Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

@drumbanger sagopa kajmer düşenin dostu olmaz şarkısında takılı kalmış galiba :D bu nasıl bir narsistliktir arkadaş işin kötü tarafı böyle insanlardan çok var bi arkadaşında dediği gibi mtb lere selam vermem vs diye bende çok yorum okudum yazık çok yazık işin güzel taraflarını kaçırıyoruz...

Scudo
@luneris ben motorda kaskıma bir kaç farklı vizor aldım, kaskın içine güneş gözlüğü ya da kaskın içinden switchli güneşlikli modeller olsa da çok iyi olmadıkları için güneşli günlerde siyah vizör tercih ediyorum, güneş yüzünden gözünüzü kısmadığınız için güvenliği arttırıyor, ışığa göre vizör değiştirebiliyorum.
kayak için de aynı şekilde güneşte siyah, siste az ışıkta prizm, bazen sarı vs.

Bisiklette ise o kadar farkedeceğini sanmıyorum yine de siyah bazen bunaltıcı olabiliyor bisiklet için renkli olanları tercih ederdim.

• Beğen
Tepkiler: Caner Geyik
Bianchi alasim var butcem 1.650 tl ama salcano alasim var 27.5 jant olacak onerilerini bekliyorum

T5-3G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkisinden de vazgeçin. Merida, Mosso vs bakın.

Bu bisikleti alabilirsin, ben aldım 250km yol oldu hiçbir sorun yok o fiyat aralığı için muhteşem bir bisiklet. Aynı donanıma sahip bir bisikleti bu fiyata bulamazsın.
(link)

Bu forumda hiç kimse biachi için yorum bile yapmıyor onun için boş yere cevap bekleme bende nth9 almaya niyetim vardı biraz caydım açıkcası varsa yoksa decathlonda satılan bwtin diyorlar vardır tabi bildikleri gidip görmek lazım

Bianchi ve carraro aynı firmadır aklınızda bulunsun. Yakın fiyatlı bisikletlerde kullanılan lastikler ve jantlar aynı olmaktadır. Ve carraro epey bilindik bir markadır.

Ne istediğinize marka olarak değilde neye ihtayicanız olduğuna karar vererek tercih etmeniz daha mantıklı olur.

Dağ? Hibrit? Yol?

Bayırdan aşağı inmeyecekseniz şehir almanızı tavsiye ederim.

Soracağınız neredeyse tüm soruları forumun aramaya yerinden aramanız sizin için daha hızlı olacaktır.

Salcano igman deore tavsiye ederim.sele hariç herşeyiyle fiyatına göre mükemmel bir bisiklet.iyi bir araştırmayla o fiyata bulabilirsiniz.millet sele borusu, gidon boğazı,gidon mevzusu yapıyor 300-500 gram ağırlık için bisiklete .ok atıyorlar.al tepe tepe kullan ben 130 kg geliyorum ve hunharca kullanmama rağmen sapasağlam ve sorunsuz.

Şuan kullandığım bir ayak pompası var göstergeli, uzun zamandır da kullanıyorum ama havayı bastıktan sonra pompanın ucunu lastikten çektiğim an belli bir hava kaçırması yapıyor, aldığımdan beri böyle.
Atıyorum, 70 psi hava basıyorum, çektiğimde bi pıss yapıyor, tekrar baktığımda 65 psi. yani az bir miktar kaçak oluyor.
Hava kaçağı yapmayan veya çok az miktarda yapan (çektiğimde pıss sesini belli belirsiz duyayım :) ), kullandığınız ve memnun kaldığınız tavsiye edebileceğiniz ayak pompası mevcut mudur?

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@trainspotting35

Şuan bu pompayı kullanıyorum zaten :)

@caşş06

Bu sadece MTB lastikleri içinmiş, bende yol lastiği de olduğundan, 110 psi gibi kapasitesi olması lazım.

@ratm İlginç bende böyle bir sıkıntı olmuyor açıkçası.

Xlc benimde kullandığım bir marka çok memnunum fazla yorulmadan 1-2 basmayla 110-120 havayı basıyorum lastikde çekiş sırasında hava çıkıyor ve bu normal bir şey ama çok fazla bir hava kaçma durumu varsa bence pompada sorun olabilir.

(link) bendeki pompa bu

@ratm

Duyduğunuz ses pompanın hortumunun içinde kalan hava olabilir. Ben SKS Airworx kullanıyorum, hortumu uzun olduğu için tekerden sökerken bahsettiğiniz gibi yüksek bir ses oluyor. Ancak bunun lastik basıncına bir etkisi yok.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
@Sadettin Z.

Evet ben de onu düşündüm aslında ama lastik basıncında biraz düşme gözüküyor, belki de basınç göstergesi çok iyi çalışmıyor olabilir. Topeak veya SKS ile şansımı deneyebilirim.

Yol bisikleti icin ne onerirsiniz peki 130 psi aliyor lastik benim ?

Öneri; Lastiğinizi 110 psi şişirmeniz gerekiyorsa, 115 psi civarı hava basın. Pompa ucunu presta sibop ucundan çıkartırken daha hızlı davranırsanız, lastik içerisindeki hava kaybınız daha az olur. Bunu bir kaç kez deneyimleyip görebilirsiniz.

Bir kaç tane pompa elimden geçti, hava kaçırmayan bir pompa icat edilmişse eğer bilmek isterim. :)

Ev kullanımı için önerim;
(link)

(link)

Bisiklet için önerim;
(link)

@ratm
Durum @Sadettin Z. 'nin dediği gibi her uzun hortumlu pompada olduğu gibi o kaçan hava hortumun içinde kalan ve lastik havasını düşürmüyor, ama siz tekrar ölçmek için taktığınızda hortumun içi tekrar hava ile doluyor ve hortum uzunluğu sebebiyle 5 psi hortumda kalan hava kadar eksiliyor,

bunu daha iyi şekilde ufak çaptaki birşeyi petrollerdeki uzun hortumlarla şişirmeye çalıştığınızdada yaşarsınız, mesela ben bi ara 160 hava basıncına kadar destekleyen havalı amortisörümü, maks hava basıncı 110 olan bir petrolde şişirmeye çalıştığımdada aynısını yaşadım, hortumu taktığım gibi içinde zaten az litrede hava barındırabilen amortisörüm, hava hortumu dolana kadar iniyordu ve hava basınca tekrar çıkıyordu, durum ordada aynıydı, ama küçük amortisör pompamda böyle bariz bir durum olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: ratm
Geri