Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

arkadaşlar konu dışı, bisiklette kulaklık ile uzun süre sürüş yapıyorum ve başarılı da tamamlıyorum ama hoparlör istiyorum jbl'in hangisini önerirsiniz?
go 3 te karar kıldım ama en yakın enereden alabilirim diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Scudo
önce LENOVO He05 aldım zaten çok ucuz bir model ama telefonu elimde tutmama rağmen bağlantı kopuyor ve otomatik tekrar bağlanmıyordu. bir de görüşme yapılmıyordu ses sürekli bozuk gidiyordu.

ardından SoundPEATS RunFree Lite isimli ürünü aldım, bundan çok memnundum fakat 1 ay olmadan darbe de görmemesine rağmen sağ tarafta içindeki bir parça hareket etmeye başladı ve sürekli oynayıp ses yapıyor artık kullanamıyorum. amazondan ücretini geri aldım.
bisiklet ve yürüyüş esnasında kullanabileceğim, uygun fiyatlı bir model arıyorum ben de. ses ve görüşme kalitesinden ziyade iş görmesi yeterli. maksimum 1000 lira gibi bir bütçe ayırabilirim ancak .

buradaki modellere göz atıyorum ama alternatif başka ürünler de önerilirse güzel olabilir.
304681 dosyayı görüntüle304682 dosyayı görüntüle

buraya yazdıktan hemen sonra şansa bakın amazondaki satıcıdan mesaj geldi. (yorum yapmıştım ürüne ona yanıt verip problemi sormuşlardı) sorunun inceleneceğini iletip, yeni bir ürün alırsam %20 indirim yapacaklarını da söylemişler ve para iadesi verdiler. SoundPEATS Q30HD aldım bu sefer bakalım bu nasıl çıkacak
304685 dosyayı görüntüle

şu üründe de aklım kalmadı değil. %15lik bir kuponla şuan sanırım 700 lira gibi bir fiyata geliyor ve yorumlar fena değil, youtube incelemesi de güzeldi.
Truefree F1
304696 dosyayı görüntüle
verdiğim siparişi iptal ettim, tekrar iletişime geçip %40 indirim verdiler, önceden kullandığım ürüne tekrar şans vermek istedim yeniden SoundPEATS RunFree aldım, bugün geldi. umarım bu sefer sorun çıkmaz.

Selamlar arkadaşlar bisiklette kullanacağım kaliteli bir kulaklık arıyorum bu konuda önerilerinizi açığım teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
Selamlar arkadaşlar bisiklette kullanacağım kaliteli bir kulaklık arıyorum bu konuda önerilerinizi açığım teşekkür ederim

(link)

Jabra elite 3 active kullanıyorum. Fiyat/Performans harika diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Bisiklet sürerken kulak içi kulaklıklardan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Önceki sayfalarda bolca paylaşımlar, tavsiyeler bulunuyor.
Kemik iletimli veya onlara çok benzeyen ama daha hesaplı olan kulak önü kulaklıkları tercih edin.

2019 dan beri (link)kullanıyorum. Bisiklet sürenler için biçilmiş kaftan nedeni ise kulaklığın hear through özelliği mevcut. Bu özellik sayesinde kulağımda kulaklık yokmuş gibi tüm dış sesi duyabiliyorum hem de müzik dinleyebiliyorum. Tabii bu özelliği açınca ister istemez kulaklığın batarya ömrü biraz azalıyor. Örneğin normal kullanımda 6,5 saat giderken bu özelliği açınca 4 ile 5 saat arası bir batarya tüketimi gerçekleşiyor. İstersen gürültü engelleme özelliğini de açabilirsin fakat bu özelliği bisiklet kullanımında kesinlikle kullanmaman gerek.

Şimdi baktım da piyasa da benim kulaklıktan kalmamış eski olduğu için fakat yeni Jabra modellerine bakabilirsin hemen hemen hepsinde bu dediğim özellik mevcut.

(link)
Şöyle bir şey kullanıyorum, koşarken de iyi oluyor, kulaktan düşme stresi yok. Bisiklet sürerken tek kulaklık kullanıyorum ne olur ne olmaz diyerek

red mi buds 4 lite önerebilirim bende kullanıyorum. Sesi iyi kalite de dokunmatik özelliği de var. Tek kulaklık takarsanız dış dünyayla bağınızı koparmıyorsunuz. Kulağa çok iyi oturuyor ve kulaktan düşme sorunu yok. Tavsiye edebilirim.
(Kamu Spotu: Lütfen bisiklet sürüşlerinizde kulaklığınızı yalnızca bir kulağınıza takın.)

son 2 senedir jabra elite 75t kullanıyorum gerek bisiklet üstündeyken gerek normal gündelik hayatta gayet başarılı konuşma konusun da çok iyi değil fakat müzik olarak çok başarılı tek şarj da 4 saat kadar gidiyor ve 20 dk şarja taktığınız da 1 2 saat kadar daha götürüyor kutusu hızlı şarj destekliyor gayet başarılı

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl

Samsung Buds 2'nin müzik kalitesi çok iyi, dilerseniz ortam sesini full alıyor dilerseniz aktif gürültü önleme de keza çok başarılı. Konuşma konusunda bir kaç kez sesin iyi gelmiyor tepkisi aldım. Bir de ergonomi uyar mı bilemem, fasülye kadar bir şey ben sorun yaşamadım ama bir arkadaşın sürekli düşüyor kulaktan.

sürüş esnasında kulaktan düşme gibi bir sorun yaşamadınız değil mi?

