Jabra clipper modelini kullanıyorum fakat tavsiye eder miyim bilemiyorum. wind stopper ceketler ve thermal ceketlerdeki katmanlar neticesinde sırt ceplerine konulan telefonlarda ses kesilmesi oluyor. Eğer ki bisikletinizin üzerinde duracak ise telefonunuz öneririm.
(link) şu ürünü aldım mantık güzel fakat kulakta durmuyordu balaklava ile sabitliyordum kulağı bir süre sonra acıtıyordu 2 3 gün kullandım bıraktım 1 hafta sonra şarj edim dedim bozulmuş =)
AfterShokz Bluez 2 kullanıyorum.
Gayet iyi bir kulaklık. Hem dışarıyı duyup hem müzik dinleyip hem de telefonlara cevap verebiliyorsunuz.
Ancak çok terliyorsanız sorun çıkarabilir. Benim o şekilde garantiden yenisi yollandı. Yenisini komple beyaz silikona buladım. O gün bugündür sorunsuz kullanıyorum
Ben bunun mavisini kullaniyorum ve kesin tek tavsiye edecegim kullakliktir. Telefonla serbest konusmadan tutunda 2m suya dayanikliligina kadar ne ararsaniz var.
Bisiklet kullanırken müzik dinleyebileceğim ve telefon görüşmesi yapabileceğim bluetooth kulaklık arıyorum. Tek kulağa(güvenlik dolayısıyla) takılan ve kolay düşmeyen bir model tavsiyeniz var mıdır?
(link)
(link)
Bu ürün nasıldır? Kulak klipsi ile de düşmez gibime geliyor.
@dryakup23 Ben alttaki ürünü kullanıyorum. Dış sesleri de duyarak müzik dinlemek daha güvenli geliyor. Telefona da cevap verebiliyorsunuz. Tek dezavantajı yazın kullanamamak.
JBL Endurance Sprint aldım geçen hafta. Çok beğendim. Performansı ve şarjı çok iyi. Fitness sırasında da hep kulağımda kalıyor ve hiç sorun çıkarmıyor. Suya dayanıklı (IPX7). Diğer özelliklerine aşağıdaki sayfadan bakabilirsiniz.
Hem cift hem tek kullanılabilir kulaklık al. Bisiklet üstünde tek kulaklık, diger zamanlar çift kulaklık takarsın. Örnek xiaomi true wrilless kulaklık. 150 - 170 tl arası fiyatı
2 haftadır kullanıyorum, tiz sesler biraz ön planda, bass'lar ise çok vurgulu yani kulağı inletecek düzeyde vurgulu değil, ancak bu bass yok anlamına gelmesin. 2 saatte pili tam olarak doluyor, dolum sonrasında 8 saat aralıksız müzik dinleyebiliyorum. Kablo kalitesi çok iyi ve sağlam. Bisiklet üzerinde uzun yıllardır (sadece sağ kulakta) müzik dinlerim. Uzun arayışlar sonrasında bu ürüne karar verdim ve 3 kez bisiklet üzerinde kullandım, genel olarak memnunum.
Bu kulaklık konusunda çok araştırdım. İsveç de tasarlanmış bir ürün var (link) bu ürün 149 dolar kargo ücretsiz.Evet biraz pahalı fakat bu ürün mükemmel. Jbl in 2000 TL lik ürününden bile daha güzel ve üstelik yarı fiyatı kadar.Tavsiye derim.Yakın zamanda alırım gibi...
Jabra Halo Smart kullanıyorum. Boyna asma aparatı olduğu için kaskta ve sürüş esnasında çok rahat oluyor. Ses kalitesi de tatmin edici. Tavsiye ederim.