Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

(link) bu kulaklığı kullanıyorum. 4 saat kesintisiz kullanma imkanı var. Kutusu 4 defa şarj ediyor kulaklıkları. Sürüş sırasında genelde Sağ kulaklığı kullanıyorum ve gayet memnunum. Trafiğin olmadığı yerlerde çift kulaklık olarak kullanıyorum ve kulaktan düşme durumu hiç yaşamadım.
Bu normal Bluetooth kulaklık. Ben kutusunun type c çıkışla acil bi durumda telefonumu şarj edebileceğim özelliklçte olanını arıyorum. Var mı öyle bi ürün acaba bilen varsa bi yeşillendirse ?

Scudo
@Neojess type c çıkışlı mı bilmiyorum ama haylou t15 e bakınız.

Kulaklığinıza bir de Spinfit taktınız mı, tadından yenmez. Hem ses kalitesi artar, hem de düşme riski azalır. ☺
(link)

(link)yazılımını da şiddetle tavsiye ederim. Duyma testi yapıp, sesleri size göre ayarlar.
(Bu yazılımın tanıtımıyla Ekşi'de debe'ye 3. sıradan girmiştim. 😌)

taotronics soundliberty 79
ttec airbeat duo

Bu iki kulaklık arasında kaldım fikri olan var mı ?

(link)

(link)

Merhaba, yazıları okumayı denedim ama işin içinden çıkamadım. Özetle uzun sürüşte...
- Terden etkilenmeyen,
- Rüzgar gürültüsü almayan,
- Düşürme kaygısı olmayan,
- 150 - 250 TL bandında,
bluetooth kulaklık bakıyorum.

- Konuşma videoları dinlediğimden ses kalitesi ve seviyesi önemli değil,
- Trafikte tek taraflı kullandığım için dış ses alması önemli değil,
- Kutusundan şarj ederse daha iyi ama şart değil,
- Eğer varsa, kullanım süresini uzatmak için kulaklıkları tek tek de kullanılabilen bir model.

Cevaplar için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@Ozkan Ates
TRY 240.35 78%OFF | 1MORE üçlü sürücü E1001BT kulak Bluetooth kulaklık yüksek çözünürlüklü LDAC kablosuz ses kalitesi, çevre gürültü İzolasyonu
(link)
Şiddetle tavsiye ederim tr satış fiyatı 600 den başlıyor süper ürün

Merhaba, yazıları okumayı denedim ama işin içinden çıkamadım. Özetle uzun sürüşte...
- Terden etkilenmeyen,
- 150 - 250 TL bandında,

- Eğer varsa, kullanım süresini uzatmak için kulaklıkları tek tek de kullanılabilen bir model.

(link)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
  • Beğen
Tepkiler: Suphi3434
Bisiklet sürerken müzik dinlenmez, telefon görüşmesi yapılmaz.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Tavsiye ederim rahat kulakçak
TRY 153.82 53%OFF | AIKSWE kemik iletimli kulaklık Bluetooth kablosuz spor kulaklık IP56 kulaklık Stereo Hands-free koşu için mikrofon ile (link)

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
QCY T7 modelini tavsiye edebilirim. Silikon olmadığı için kayma, terleme vb. olaylardan etkilenmiyor. Ses kalitesi fiyatına göre güzel. Mikrofonu gürültüsüz alanda gayet yeterli fakat bisiklet üzerinde problem yaşayabilirsiniz.

- Terden etkilenmeyen,
- 150 - 250 TL bandında,

Ben sadece bisiklet üzerinde kullanmak için Xiaomi Mi Earbuds TWS kulaklıklardan aldım. 1 yıldan uzun süredir kullanıyorum. Sadece sağ kulaklığı kullanıyorum. Herhangi bir düşme kayma problemi yaşamadım. Tek şarjda 4 saate yakın müzik dinliyorum. Molalarda kutusuna koyup şarjını dolduruyorum böylece günüm hiç sessiz kalmamış oluyor tavsiye ederim.

Bisiklet için kulaklık alacağım ama internetten satın almada çakması gelebiliyormuş. Güvenli şekilde nasıl temin edebilirim?

sony c310ve mi band'2 üstü bir mi band tavsiyem kısık ve tek kulaklığı takmanız hayati değer taşıyor bence

@tugrulatakann QCY T7 bana da makul geldi, bisiklet üzerinde ne problem yaşayabilirim?

Merhaba.
Ben de kulaklık arayışındayım. Şu iki model ürünün daha faydalı olacağını düşünüyorum.

(link) Kulaklık, kulakta daha sağlam durur düşüncesindeyim.

(link) Bu ürünü Mart 2020'de arkadaşıma aldım. 200 TL'ydi fiyatı. Pil ömründen çok memnun.

Yukarıdaki linkleri sadece modelleri göstermek için ekledim.

@tugrulatakann QCY T7 bana da makul geldi, bisiklet üzerinde ne problem yaşayabilirim?
mikrofon konusunda sorun yaşarsınız demek istemiştim. onun dışında herhangi bir problem yaşamadım ben sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum. mikrofonda çok fazla rüzgar alıyor,gerçi bütün kulaklıklar aynı :) tam bir f/p ürünü,ben şiddetle tavsiye edebilirim.

mikrofon konusunda sorun yaşarsınız demek istemiştim. onun dışında herhangi bir problem yaşamadım ben sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum. mikrofonda çok fazla rüzgar alıyor,gerçi bütün kulaklıklar aynı :) tam bir f/p ürünü,ben şiddetle tavsiye edebilirim.
Evet %100 katılıyorum. Rüzgar sesini çok alması dışında hiç problem yaşamadım.

Geri