Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet için bluetooth kulaklık

Scudo
Ben de şunu anlamıyorum: her Allah'ın günü, sokaklarımizda fink atan hurdacı overlokçu anonslarıyla kafası iğdiş edilen biz değilmişiz; mahallelerimiz, caddelerimiz sanki sükunet adasıymış gibi hoparlörden 10 metreye ulaşmayan müziğim için endişeleneceğim öyle mi ?

Ben de şunu anlamıyorum: her Allah'ın günü, sokaklarımizda fink atan hurdacı overlokçu anonslarıyla kafası iğdiş edilen biz değilmişiz; mahallelerimiz, caddelerimiz sanki sükunet adasıymış gibi hoparlörden 10 metreye ulaşmayan müziğim için endişeleneceğim öyle mi ?
evet doğrusu o

Dediğiniz kirliliğin içinde hoparlörden çıkan müzik sesine mi odaklanacaksınız, bisiklet sürmeye mi? Bir de böyle düşünün.😌

Bu kadar kırmızı ışıkta geçen hodugun içinde bir sefer ters yöne girmişim ona mi endiselenecegim, bu kadar hak hukuk olmayan yerde birinin hakkını bir sefer yemişim ona mi endiselenecegim bunlar uç ornekler belki ama liste uzar gider. Elbette buna endiselenmek size kalmış ama bunu yaptıktan sonra en ufak bir eleştiri hakkınızı kullanmamanız gerekli gürültü ile alakalı. Ben bu şekilde düşünüyorum.

Anker Soundcore Life U2i Bluetooth aldım. Müzik dinlemekten ziyade aramalara cevap vermek için tercih ettim, memnunum. Batarya ömrü gayet yeterli.

Screenshot_20240412-225321~2.png

silikonsuz kulaklıkları tercih edin, hem dışardaki sesi alırsınız hem de kulaklıktan gelen sesi duyarsınız. örnek: airpods. bütçeye göre: freebuds2

bir nevi bisiklete speaker bağlamış hissiyatı olur.

Arkadaşlar merhaba, Yıllardır çok memnun olarak kullandığım dechatlon kulaklıklı beremi maalesef eşim kulaklığı çıkartmadan çamaşır makinasına atınca aynı tip bir ürün aramaya başladım. Ancak bunun yerine Polonya'da benzer tipi olan bant şeklindekini buldum ve arkadaşıma aldırdım. Kargo ücretsiz olsun diye 3 tane almak zorunda kaldık. bu ürün bisiklet kullanırken müzik ve podcast dinlemek için mükemmel. hem de dışardaki sesleri de duyabiliyorsunuz. Ayrıca Telefona da cevap verebilirsiniz. İçindeki kulaklığı çıkartarak rahatça yıkanabiliyor. kask içine takmak için de ideal. Biri yedek kalacak. Buradan böyle yazmak uygun mudur bilmiyorum ama aldıklarımdan birini buradan bir arkadaşa satabilirim. Ürün Kalenji HB500.
Resim1.png
WhatsApp Image 2024-05-07 at 11.55.26.jpegWhatsApp Image 2024-05-07 at 11.55.19.jpeg

Arkadaşlar merhaba, Yıllardır çok memnun olarak kullandığım dechatlon kulaklıklı beremi maalesef eşim kulaklığı çıkartmadan çamaşır makinasına atınca aynı tip bir ürün aramaya başladım. Ancak bunun yerine Polonya'da benzer tipi olan bant şeklindekini buldum ve arkadaşıma aldırdım. Kargo ücretsiz olsun diye 3 tane almak zorunda kaldık. bu ürün bisiklet kullanırken müzik ve podcast dinlemek için mükemmel. hem de dışardaki sesleri de duyabiliyorsunuz. Ayrıca Telefona da cevap verebilirsiniz. İçindeki kulaklığı çıkartarak rahatça yıkanabiliyor. kask içine takmak için de ideal. Biri yedek kalacak. Buradan böyle yazmak uygun mudur bilmiyorum ama aldıklarımdan birini buradan bir arkadaşa satabilirim. Ürün Kalenji HB500.
316876 dosyayı görüntüle
316874 dosyayı görüntüle316875 dosyayı görüntüle
Bunun bere versiyonu satılmıştı bir dönem. Bence çok kullanışlı bir icat :harika:
1715078022142.png

