pedli taytların çoğunu yerinde elleyerek baktım. hepsi çok ince kumaşlar. kışın beni üşütür diye hiçbirini almadım.
futbol reyonunda 5 dereceye kadar sıcak tutacağını idda ettiği içi yünlümsü bi tayt aldım.
dün zincir kopmayaydı uzun tur atacaktım deneyecektim.
taytın üstüne şort ile çıkmıştım serin havada hiç üşüme hissi duymadım.
Benzer ölçülerdeyiz. XL alın, ben aynı ürünün kısasında XL kullanıyorum.
Biraz incelirsem L'ye geçmeyi düşünürüm.
XXL kesinlikle yanlış tercih olur sizin için, XL bile hafif bol gelecek.
Kışlık askılı bisiklet taytı 7 den XXL beden aldım. boyum 1.76 kilom 88-90 civarı.Çok soğuk havalarda(-3 / -8) ekstra içine termal tayt giymek için bilerek bir beden büyük aldım.Ama sadece tek tayt olarak kullanacaksan kesinlikle XL almanı tavsiye ederim.Manisa'dan selamlar...
@ATALAY16 taytın pedinin ince olduğunu biliyorum, dolayısı ile yeterince konfor sağlamayacaktır. Eğer decathlondan alacaksanız en azından kırmızı pedli olanları tercih edin derim. Ben de Bursa'da yaşıyorum, Kocaeli mağazasından sipariş verdiğimde 2 gün içinde elimde oluyor. Bunun yanında bütçeniz uygunsa (link) bu ürünü aldım kullanıyorum. Çok memnunum. Çok konforlu ve kullanılışlı, tavsiye ederim
@Onur YCL
1.80 boy, 80 kilo. Mavi'den M tişört ve gömlek giyerim her zaman.
Decathlon'dan L aldım tişört, M imkansız, XL bile olabilirdi.
Eldiven olarak da XL kullanıyorum.
Decathlon'un kalıpları genel olarak küçük anladığım kadarıyla bisiklette.
Bende aynisi var, hicbir ise yaramiyor, bosu bosuna aldik evde yer isgal ediyor. Atsan atilmaz satsan satilmaz iste.
Malum yerine bulasik sungeri bile koysalar daha isabetli olacakmis.
Kışın ben yazlık Scott askılı taytımı giyiyorum üstüne de uzun eşofman giyiyorum benim için yetiyor. Tabii bu durumda "sıklık" devreye giriyor. Kışın eğer çok sık bisiklet binecekseniz termal bir tayt gerekir ancak haftada-ayda bir binecekseniz benim yöntem gayet yeterli işliyor
Bunun askılı olanı vardı çok güzel ve içerisi polar çok kaliteli idi ama kalmamış 1 hafta önce vardı 20 tl idi fiyatı 60 tl den düşmüştü ben 3 tane aldım.
an itibari ile siparişi verdim yarın elime ulaşırsa mükemmel olacak yoksa 1 hafta bekleriz
evet arkadaşlar bu gün ürün geldi yani pek geldi demek doğru olmaz yurt içi kargo saolsun adresi bulamamış (!) gittim ben aldım şubeden
gözlemlediğim kadarıyla ilk kez tayt giyecek birisi olarak şunları gördüm
*tayt ince soğuktan koruyacakmı pazar günü akşam üstü test edeceğim
*giydiğim zaman bu ped kısmı hafif aşşağıda kalıyor olması gereken böylemi zaten ?
*bana hafif parlak gibi geldi sanki florasan ışığından mı böyle göründü acaba ?
*banamı oyle geldi bilmiyorum biraz erotik durdu zaten kapri giyecektim üstüne kaprili denedim pe khoş durmadı ama kış bitene kadar yapacak bir şey yok
*son soru oalrak da iç çamaşırı giymiyoruz herhalde bunun içine
* Gerçek soğuklarda termal içlik lazım. Korumaz. Ama bu mevsimde işe yarar..
* Beli yüksektir biraz daha çekin pad olması gereken yere gelir.
* Parlak likralı bir tekstilden yapılıyor..
* Ben üstüne dri fit tarzı şort giyiyorum. Erotizmden eser kalmıyor
* Şimdi iççamaşırına gelince olay teri atmak ve hava alması olunca slipte giyseniz, boxerda giyseniz nefes alan bir kumaş olması şart yoksa tüm ter içeride kalır...