Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

İnsan kulağı tüm sesleri duymaya elverişli yaratılmamış.Beyin yoğun sesleri algılamaya odaklı , bu yüzden kulak yolu açıkken titreşimlerle duymaya çalıştığımız müziği dışarıdan daha yüksek ses oluşumunda duymamız çok zorlaşıyor.Genel kanı bu tarz kulaklıklar sessiz ortamlarda ani oluşabilecek sesleri de duymak için ideal.Ne bilgilendirme yaptım sabah sabah 😁🚴‍♀️

Scudo
Geri geldim. Kulaklık çok güzel ama koşuda kullanılmak için güzel. Kalabalık ve gürültülü ortamda hiçbirşey duymuyorsunuz onu net bir şekilde söyleyebilirim. Yanlız sakin bir bisiklet sürüşünde, sakin bir sahil yada orman koşusun da, sakin bir havuzda kullanmak için idael. Gürültünün biraz fazla olduğu ortamlarda ister istemez dış seslere yoğunlaşıp kulaklığın sesini duymuyorsunuz.
Çok teşekkür ederim. Sanırım kulak üzerine tutunan kulaklık almayacağım. (link) ürününü gördüm. Buna şans vermek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Çok teşekkür ederim. Sanırım kulak üzerine tutunan kulaklık almayacağım. (link) ürününü gördüm. Buna şans vermek istiyorum.
Bu tarz bir kulaklıkta mevcut bende bunda dışarıdan gelen seslere tamamen kapalısınız. Koşarken bile tekli takıyorum bunu saldıran köpeğin aniden bacağımı kapmasını istemediğimden ki bisiklette ikisini takmak ölüme davetiye gibi birşey olacaktır. Tek taraflı takınca da koşarken diğer taraf rahatsız ediyor bisiklette de konuşan arkadaşımın kulaklık takılı olmayan tarafa geçmesini beklemek yada kulaklığın yerini değiştirmek zor geldiği için kemik iletimliyi deneyimlemek istedim. Bu tip kulaklıkların sarjları daha uzun süreli dayanıyor ama dahili hafıza olmadığı için bağımsız hareketliliği kısıtlıyor.
1715666715963.pngKulağından çıkmasın istiyorsan bu tarz birşey almanızı tavsiye ederim.

Kemik iletimli kulaklıklarda shokz haricinde neredeyse hiçbir modelde gürültülü ortamlarda sonuç almak zor. Bir kaç modelde denedim ve sonunda shokz openrun modelini aldım. Ses kalitesi ve her ortamda konuşabilme hissi harika. Yalnız şunu söylemem gerekir; bu kulaklığı sadece bisiklet sürüşlerinde kullanmak için aldım. Müzik dinlemek için yapılmış bir kulaklık değil ki zaten kemik iletimli modellerde temiz ses haricinde bir müzik kalitesi de beklememek gerekiyor. Open run modeli çok hafif bir model ve gözlük, kask ikilisiyle de sizi rahatsız etmiyor.

(link)
bende de bu var.Su ile daha doğrusu yüzme de kullamadım.Bunun ayrıca hafızasız olanı da var

Bim'e bugün gelen heifer x6 kemik iletimli kulaklık aldım gayet kullanışlı ve fiyatı çok uygun 999 tl 6 taksit imkanı var...

1113_buyuk_543X467_8_0007_vector-smart-object.jpg

• Beğen
Tepkiler: ireyal
Merhaba, kemik iletimli kulaklık araştırıyorum,
Mesela Shokz modelleri, nispeten uygun openmove, openrun gibi

Sonra hava iletimli kulaklıkları gördüm, True free f2, Soundpeast runfree modelleri gibi

Şu aklıma takıldı, amaç kulağa zarar vermemekse hava iletimlinin zararı yok mu? ya da sadece amaç dışarıdaki sesleri duyabilmek mi?

Yukarıdaki markaları kullananlar varsa, yorum yaparsa ya da başka marka model tavsiyesinde bulunursa sevinirim.

Sonra hava iletimli kulaklıkları gördüm, True free f2, Soundpeast runfree modelleri gibi

Şu aklıma takıldı, amaç kulağa zarar vermemekse hava iletimlinin zararı yok mu? ya da sadece amaç dışarıdaki sesleri duyabilmek mi?

