Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

Jabra Sport Pace kullanıyorum.
Olumlu yanları: Kulağa tam oturuyor ve çıkmıyor, ses kalitesi yeterli, dışardan gelen trafik sesini alıyor (bu kullanım tarzınıza göre olumsuz olarak ta kabuledilebilir), 2 cihaz birden bağlanabiliyor, sürekli kullanımda 4,5 - 5 saat pil ömrü var, pil azalmaya başlayınca sesli uyarı veriyor.

Olumsuz yanları: Buff bere vb ürünlerle kullanıldığında veya uzun kullanımda kulakta acı yapabiliyor, reflektif bandı terle birlikte birkaç kullanımda açılmaya başlıyor, spor sırasında kayma yapıyor kulaklık kulaktan çıkmasa da mikrofonun olduğu tarafa doğru gerginlik oluşturuyor, spor sırasında mikrofon yetersiz kalabiliyor.

Scudo
Sorularıma cevap verenlere teşekkür ederim. Ben de vardığım sonuçları paylaşayım...

Kulaklık alırken ilk adım uzun ve top seçimi. Uzunlar ağıza daha yakın olduklarından mikrofonda daha iyi ses kalitesi sunuyorlar, ağırlıklı olarak telefon görüşmesi için kullanacaklar tercih edebilir. Top olanlarsa kulak dışına sarkmadıkları için avantajlı.

İkinci adım silikonlu-silikonsuz seçimi. Silikonlular, yüksek izolasyon sağlayarak dışarıya ses kaçmasını önledikleri için daha yüksek ses kalitesi sağlıyor, özellikle bas ağırlıklı müzik sevenler için ve yüksek ses seviyesi sevenler için önemli. Aynı sebeple toplu taşıma kullananlar etrafı rahatsız etmemek için ve müzik/oyun için kullananlar etraftan gelen sesleri duymamak için tercih edebilirler.

Silikonsuzlar, kulakta uzun süre tutmak için avantajlı. Silikonun yaptığı baskı uzun sürede rahatsızlık verebiliyor. Terleme durumunda baskı, kulaklığın dışa doğru kaymasına sebep olabiliyor. Kulağın havasız kalmasına sebep olarak bakteri üremesini sekiz katına çıkardığı da söyleniyor.

Ben QCY T7 'yi seçtim. A101'de 129 TL'ye satılıyor. Fiyatı çok çok uygun, IPX4 sınıfı tere karşı korumalı yani spora uygun. Fiyatına rağmen scarbir.com sitesinde 4 yıldızlı. Enes Özen'in 200 TL altında önerdiği kulaklık. Muhatap olacak kurumsal bir yapının olması bana cazip geldi çünkü çakma gelmesi sorunu yoktu ve bozuk çıkması gibi durumlarda uğraşmam gerekmeyecekti, A101 geri alımda sorun olmayacağını belirtti.

QCY T7'yi 3 gündür yoğun olarak kullanıyorum, bir sorunla karşılaşmadım. Telefonda konuştuğum insanlar sesimin normal telefonda gibi geldiğini söylediler. Başımı yana çok eğersem düşüyor ama zamanla alışarak düşürmem diye düşünüyorum ve düşmesi şu ana kadar bir soruna sebep olmadı. İki kulaklık birbirinden bağımsız olarak kullanılabiliyor, ben tek taraflı kullandığım için gün boyu kulaklığım olacak. Ayrıca biri bozulunca diğeriyle devam edebileceğim.

Sonuç olarak, yarı yarıya fiyatı ile birlikte ele alındığında kendi segmentinde açık ara önde olduğunu düşünüyorum.

Eğer bunu almasaydım sırada Taotronics Soundliberty 92 olabilirdi çünkü IPX8, 4 yıldız ve şu an 212 TL Türkiye'ye özel fiyatlı (silikonlu versiyon Taotronics Soundliberty 53 Pro da aynı).

Silikonlu ve top bir kulaklık isteseydim, şu an 269 TL olan fiyatının düşmesini bekleyerek Edifier X3 olabilirdi çünkü 5 yıldızlı, IPX5 ve çok küçük kutulu.

Selamlarımla

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: tugrulatakann
arkadaşlar birkaç farklı kulaklık deneyimim oldu fakat çoğundan yeterli verimi alamadım...Yeniden hem koşu hem bisiklette kullanabileceğim fiyat olarak 1000 tl ye kadar olabilir sizlerden kullanıp memnun kaldığınız ve ısrarla önerdiğiniz kulaklıklar varmı?

