Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

Belki daha önce yaşayan olmuştur diye buradan sormak istiyorum. Bir sorunum var. Yabancı forumlarda, teknoloji sayfalarında vs işe yarayan bir çözüm bulamadım.

Bluetooth kulaklığımı mutlu mesut kullanırken geçen yıl telefonum arızalandı. Mecbur yeni bir telefon aldım. Android 10 işletim sistemli bir Samsung.
Onunla da kulaklığı güzel güzel kullanmaya başlamıştım ki, telefona güncelleme geldi. Sistem kendini 11'e yükseltti. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Kulaklıkla telefon eşleştikten sonra, eğer telefon kulaklığa 10-15 dakika herhangi bir ses göndermezse, bağlantıyı koparıyor, tekrar geri bağlanmıyordu.
En az dört ay sorun devam ettikten sonra, işletim sistemine güncelleme geldi. Bağlantı sağlamlığı daha da bozuldu. Sanırım iki ay kadar önce yine bir güncelleme geldi. Kulaklık eski normal performansına geri döndü. Ne kadar zaman geçerse geçsin, kulaklık açık olduğu sürece bağlı olarak bekledi. Gelen aramalarda görüşme yapabildim.

Bu haftasonu uzun bir tur yaparken kulaklığı kullanmak istedim, yine zaman aşımı sıkıntısı başlamış. Sürekli cihaz bağlatısı koptu. Sık sık telefonun bluetooth seçeneklerinde kulaklığı seçip elle tekrar bağlanmasını sağlamak zorunda kaldım. O tabi kısa süre sonra tekrar kopardı cihaz bağlantısını.

Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bulan oldu mu acaba?

developer settings altından Bluetooth audio codec bölümünü bulun. oradan uygun codec seçimini yapabiliyorsunuz. mesela benim kullandığım "SBC" ama sizde başka bir codec düzgün çalışır. belki bu sorununuzu çözer ama emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
Belki daha önce yaşayan olmuştur diye buradan sormak istiyorum. Bir sorunum var. Yabancı forumlarda, teknoloji sayfalarında vs işe yarayan bir çözüm bulamadım.

Bluetooth kulaklığımı mutlu mesut kullanırken geçen yıl telefonum arızalandı. Mecbur yeni bir telefon aldım. Android 10 işletim sistemli bir Samsung.
Onunla da kulaklığı güzel güzel kullanmaya başlamıştım ki, telefona güncelleme geldi. Sistem kendini 11'e yükseltti. Ne olduysa ondan sonra oldu.

Kulaklıkla telefon eşleştikten sonra, eğer telefon kulaklığa 10-15 dakika herhangi bir ses göndermezse, bağlantıyı koparıyor, tekrar geri bağlanmıyordu.
En az dört ay sorun devam ettikten sonra, işletim sistemine güncelleme geldi. Bağlantı sağlamlığı daha da bozuldu. Sanırım iki ay kadar önce yine bir güncelleme geldi. Kulaklık eski normal performansına geri döndü. Ne kadar zaman geçerse geçsin, kulaklık açık olduğu sürece bağlı olarak bekledi. Gelen aramalarda görüşme yapabildim.

Bu haftasonu uzun bir tur yaparken kulaklığı kullanmak istedim, yine zaman aşımı sıkıntısı başlamış. Sürekli cihaz bağlatısı koptu. Sık sık telefonun bluetooth seçeneklerinde kulaklığı seçip elle tekrar bağlanmasını sağlamak zorunda kaldım. O tabi kısa süre sonra tekrar kopardı cihaz bağlantısını.

Böyle bir sorun yaşayan ve çözümünü bulan oldu mu acaba?
Pil tasarrufu açıkken oluyorsa kapayın. Haricinde ayarlarda genellikle x dakika sonra baglantı olmayınca kapa özelliği olur onuda kapatabilirsin var ise.
developer settings altından Bluetooth audio codec bölümünü bulun. oradan uygun codec seçimini yapabiliyorsunuz. mesela benim kullandığım "SBC" ama sizde başka bir codec düzgün çalışır. belki bu sorununuzu çözer ama emin değilim.
Arkadaşta o senecek açık olmayabilir.

"Gelıstırıcı seçenekleri acma" diye google a yazın önce

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Merhaba arkadaşlar, lenovo he05 bluetooth kulaklık aldım yürürken veya sabit dururken gayet sağlıklı çalışıyor bağlanıyor saatlerce sorun olmuyor. Ancak bisiklete binince artik strava mi yoksa hareketi algılama ile mi ilgili ses bağlantısı kopuyor ama bluetooth bağlı ac kapa ac kapa yapınca düzeliyor sonra tekrar kopuyor. Telefonda mi sorun kulaklikta mi uygulamalarda mi bilemedim. Spotify, youtube music farketmiyor.
Kulaklik bu : (link)

Telefonum samsung galaxy s23 ultra

Yardım edin, kurtarın beni bu azaptan :)

Merhaba arkadaşlar, lenovo he05 bluetooth kulaklık aldım yürürken veya sabit dururken gayet sağlıklı çalışıyor bağlanıyor saatlerce sorun olmuyor. Ancak bisiklete binince artik strava mi yoksa hareketi algılama ile mi ilgili ses bağlantısı kopuyor ama bluetooth bağlı ac kapa ac kapa yapınca düzeliyor sonra tekrar kopuyor. Telefonda mi sorun kulaklikta mi uygulamalarda mi bilemedim. Spotify, youtube music farketmiyor.