Düşme olmadı, kıpırdamıyor. Sürüş ve koşu esnasında sadece sağ kulaklığı kullanıyorum. Gürültü önleyiciyi de kapatıyorum. Hiçbir problem yaşamadım bugüne kadar. Zırh gibi.

Ben Sennheiserın bu tarz bir kulaklığını kullanıyorum hem ayrı bir pil ünitesi olduğu için pili uzun süre dayanıyor hem de kulaktan çıkarınca hem düşmüyor hem de sabit kalıyor, çıkarıp ceb koymaya da gerek kalmıyor

adapt_460_a2_3dview_2_2.png

Ben Sennheiserın bu tarz bir kulaklığını kullanıyorum hem ayrı bir pil ünitesi olduğu için pili uzun süre dayanıyor hem de kulaktan çıkarınca hem düşmüyor hem de sabit kalıyor, çıkarıp ceb koymaya da gerek kalmıyor

adapt_460_a2_3dview_2_2.png
bundan alacağım, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Kemik iletimli kulaklik kullanin bisiklette mumkunse. Eger bisey olmaz hayatimi riske atacagim diyorsaniz anker soundcore dots3i tavsiye ederim kancali spor versyonuda var ruzgarda falanda dusmuyor. Jabra Active 75t kullandim oda basarili lakin Anker ses olarak daha üstün hersekilde. Gercekten basslari midleri tizleri olsun fiyatina göre net fiyat performans urunu. Herkeze oneriyorum bu kulakligi pisman olan yok suanlik.

Her iyi kulaklık bisiklet için iyi olmayabilir. Arayışta olan varsa eğer ben yeni sipariş geçtim.
SoundPEATS RunFree Kablosuz Kulaklıklar Hava İletimli, Ultra Hafif Bluetooth 5.3 Spor Kulaklıklar IPX4 Açık Kulak, 4 Mikrofon ve 16,2 mm Sürücü, Çok Noktalı Bağlantı, Toplam 14 Saat (link)

Kulaklı alırken Bluetooth bağlantılı ve dahili hafızası olan bir modelin daha faydalı olabileceğini değerlendiriyorum.

Bisiklet üzerinde geçirilen zaman, tur süresi arttıkça kullandığım/ihtiyaç duyduğum ekipmanlar da daha spesifik bir hal alıyor. Müzik dinlemeden ziyade telefon görüşmeleri için bir ürün bakmıştım.
Amazon üzerinden Türkiye'deki Lite model fiyatının altına sipariş ettiğim Soundpeats Runfree geçen gün elime ulaşmıştı. Tam bir inceleme olmamakla birlikte bol bol ambalaj, jelatin açma sesi içeren kutu açılışı ön izlemesi.
İlk intiba genel olarak:
Malzeme kalitesi, kulak konforu iyi
Ses ve görüşme kalitesi tatminkar

2019 dan beri (link)kullanıyorum. Bisiklet sürenler için biçilmiş kaftan nedeni ise kulaklığın hear through özelliği mevcut. Bu özellik sayesinde kulağımda kulaklık yokmuş gibi tüm dış sesi duyabiliyorum hem de müzik dinleyebiliyorum. Tabii bu özelliği açınca ister istemez kulaklığın batarya ömrü biraz azalıyor. Örneğin normal kullanımda 6,5 saat giderken bu özelliği açınca 4 ile 5 saat arası bir batarya tüketimi gerçekleşiyor. İstersen gürültü engelleme özelliğini de açabilirsin fakat bu özelliği bisiklet kullanımında kesinlikle kullanmaman gerek.

Şimdi baktım da piyasa da benim kulaklıktan kalmamış eski olduğu için fakat yeni Jabra modellerine bakabilirsin hemen hemen hepsinde bu dediğim özellik mevcut.
Güncelleme getireyim. 75t kullanmayı bıraktım çünkü pil seviyesi artık dayanılmaz bir hal almıştı. 2 saat zar zor götürüyordu bu yüzden Jabra elite 10 satın aldım. 75t göre daha berrak ve nötr bir sesi mevcut hatta rüzgar gürültüsü önleme özelliği bile mevcut.

Geri