Ben bunu sipariş ettim, bekliyorum. Çok iyi değerlendirmeleri var.
(link)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
arkadaşlar birkaç farklı kulaklık deneyimim oldu fakat çoğundan yeterli verimi alamadım...Yeniden hem koşu hem bisiklette kullanabileceğim fiyat olarak 1000 tl ye kadar olabilir sizlerden kullanıp memnun kaldığınız ve ısrarla önerdiğiniz kulaklıklar varmı?
Huawei freelace kullaniyorum cok memnunum

Ben sadece bisiklet üzerinde kullanmak için Xiaomi Mi Earbuds TWS kulaklıklardan aldım. 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Sadece sağ kulaklığı kullanıyorum. Herhangi bir düşme kayma problemi yaşamadım. Tek şarjda 4 saate yakın müzik dinliyorum. Molalarda kutusuna koyup şarjını dolduruyorum böylece günüm hiç sessiz kalmamış oluyor tavsiye ederim.
bende sorun olabilir düzgün takamıyor olabilirim. ben normalde kullanırken bile düzgün oturmuyor ve kayıyor :(

A101de gosmart Bluetooth kulaklık gördüm 70tl gibi bir fiyata satılıyor alıp kullanan var mı nasıl bir kulaklık önerir misiniz

Ben bunun mavisini kullaniyorum ve kesin tek tavsiye edecegim kullakliktir. Telefonla serbest konusmadan tutunda 2m suya dayanikliligina kadar ne ararsaniz var.

(link)

41312 dosyayı görüntüle
Kulakligi bilmem Ama yaninda gelen şey çok güzelmiş. Başka kulaklık ve hoparlör İçin böyle birşey gören bilen var mı ?

1-2 tane buna benzer birşey aratmıştım 300-400 lira dan başlıyordu

Kulakligi bilmem Ama yaninda gelen şey çok güzelmiş. Başka kulaklık ve hoparlör İçin böyle birşey gören bilen var mı ?

1-2 tane buna benzer birşey aratmıştım 300-400 lira dan başlıyordu
O kulakligin uzaktan kumandasi oluyor, kosarken yada yüzerken yüzük gibi barmaga takiliyor yada bisiklet sürerken gidona. Ama baska bir kulaklik icin varmi bilemem, sonucta kumandanin olmasi önemli degil önemli olan cihaz uzaktan kumanda ile calismasi.

Ben jabra elite 75t active kullanıyorum iki senedir, memnunum ve özellik ile bass severseniz tavsiye ederim.
(link)

Yol bisikletine Mart 2020 de geçtim ve aynı zamanda Aftershokz Aeropex alıp böyle sürmeye başladım. Ses kalitesi güzel baslar biraz zayıf ama hem etrafı hem müziği duyuyorsunuz terden etkilenmiyor sürüşten sonra yıkıyorum. Bataryası 8 saat gidiyor hatta daha fazla deneyimledim. Tavsiye ederim eğer finansal yönden rahatsanız. 1DF427CB-C7C0-4D4C-A224-514BACC37C91.jpeg

• Beğen
Tepkiler: sahrana
(link)

Açılın arkadaşlar. Size bir firma söyleyeceğim, öyle bir firma ki stüdyo kalitesinde kulaklıkları bizim alabileceğimiz fiyatlara sunuyor. Evet bizim alacağımız. Neyse firma kısaca "KZ" '(link)' firması inanın ki 10$'dan 100'lerce dolarlara kadar geniş bir fiyat gamı var. Kablolu, kablosuz ürettikleri her kulaklıkta kullandıkları sürücüler kaliteli.