Yukarıdaki markaları kullananlar varsa, yorum yaparsa ya da başka marka model tavsiyesinde bulunursa sevinirim.
Genelde kemik iletimli kullanılmasının önemli bir nedeni de dışarıdan gelen sesleri kulaklığın bloke etmemesi. Bir süredir anc özellikli over ear bir kulaklık kullanıyorum, benim kullandığım model kulaküstü olduğu için bisiklete uygun değil ama bisiklete uygun bir anc kulaklık kullanırsanız -mesela Sennheiser momentum Sport gibi- trafik ve kalabalıkta transparan model açıp etrafta kimse yoksa dış ses kapalı kullanabilirsiniz.
anc: active noise cancellation aktif gürültü engelleme
Ben anc istemiyorum derseniz ve daha ucuz bir alternatif Sennheiser CX 7.00BT Kulaklık kullanıyorum bisiklet sürerken oldukça memnunum, hem düşmüyor hem çıkarınca boynunuza bırakabiliyorsunuz ve pili de uzun gidiyor, pilin ne kadar kaldığını açınca sesli olarak söylüyor vs
Ek olarak kemik iletimli ben hiç kullanmadım ama en iyisi shokz deniliyor, bana müzik eksik kalacak gibi geliyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: wolverin

2sininde asil uretim amaci disardaki sesleri duyarak birseyler dinlemek yada konusma yapmak.

2sinin teknolojileri farkli. Kemik iletimli kulakliklar direk kulak kikirdaklarini titrestirerek sesi duymanizi sağliyor. Buda disardaki sesleri daha net duymaniza olanak sağliyor. Disariyada yuksek seste bir miktar ses veriyorlar.

Hava iletimlilerde sistem farkli kulak deliginize yakin bir yerde ufak bir hoparlör varmis gibi bir sistem var. Yuksek seste disariya cok ses veriyorlar ve disaridan gelen sesleri hem yapisi geregi hemde hava iletimli olmasi dolayisiyla kemik iletimliler kadar net duyamiyorsunuz ve kalite olarakta ses kemik iletimliler gibi degil. Kemik iletimlilerden ucuzlar genel olarak. 2tip kulakliktada çok doyurucu bir müzik kalitesi beklemeyin dedigim gibi asil amac iletisim.

• Beğen
Genelde kemik iletimli kullanılmasının önemli bir nedeni de dışarıdan gelen sesleri kulaklığın bloke etmemesi. Bir süredir anc özellikli over ear bir kulaklık kullanıyorum, benim kullandığım model kulaküstü olduğu için bisiklete uygun değil ama bisiklete uygun bir anc kulaklık kullanırsanız -mesela Sennheiser momentum Sport gibi- trafik ve kalabalıkta transparan model açıp etrafta kimse yoksa dış ses kapalı kullanabilirsiniz.
anc: active noise cancellation aktif gürültü engelleme
Ben anc istemiyorum derseniz ve daha ucuz bir alternatif Sennheiser CX 7.00BT Kulaklık kullanıyorum bisiklet sürerken oldukça memnunum, hem düşmüyor hem çıkarınca boynunuza bırakabiliyorsunuz ve pili de uzun gidiyor, pilin ne kadar kaldığını açınca sesli olarak söylüyor vs
Ek olarak kemik iletimli ben hiç kullanmadım ama en iyisi shokz deniliyor, bana müzik eksik kalacak gibi geliyor.
Bende Sony c200 modeli var, şu an üretimde yok sanırım yalnız, 15 saat şarjı gidiyor ve inanılmaz sesi ve bası var yani memnunum. Bisiklette sadece sağ kulağımı kullanıyorum güvenlik amaçlı ancak instagramda bazı gönderilerde görüyorum zamanla kulağın duyma araçlarına zarar verdiğini ve önlem için bir araştırdım. Lenova nın x3 prosunu denedim fakat bası hiç tatmin edici değil, bu yüzden tecrübesi olanlar da kullandıkları markaları paylaşırsa sevinirim, soundpeast ın ve truefree nin yorumları çok iyi ancak hava iletimlinin zarar açısından bir espirisi olduğunu sanmıyorum.

Kemik iletimli de shokz openmove fiyat olarak daha uygun ama, runfree ye göre bariz fark var mı ya da her ikisinin de basları nasıl bilmiyorum.
2sininde asil uretim amaci disardaki sesleri duyarak birseyler dinlemek yada konusma yapmak.

