Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için aksesuar tavsiyeleri

ben decathlon'dan şu heybeyi kullanıyorum yaklaşık 20-25 gündür. tişört filan da sığar sığmaz değil ama havlu bilemedim. ben içine bisküvi, yama seti, maket bıçağı, cüzdan, powerbank, BT kulaklık kutusu, pompa hortumu, ön far(sabah takmıyor çantaya koyuyorum farı lastiği vs eksimesin diye) sarj kablosu vs koyuyorum. telefon da üst kısımda ayrı yeri var orada oluyor. hatta bu görselde pompayı henüz suluğun yanına takamadığım için çantaya koymuştum. o da görülüyor :D

1664011650380.png

Scudo
Memnun kaldığım rockbros markalı çantayı herkese önerebilirim. Her ne kadar küçük boyutlu gibi dursa da içine epey şey alıyor.
Çanta içerisine koyduklarım şunlardır.
Mini pompa.
Bir adet yedek iç lastik.
Üç adet plastik levye.
Bir kutu yama seti.
Bir paket ıslak mendil.
Bir paket normal mendil.
Cüzdan.
Anahtarlar.
Cep telefonu.
10,000 mah power bank.

(link)

amazonda daha uygun fiyatı

(link)

Şort altına giymek için bu ürün nasıl kullanan var mı acaba?

(link)

Merhaba,
altta linkleri olan iki model var. Küçük olanı(170TL) 6-7 yıldır kullanıyorum. Yerli ürün, iş görüyor gönül rahatlığı ile öneririm.
birincisi: (link)
ikincisi: (link)

Keyifli sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: hasanazmi
bunu kulllanıyorum. boyut olarak telefon cüzdan kulaklık anahtar alıyor önünede bir matara veya 0.5L pet şişe rahat sığıyor. asd.PNG

(link) tayt ürününü kullanan var mı? Veya bu markanın ürünlerini tercih etmeli miyim? Bu fiyatlarda şuna bak dediğiniz ürün var mı?
İyiye benziyor ama ped işini bilemiyorum. 8+ saat diyor, gerçekten öyle bir performansı varsa çok iyi.
8 saat abartılı, ama çinden gelen ürünlere göre çok daha iyi.

Btwin 2L çanta modeli kullanıyorum tek sorunu telefon koymak için üstte şeffaf plastik bir bölme var biraz gereksiz gibi onun dışında çok kullanışlı ve sabit duruyor bence alınır IMG_20221001_140602_649.jpg

• Beğen
Tepkiler: benkrennic
(link) tayt ürününü kullanan var mı? Veya bu markanın ürünlerini tercih etmeli miyim? Bu fiyatlarda şuna bak dediğiniz ürün var mı?

8 saat abartılı, ama çinden gelen ürünlere göre çok daha iyi.

Ben kullanıyorum, son derece memnunum. Aynı serinin önceki modelleri de halen sağlam, yıllara meydan okudu

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Ben kullanıyorum, son derece memnunum. Aynı serinin önceki modelleri de halen sağlam, yıllara meydan okudu
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
Peki kalıbı nasıl? Kesimi, dikimi vs.

Ben de bir suredir bu urunu kullanmaktayim. Baslarda baya memnundum fakat cok kilo verdigim icin bol gelmeye basladi. Kumaslari vs. gayet kaliteli. Beden olarak L dusunuyorsaniz benle iletisime gecebilirsiniz :)

Ben de bir suredir bu urunu kullanmaktayim. Baslarda baya memnundum fakat cok kilo verdigim icin bol gelmeye basladi. Kumaslari vs. gayet kaliteli. Beden olarak L dusunuyorsaniz benle iletisime gecebilirsiniz :)

Kaça düştünüz kg olarak?
Ben şuan 85 kg yum. XL olarak düşünüyorum bedenimi.
Yaz başına kadar L a düşer miyim bilmiyorum.

Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam.
Peki kalıbı nasıl? Kesimi, dikimi vs.

Kalıbı dar değildi bana, Sora, Santini, Castelli'de Large kullandım, bunda da L beden tam oldu bana (73-74 kg, 177 boyumla). Kalıbı dar gelen marka Sportful idi, XL alıyorum o markada

Kalıbı dar değildi bana, Sora, Santini, Castelli'de Large kullandım, bunda da L beden tam oldu bana (73-74 kg, 177 boyumla). Kalıbı dar gelen marka Sportful idi, XL alıyorum o markada
L a kesinlikle düşemem o zaman :) XL dan devam.
Hedef kilom 77-78 O da bel ve kalçadan ziyade göbek ve gögüs fazlalığım var. Oradan gider çoğunlukla.
Çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Kaça düştünüz kg olarak?
Ben şuan 85 kg yum. XL olarak düşünüyorum bedenimi.
Yaz başına kadar L a düşer miyim bilmiyorum.

167, 74 kiloyum. Kalıpları normal taytlara gore geniş. L beden ilk asamada dar gelebilir fakat yatirimlik dusunebilirsiniz :) Tam beden alinca cok kullanilamiyor esneme payini vs. de hesaba katarsak. O yuzden ben 4-5 ay kullanabildim. Kilo verdikten sonra direk bol gelmeye basladi. O yuzden bundan sonra biraz daha dar olanlari tercih etmeye basladim :)

Merhabalar. Sele alti çanta bakiyorum ve pack2ride inova modelinin large modelini tam kapasite kullanmasak içine kıvırıp küçültme gibi durum oluyor mu? Açıkçası large modeli ile normali arasında 7 litre fark ve 235 tl fark var? Veya annunnaki 12 litrelik olan çantayı mi alsam? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba?
Not: Kamplı tur yapma gibi hedefim yok. Ama kış aylarında sürüş yaparken malum ceket forma vs yükü oluşabiliyor ve bunu sırt çantasında taşımak istemiyorum..

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Merhabalar. Sele alti çanta bakiyorum ve pack2ride inova modelinin large modelini tam kapasite kullanmasak içine kıvırıp küçültme gibi durum oluyor mu? Açıkçası large modeli ile normali arasında 7 litre fark ve 235 tl fark var? Veya annunnaki 12 litrelik olan çantayı mi alsam? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi acaba?
Not: Kamplı tur yapma gibi hedefim yok. Ama kış aylarında sürüş yaparken malum ceket forma vs yükü oluşabiliyor ve bunu sırt çantasında taşımak istemiyorum..
Şahsi fikrim 12lt olanı almanız ben olsam öyle yapardım çünkü gün gelir ihtiyaç olur diye düşünüyorum yazın kahveyi vs atıştırmalıkları alıp bir arazi turu bile yapsanız farkı hissedersiniz bence sadece kıyafet odaklı düşünmeyin derim

@nhtpkl sanirim yanlış anlattım. Inova 11 litre large modeli ise 18 litrelik kapasiteye sahip.

@nhtpkl sanirim yanlış anlattım. Inova 11 litre large modeli ise 18 litrelik kapasiteye sahip.
Büyük olanı almanızı tavsiye ederim. Gün gelir lazım olur. Ben Topeak kullanıyorum, içinde drybag var. Hava ile doldurbiliyorsunuz. Yani az eşya olursa, çantayı isterseniz katlayıp küçülterek, isterseniz de hava ile doldurarak sanki tam doluymuş gibi kullanabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ufuq81
Teşekkürler arkadaşlar large modelini sipariş verdim.

Geri