Sorunuzdan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum ben de: bisiklet kullanırken kulaklık kullanmak ne kadar sağlıklı olur? Dikkati dağıtacak şeyleri minimuma indirmek mantıklı olmaz mı, bisiklet sürerken de müzik dinlemeyelim bence:)

Sorunuzdan bağımsız olarak bir şey sormak istiyorum ben de: bisiklet kullanırken kulaklık kullanmak ne kadar sağlıklı olur? Dikkati dağıtacak şeyleri minimuma indirmek mantıklı olmaz mı, bisiklet sürerken de müzik dinlemeyelim bence:)

Cok haklısınız, belki de bir cesit güvenlik önlemidir. Bluetooth hoparlör ile kısık sesli sekilde dinlemek daha iyi bir seçenek. Sadece kirsalda köy yollarinda veya turda iken bir iki tıngırdasın idi niyetim. :)

• Beğen
Tepkiler: TalhaB.

Benzer bir sorunu kulaklıkta değil ama mi band 5 cihazımda yaşıyorum. Sürüşe başladıktan sonra Bluetooth bağlantısı kopuyor. Ama aynı saat farklı bir cihazda denediğimde bağlantı kopmadı. Belki cihazdan kaynaklanıyor olabilir diyeceğim ama cihaz oldukça güncel. Biraz alakasız ama belirtmek istedim.

Kulaklıkların hepsi sıkıntı.

JBL Go 3 öneririm. Formanın geniş cebine koyup tıngırdayabilir.

ikisi arasında kaldım lenovo 190 tl ye vardı aldım. acaba bu tarz kulaklıklarla dışarıdan sesi alabilir miyim. philisp alacaktım ama mıknatıslı değilmiş çıkarmak istediğim zaman düzgün durmayabilir diye almadım birde ortadaki kablo toplama yerini sevmedim

(link)

(link)
(link)

140 tl almışım zamanında kullanıyorum çok üst düzey birşey değil ama bass tiz dengeli sesi bozmuyor kullanışlı tavsiye ederim alacaklara.

JBL Go 2 kullanıyorum. Suya vs. dayanıklı. Sesi bence yeterli bas da bayağı vuruyor, zaten bisiklet sürerken bangır bangır müzik dinlemezsin herhalde. Dinleyeceksen de android telefonlar için volume booster uygulamaları var hoperlörü zorlamadan onu kullan.

Bütçe verirsen öneriyim hemen.

• Beğen
Tepkiler: ereju
önce LENOVO He05 aldım zaten çok ucuz bir model ama telefonu elimde tutmama rağmen bağlantı kopuyor ve otomatik tekrar bağlanmıyordu. bir de görüşme yapılmıyordu ses sürekli bozuk gidiyordu.

ardından SoundPEATS RunFree Lite isimli ürünü aldım, bundan çok memnundum fakat 1 ay olmadan darbe de görmemesine rağmen sağ tarafta içindeki bir parça hareket etmeye başladı ve sürekli oynayıp ses yapıyor artık kullanamıyorum. amazondan ücretini geri aldım.
bisiklet ve yürüyüş esnasında kullanabileceğim, uygun fiyatlı bir model arıyorum ben de. ses ve görüşme kalitesinden ziyade iş görmesi yeterli. maksimum 1000 lira gibi bir bütçe ayırabilirim ancak .

buradaki modellere göz atıyorum ama alternatif başka ürünler de önerilirse güzel olabilir.
Screenshot from 2023-05-22 13-11-13.pngScreenshot from 2023-05-22 13-11-07.png

buraya yazdıktan hemen sonra şansa bakın amazondaki satıcıdan mesaj geldi. (yorum yapmıştım ürüne ona yanıt verip problemi sormuşlardı) sorunun inceleneceğini iletip, yeni bir ürün alırsam %20 indirim yapacaklarını da söylemişler ve para iadesi verdiler. SoundPEATS Q30HD aldım bu sefer bakalım bu nasıl çıkacak
Screenshot from 2023-05-22 13-38-35.png

şu üründe de aklım kalmadı değil. %15lik bir kuponla şuan sanırım 700 lira gibi bir fiyata geliyor ve yorumlar fena değil, youtube incelemesi de güzeldi.
Truefree F1
Screenshot from 2023-05-22 16-15-43.png

Son düzenleme:
Beats fit pro modeli de güzel. Bisiklet binerken kullanmadım fakat yürüyüş ve koşuda güzel.

Samsung Galaxy buds 2 öneririm. Ortam sesini kulaklık sesi ile karıştırıp veren "Ortam sesi" modu var ki dışarda spor yapanlar için kritik bir özellik.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak

(link) s20Fe ile kullanıyorum. Pek müzik kulağım yok ama baslar yeteri kadar iyi. Zam gelmiş be peh peh peeeehh

• Beğen
Tepkiler: mertburgu
(link) bunu kullanıyorum.Oldukça memnunum.

Samsung Galaxy buds 2 öneririm. Ortam sesini kulaklık sesi ile karıştırıp veren "Ortam sesi" modu var ki dışarda spor yapanlar için kritik bir özellik.
Ayrıca bas tiz de gayet iyi. Kulaklık, ses netliği, ortam sesini alması/ aktif gürültü önlemesi derken gayet kaliteli, fiyat da orta halli. üç farklı silikonla kulağınıza tam oturacak şekilde ayarlayınca verim maksimuma çıkar.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
(link)

bir kaç aydır kullanıyorum.yağmur ter arazi sürüşü, hiç birinde sorun çıkarmadı. ses kalitesi çok iyi. bağlantı sorunu hiç yaşamadım. memnunum, tavsiye ederim

Geri