2sinin teknolojileri farkli. Kemik iletimli kulakliklar direk kulak kikirdaklarini titrestirerek sesi duymanizi sağliyor. Buda disardaki sesleri daha net duymaniza olanak sağliyor. Disariyada yuksek seste bir miktar ses veriyorlar.

Hava iletimlilerde sistem farkli kulak deliginize yakin bir yerde ufak bir hoparlör varmis gibi bir sistem var. Yuksek seste disariya cok ses veriyorlar ve disaridan gelen sesleri hem yapisi geregi hemde hava iletimli olmasi dolayisiyla kemik iletimliler kadar net duyamiyorsunuz ve kalite olarakta ses kemik iletimliler gibi degil. Kemik iletimlilerden ucuzlar genel olarak. 2tip kulakliktada çok doyurucu bir müzik kalitesi beklemeyin dedigim gibi asil amac iletisim.
Kulak içinden çok memnunum fakat yukarıda bahsettiğim gibi, zarar veriyor diye kullanmak istemedim çünkü şu an gitmesemde bazen çok uzun sürüşler yaptığım oluyor. Diğer taraftan shokz vs askılı olması hoşuma gitmiyor, malum önümüz kış bir çok ekipman takıyoruz, kask balaklava, gözlük... birde kulak arkası

Sürekli kulaklık takmak yani kulağın sürekli belirli seviyeden yüksek ses maruz kalması kulağa zarar veriyor, bu sadece kulaktan müzik dinlenince değil aslında. Sürekli konsere gitseniz, sürekli matkap kullanasanız da zarar verir. iPhonelar ses seviyesine göre ne kadar bir süreden sonra kulağınız zarar görecek hesaplayıp haftalık seviyeyi aşınca uyarı veriyor.

• Beğen
shokz openrun kullanıyorum aşırı memnunum.koşuda bisiklette sporda harika.kışın kayakta deneyeceğim, umarım onda da memnun kalırım.şarjı günü çıkarsın yeter :)

shokz openrun kullanıyorum aşırı memnunum.koşuda bisiklette sporda harika.kışın kayakta deneyeceğim, umarım onda da memnun kalırım.şarjı günü çıkarsın yeter :)
Openrun kullananlar memnun, hava iletimli kulaklıklara göre daha sağlıklı sanırım, openmove ile kıyaslandığında basslar nasıldır acaba? fıyat farkı olduğu için. Peki siz memnunmusunuz, bass seviyesi tatmin edici mi?
Sürekli kulaklık takmak yani kulağın sürekli belirli seviyeden yüksek ses maruz kalması kulağa zarar veriyor, bu sadece kulaktan müzik dinlenince değil aslında. Sürekli konsere gitseniz, sürekli matkap kullanasanız da zarar verir. iPhonelar ses seviyesine göre ne kadar bir süreden sonra kulağınız zarar görecek hesaplayıp haftalık seviyeyi aşınca uyarı veriyor.
Evet katılıyorum amacım en aza indirgemek, birde şöyle bir sorun var, bunlarda tek kulak kullanılamaz herhalde ara bağlantı sabit :)

Zamanında Hepsiburada üzerinden Çin malı kulaklık aldım, kemik iletimli olduğunu söyleyen.
Ama elime hava iletimli bir kulaklık geldi, sadece görünümü kemik iletimli çıktı :)
Şansıma ürün çok iyi çıktı. Hem sesi çok net iletiyor, hem dış sesi kesmiyor, hem yüzüme temas etmiyor, çok memnunum.
Kemik iletimliler baş ağrısı yapabiliyormuş ve bas sesler eksik geliyormuş diye şikayetler okudum.

• Beğen
Openrun kullananlar memnun, hava iletimli kulaklıklara göre daha sağlıklı sanırım, openmove ile kıyaslandığında basslar nasıldır acaba? fıyat farkı olduğu için. Peki siz memnunmusunuz, bass seviyesi tatmin edici mi?

Evet katılıyorum amacım en aza indirgemek, birde şöyle bir sorun var, bunlarda tek kulak kullanılamaz herhalde ara bağlantı sabit :)
bence gayet yeterli hem ses hem basslar.

• Beğen
Ben de öyle düşündüm, hava iletimller hem uygun hem sesi shokz ayarında diye duydum ama, kemik iletimli olmadığı sürece eski kulaklığımı kullanırım, imkan olursa yurt dışından openrun a karar verdim
Diğer tarafran openmove kullanan var mı? acaba

jabra elite 4 kulaktan çıkmıyor

• Beğen
Geri