Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet gözlüğü önerisi

Scudo
@soneryen
Ben de var çok da güzel bişi...XLC marka
Hem numaralı hem 3 farklı camı var....Sarı-Siyah-Şeffaf:harika::harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Emre Yönlüer
Numaralı cam nasıl oluyor. Gözlükçüde mi kestiriyorsun. Önce bunları anlamam lazım. Sonra kalitesine bakacağız ama yıllardır bisiklet sürüyorum. Numaralı güneş gözlüğüm ile sürüyorum. Hep imrendim, sert ve şahin bakışlı çekik gözlü gözlük modellerine :)

• Beğen
@Emre Yönlüer bende xlc aldım hatta almaya gittiğimde birisi kendisininkini hediye etmiş yeni bitane almaya gelmişti peynir ekmek gibi satılıyormuş. benim gibi astimatı olanlar için uygun fiyatlı bir seçenek

@gokberk88
Tamamda ben başka birşey soruyorum. Yardımcı olmuyorsunuz. Numaralı kullanan herkesin cevaplayabileceği birşey, camı nasıl yaptırıyorsun nasıl oluyor, çerçeveye

• Beğen
@soneryen gözlükçüye götürüyorsunuz iç kısmında çerçeveye cam takıyor numaranıza göre resimde iç çerçeve görülüyor

• Beğen
50 60 liraya düzgün göz bozmayacak bir de basi agirligiyla agritmayacak bir gözlük bulunabilir mi?

@Ruhi numaralı gözlüğünüzün çerçeve boyutuna göre değişir. mesela benim çerçeveler büyük o yüzden olmuyor ama okuma gözlüğü gibi küçük bir gözlüğünüz varsa olur ama tavsiye etmem xlc 60 tl 40 lirayada cam taktırın hem numaralı güneş hemde numaralı gece gözlüğünüz olsun :)

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@gokberk88
Güzel durmuyor. Tek alternatif bu muymuş :( ben numaralı güneş gözlüğümle devam etsem daha iyi olur diye düşünüyorum.

@Auron Sanchez bahsettiğiniz mevzu kişiden kişiye değişir. Şöyleki ben kemik gözlük kullanıyorum gün boyu ağırlığıyla baş ağrısı yapmıyor ama annem titanyum çerçeve+ inceltilmiş özel cam kullanıyor ona rağmen rahatsız olabiliyor. 50-60 Liraya bulabildiğiniz en hafif gözlüğü alıp denemenizi tavsiye edebilirim ancak.

@soneryen birde buna bakın ama fiyatları birazdaha pahalı

• Beğen
@Auron Sanchez :D bende normal zamanda kaliteli bir gözlük kullanıyorum geçen gün bir abim beni uyardı ter közlüğün kulak kısmını aşındırıyor daha uygun fiyatlı bir gözlük kullan istersen diye hak verdim bende xlc nin gözlüğünü aldım bu yüzden :) hem düşerse de içim çok yanmaz ama rayban e zarar gelmesi yazık olur sizde gözden çıkarabileceğiniz ama gözünüzüde koruyan bir gözlük kullanmanızı tavsiye ederim. Benim gibi numaralı gözlük kullananlar için seçenekler sınırlı ama numaralı kullanmıyorsanız seçenekler çok fazla :)

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
@gokberk88
Baktım, gözlükte seçmek lazım. Paylaşım için teşekkürler, deminden beri inceliyorum. Bakalım bir karar vereceğim.

@soneryen
Normal güneş gözlüğü içine takılabilen optik gözlük oluyor(plastik) göz numaralarınıza göre gözlükçüden cam taktırıyorsunuz:harika::)

@gokberk88
Benim de astigmat var:D

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Decathlon'da ORAO Arroyo gözlük tavsiye ederim. Fiyatı çok uygun, camı kaliteli ve kutusunda "Polarize (siyah, turuncu, sarı ve saydam" 4 farklı cam seçeneği ile geliyor. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum Buyrun: (link)

• Beğen
Tepkiler: Speker
@Emre Yönlüer geçen gün dedim gözlüğü çıkarıp güneş gözlüğü takayım. Sanki yerden 2 metre yüksekteyim çukurların derinliğini anlamıyorum virajda bisikleti yatırmaya korkuyorum. Tam bir işkenceydi :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Geri