Kısaca özetlemek gerekirse; Öncelikle kulaklık sürücülerinin tiplerini öğrenin ve bu kulaklık arayışını bu bilgilere göre yapın.
KZ firmasından kablolu olarak '(link)' ürününü öneririm.
Ürünleri (link) üzerinden almanızı fiyatlandırmasın dolayı tavsiye ederim.
Kendi kullandığım kulaklık; (link)

Jabra Elite 75t kulak içi bluetooth kulaklık kullanıyorum, tavsiye ederim. ekstra kişisel bas/tiz artırıcı, gürültü önleme, Kaybolma durumunda telefon üzerindeki uygulamayla google haritaya bağlanarak cihazın yerini tespit etme gibi hoş özelliklere sahip.

ikisi arasında kaldım lenovo 190 tl ye vardı aldım. acaba bu tarz kulaklıklarla dışarıdan sesi alabilir miyim. philisp alacaktım ama mıknatıslı değilmiş çıkarmak istediğim zaman düzgün durmayabilir diye almadım birde ortadaki kablo toplama yerini sevmedim

(link)

(link)

Ben kulaklık dac +amfi kullanıyorum her kulaklık bluetoothlu oluyor ve beğenmediğim kulaklıklarda dahi çok güzel ses alabiliyorum elbette biryere kadar beklenti önemli. Ayrıca transparan modu sayesinde gerektiğinde dış ortam sesini de açabiliyorum yada tamamen izole olabiliyorum. Bir kere dac amfi alarak hem her kulaklığı Bluetooth kulaklık haline getiriyor hemde uygun fiyatı daha uygun kulaklıklari daha verimli kullanıyorum. Kesinlikle öneririm

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Ben kulaklık dac +amfi kullanıyorum her kulaklık bluetoothlu oluyor ve beğenmediğim kulaklıklarda dahi çok güzel ses alabiliyorum elbette biryere kadar beklenti önemli. Ayrıca transparan modu sayesinde gerektiğinde dış ortam sesini de açabiliyorum yada tamamen izole olabiliyorum. Bir kere dac amfi alarak hem her kulaklığı Bluetooth kulaklık haline getiriyor hemde uygun fiyatı daha uygun kulaklıklari daha verimli kullanıyorum. Kesinlikle öneririm

Kullandığınıc dac modeli nedir?

• Beğen
Tepkiler: Myali
Earstudio es100 mk2 modeli kullanıyorum.

Uzun süre mono kulaklık aradım, çünkü bir kulağımın açıkta olmasını istiyordum sürüş güvenliğim yönünden. İlk aldığın kulağa çengelli bir modeldi, ama kulağıma tam oturmadığı için kullanamadım.
Daha sonra aşağıdaki mono kulaklığı aldım. Bundan çok memnunum. Ünitesini yakama takıyorum, makaralı kablosunu çekince kulaklık kulağıma kadar rahat rahat yetişiyor. Ses seviyesini yarım olarak ayarladığım zaman trafik seslerinde en ufak bir algılama zorluğu olmuyor. Ayrıca gelen çağrılara da yanıt verebiliyorsunuz tabiki.
Sürüş sırasında stereo kulaklıklardan ve yüksek ses volümünden uzak durun derim.
Güvenli ve keyifli sürüşleriniz olsun!Kulaklık.png

Jabra elite 75t.

Belki daha önce yaşayan olmuştur diye buradan sormak istiyorum. Bir sorunum var. Yabancı forumlarda, teknoloji sayfalarında vs işe yarayan bir çözüm bulamadım.

Bluetooth kulaklığımı mutlu mesut kullanırken geçen yıl telefonum arızalandı. Mecbur yeni bir telefon aldım. Android 10 işletim sistemli bir Samsung.
Onunla da kulaklığı güzel güzel kullanmaya başlamıştım ki, telefona güncelleme geldi. Sistem kendini 11'e yükseltti. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Kulaklıkla telefon eşleştikten sonra, eğer telefon kulaklığa 10-15 dakika herhangi bir ses göndermezse, bağlantıyı koparıyor, tekrar geri bağlanmıyordu.
En az dört ay sorun devam ettikten sonra, işletim sistemine güncelleme geldi. Bağlantı sağlamlığı daha da bozuldu. Sanırım iki ay kadar önce yine bir güncelleme geldi. Kulaklık eski normal performansına geri döndü. Ne kadar zaman geçerse geçsin, kulaklık açık olduğu sürece bağlı olarak bekledi. Gelen aramalarda görüşme yapabildim.

Bu haftasonu uzun bir tur yaparken kulaklığı kullanmak istedim, yine zaman aşımı sıkıntısı başlamış. Sürekli cihaz bağlatısı koptu. Sık sık telefonun bluetooth seçeneklerinde kulaklığı seçip elle tekrar bağlanmasını sağlamak zorunda kaldım. O tabi kısa süre sonra tekrar kopardı cihaz bağlantısını.

Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bulan oldu mu acaba?

Geri