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve yusuf_49
(link)
Bu ürünü kullanmaya başladım. Havuzda da kullanılabilmesi, 32 GB dahili hafızası olması, Bluetooth ta çift cihaz desteklemesi ve kemik iletimli kulaklık deneyimi yaşamak istemem beni bu kulakligi almaya itti. Çok efsane bir sesi yok ama şarj ömrü tatmin edici yaklaşık 2 saatlik kullanımda şarjı %80 ler civarina düştü. Yarın koşarken deneyeceğim, havuz deneyimimi de buraya yazarım.

(link)
Bu ürünü kullanmaya başladım. Havuzda da kullanılabilmesi, 32 GB dahili hafızası olması, Bluetooth ta çift cihaz desteklemesi ve kemik iletimli kulaklık deneyimi yaşamak istemem beni bu kulakligi almaya itti. Çok efsane bir sesi yok ama şarj ömrü tatmin edici yaklaşık 2 saatlik kullanımda şarjı %80 ler civarina düştü. Yarın koşarken deneyeceğim, havuz deneyimimi de buraya yazarım.
havuz tecrübenizi merak ediyoruz heyecanla 😅 😅

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
airpod max çok iyi ama kask işi bozuyor

(link)

kask ile beraber çekilmiş fotoları yükler misiniz. Bu aralar bir ürün arıyorum da, ayrıca kulakta asılı kaldığı için ağrı ağırlık hissettiriyor mu?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
kask ile beraber çekilmiş fotoları yükler misiniz. Bu aralar bir ürün arıyorum da, ayrıca kulakta asılı kaldığı için ağrı ağırlık hissettiriyor mu?
Ben yüzerken ve koşarken kullanacağım için kask işini hiç hesaba katmadım. Akşam yeni aldığım kaskımla bir foto atarım. :)

IMG_20240511_122842.jpg
IMG_20240511_122847.jpgIMG_20240511_122851.jpgIMG_20240511_123124.jpgIMG_20240511_123122.jpg
İki farklı kask ve iki farklı gözlükle hiç rahatsız etmedi.

Dosyalar

• IMG_20240511_123135.jpg
    IMG_20240511_123135.jpg
    23 KB · Okunma: 0
Hocam çok teşekkür ederim
Sürüşe çıkarsan kulakta ağrı olur mu bilgi verir misin. Hem gözlük sapı hemde kulaklık çemberi aynı yere denk gelmesi ağrıya sebep olur mu acaba
Yarın Uskudar da İstanbul'u Koşuyorum etabına katılacağım orada gözlükle kullanacağım bisiklet ancak haftaya surebilirim. Koşudan sonra bilgilendirme yaparım.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Sürüşe çıkarsan kulakta ağrı olur mu bilgi verir misin. Hem gözlük sapı hemde kulaklık çemberi aynı yere denk gelmesi ağrıya sebep olur mu acaba
Kafaya ilave bir şey giyildiğinde ağrı yapabiliyor. Hem gözlük, hem kulaklık hem buff örneğin.
Ama çözümü kolay, gözlüğü dışarıdan takmak :)

Geri geldim. Kulaklık çok güzel ama koşuda kullanılmak için güzel. Kalabalık ve gürültülü ortamda hiçbirşey duymuyorsunuz onu net bir şekilde söyleyebilirim. Yanlız sakin bir bisiklet sürüşünde, sakin bir sahil yada orman koşusun da, sakin bir havuzda kullanmak için idael. Gürültünün biraz fazla olduğu ortamlarda ister istemez dış seslere yoğunlaşıp kulaklığın sesini duymuyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Geri