Scudo Sports

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Teşekkürler, bir kaç aya kalmaz aliye düşer :koptum::D:koptum:@Jacobox

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Scudo
(link)

Amazon a düşmüş bile...

En son ekleme

-Aliexpress'ten örnek gösterdiğim kask modellerinden kullanan ya da kullananı gören var mı? Bu tür bir kask alırken (kalitesi dışında) nelere dikkat edilmeli? Kar gözlüğü gibi şeffaf olandan mı seçmeli? Siyah güneş gözlüğü gibi olanlardan mı? Bu ikisini bir arada veren değiştirilebilen marka biliyor musunuz? Bu tür rüzgarlık/vizör/gözlüklerin kaza anındaki güvenliği hakkında bilginiz var mı?

İlk mesaj

Kask ile ilgili başlıklarda bulamadığım için yeni başlık açıyorum. Aliexpress'te şöyle bir ürün gördüm

(link)

Gözlük taktığım için ürün ilgimi çekti. Böyle bir kask gördünüz mü ya da kullanan bir tanıdığınız oldu mu? İşe yarıyor mu diye fikrinizi almak istiyorum.

Sonradan ekleme - şu da güzel gibi :

(link)

Benimde zaruri sebeblerden dolayı ilgimi çeken bir konu.
Var mı kullanan merak ediyorum gerçekten.

Gözlük değil ama vizorlu kask kullanıyorum memnunum. Cratoni City evo diye aratin göreceksiniz. Yine de gözünüze çok iyi oturan bir gözlük kadar korumuyor ama iş görüyor...

@Ozan k. Gözlükten kastım vizordu benim de :)

@Ozan k. Bir de sizin vizor güneş koruması için siyah ile değiştirilebiliyor mu

Evet ama pahalı ve bulması zor...

Evet kullanan triatlet arkadaşlar var. @Ozan k. arkadaşımızın dediği gibi pahalı ve Türkiye'de orjinallerini bulmak neredeyse imkansız.. Kullanan arkadaşlarım çok memnunlar. Özellikle de aerodinamik açıdan...

@ambiguous hocam siz karistirdiniz, bu şehiriçi kaskı ve turkiyede orijinali her yerde satılıyor. Bike and outdoor mesela...

@Ozan k.
Hımm ok ben aero kask ile karıştırdım sanırım ...

Kask konusunda Aliexpress linki veren bir kişiye niye kimse çıkıp "Oradan alınmaz, kafanı koyuyorsun içine." demiyor. Hadi diyelim ki başlığı açan deneyimsiz bir insan. Cevap veren kişiler arasında bir tane bile bunu akıl edebilecek, deneyimlemiş birisi yok mu?

Aliexpress'ten kask alınmaz. Kask köpük olarak kafanı kullanır, beynini akıtırsın.

güzel bir şey motosiklet kaskarına benziyor. Ama kaskın oruması nasıl performansı ne o bilinmez

@Ozan k. aero kask zannettiğim için o şekilde yazmışım zaten.. Dolayısıyla sizin dediğiniz gibi olduğunu görebilseydim o şekilde bilgi vermezdim..

@drumbanger
Ben daha önce Ali expressten kask aldım @drumbanger , üzerine kaza da yaptım ve kask sayesinde kazayı ucuz bir şekilde atlattım... Yani kask benim işime yaradı. Bence biraz abartmışsınız... Ayrıca neyi akıl edeceğimizi de bırakın biz karar verelim...

@drumbanger Ukelaca bir cevap olmuş bence. Gerek yok, gereksiz hassasiyet.

Ayrıca şu mantığı ben anlamıyorum, ordan alınmaz burdan alınmaz. Arkadaş markası belli, modeli belli, cismi belli, neyin ne olduğu belli. Afedersin ama niye alınmıyor ? Satıcı üründen binlerce satmış, yüzlerce olumlu yorum var, markası modeli belli ve güzel ülkemin fiyatlarına göre 3te 1 bedelinde. Neden satın almayayım?

Sanki güzel ülkemde her satıcı/esnaf mükemmel kalite ürünler satıyor, hile hurda hiç yok, satış sonrası destek full, garantiler kusursuz.

Nerden ne marka aldığın değil, ne kadara ne kalite aldığın önemli bence.

Soho nun kaskı iyi değil.

Ben aşağıdaki ürünü aldım. Çok süper. Sgs, ce ve ingiliz sertifikası var. İnternet sitesine girip bakın. Geçen arkadaşıma gösterdim çok beğendi, o da sipariş etti. %100 memnuniyet garantisi veriyorum. Vizör kask içine girebiliyor. Daha iyi soho ya göre.

BaseCamp cycling motorcycle helmet Integrally-molded 26air vent Bicycle MTB Sunglasses Goggles 3lenses Polarized Night-vision UV
(link)
(from AliExpress Android)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Bu arada vizör sayesinde göze sıfır rüzgar giriyor :) çok kullanışlı.

@aserifoglu kaliteyi uluslararası standartlarda test edilip onay almış kasklar sunar. Ali Express ten aldiginiz kaskin ne olduğu belli değil. Çarpışma testine girip onay almamış, aldığı iddia ediliyorsa da yalan.
Sonuçta üreticinin insafına kalmış durumdasiniz. Aynı kaskin biri başka diğeri başka bile çıkabilir.

@Ozan k. Sanırım sözlerimi okumadınız veya anlamadınız veya ben anlatamadım. 3 5 $ fiyat yazılıp süper, mükemmel diye satılan adidos, nika, puna gibi markalardan bahsetmiyorum ben. Şunun gibi (link) Şöyle ifade edeyim;

arkadaşın paylaştığı kask, 2 farklı sitede.
(link)
(link)

fiyat farkları malum. Bu konumda neden ali den ürün alınmaz diyorum? Neden sadece işe yaramaz çakma mallar satılan bir yermiş gibi yaftalanıyor bu siteler diyorum?

Bu sitelerde çakma dandik ürün de var çok kaliteli ürün de var. Amaç kaliteli ürünü bulabilmekte. Benim bahsettiğim kask çok kaliteli. Tr de satılan 200tl lik kasklardan çok iyi.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Geri