmuyor genelde. Ben cok sik kaybediyorum o yuzden bir kaliteli varsa uc bes tane uyduruk gozlugum hep sagda solda yedekli oluyor.

• Beğen
İtalyan ray ban kullaniyorum yurt dışından getirttim gunesli günlerde süper goruş sagliyo. uçak pilotu gibi.

• Beğen
Ben bunu kullanıyorum;
(link)

Normalde numaralı gözlük kullanıyorum ama sırf bu gözlüğü takmak için lens kullanıyorum bisiklet üstünde. Camları kaliteli, bir çifti polarize, rüzgar izolasyonu da çok güzel.

Özellikle benim gibi en küçük rüzgarda gözü yaşaranlar için çok iyi.

Bundan önce kullandığım adidas'ın devileye gözlüğü bundan daha da iyiydi ama, çamı çizilince 150 dolar istediler. Mecburen buna yöneldim. Pişman da değilim.

• Beğen
Tepkiler: aydın tuzersoy
Endura Spectral Anti-Fog gözlüğün mavi renk olanını kullanıyorum ve çok memnunum. Mavi renk olanının renk yoğunluğu 1 olduğundan hem gündüz hem de gece kullanılabiliyor, görüş alanı çok geniş ve net, çok hafif, %100 UV koruması var, buğu yapmıyor. Yurt dışından sipariş verilebilir:

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@legolas99353
Ben XLC kullanıyorum.
3 farklı camı var
İçinde takılıp-çıkarılabilen optik gözlük var
çok güzel bir model:harika::harika:

• Beğen
Banada numaralı lazım var mı numaralı kullanan