Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

Siboba takılan kafa da değişebiliyor sanırım. Kafa değişimiylede çözebilirsin belki memnunsan pompadan. Bende pronun bir pompasını kullanıyorum kafa dönerek oturuyor hava kaçağı çok az oluyor ama çevir çevir can sıkıyor :).

Scudo
@serkant yakıt Bildiğim kadarıyla alttaki pedala bastığınızda daha çok kuvvet ama daha çok hava. Basmadığınız da daha az kuvvet daha az hava oluyor. Pedala basılmadığında pompa kolunu indir kaldır işlemi daha çok yapılıyor. Tam tersi de olabilir. Pedalın işlevi olarak.

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@trainspotting35 ben pedal inikken havayı boşa basıyorum gibi oluyor indirince dediğiniz gibi çookkk fena. zaten pazar günü ilk defa iğne uçlu sibopla dolum yaptım. iğneyi gevşetin arkadaşlar. sonra benim gibi cinnetlik olursunuz... :koptum:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Merhaba. Bisiklet için bu pompayi düşünüyorum 10 euro limitim var sizce nasıldır yada alternatif önerebileceğiniz var mı
(link)

#Sanırım bu tarz konular ilgi görmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Blackburn marka kullanıyorum ben. Çok kaliteli ekipmanlar üretiyorlar. Tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
Bunun için 150 psi kadar demiş tchibo dan kaliteli mıdır acaba dediğiniz marka bütçemi aşıyor malesef

Daha ne istiyorsun dostum.150 psi hava basıyor ve basınç göstergeli.piyasadakiler 80-90 psi basabilyor ancak.piyasadakiler derken belirttiğin fiyatta olanlardan bahsediyorum.

Yol bisikletine elle 90psi basmak cidden maşallah dedirtir. Ben de aldım gördüm biliyorum. Bu nednele bu tarz pompaları sadece benzinliğe gidene kadar idare etmek amacıyla taşıyabilirsiniz. Bilinen markaları tercih etmenizi öneririm. Bir kez alırsınız ve güvenerek kullanırsınız üstelik havayı da çok daha sizi yormadan basar.

Sadece bir öneri
(link)
veya başka markalar da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Imlampre
@alper 76 yalnız bu ayaklı pompa bisiklete takılabilen 30 cm boyu
Türkiye sitelerinden malesef alamıyorum

pardon :) şimdi gördüm

Bu tarzda bir pompa daha önce şöyle incelenmişti bir arkadaş tarafından, ilginizi çekerse bir göz atabilirsiniz.
Zefal RG01 Mini Ayak Pompası

Sizin gönderdiğinizi ise kullanan varsa yorum yapabilir. Bazen en güzeli yapılan yorumlara göre karar vermek olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: alwaysace
Ben sadece markasını bilmediğimden belki kullanan vardır diye düşündüm sanırım en güveniliri gorupte almak

@alper 76
bu pompadan bende var çok geç şişiriyor

Bu pompayi kullanan performansını bilen var mı tchibo pompası Screenshot_20170131-185244.png

normalde yeterli, beklentinize bağlı birazda;)

3.PNG 2.PNG 1.PNG 2.PNG 3.PNG

bu maşa bu bisiklete uyarmı

eski maşa sr suntour xct80 modeli

• Beğen
Tepkiler: Groims
Yol bisikletinde kullanılmak üzerinde psi göstergeli pompa arıyorum.
Uygun fiyatlı olmalı, aliexpressten de alabilirim. Aldığınız/kullandığınız memnun olduğunuz önerdiğiniz psi göstergeli pompa öneriniz var mı?
Aynı şekilde aliexpressten yedek iç lâstik alıp kullanan var mı?

Örneğin (link) buldum. Ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Tuguj
Giyo gf43p aldim, 7 8 aydir kullaniyorum, memnunum. 60 70 lira arasi fiyat

Ayakli pompa tabi benim dedigim, el pompasi ariyorsunuz sanirim :D

Geri