daha önce de yazılmış ama ben kendim alıp yaklaşık 4 aydır kullandığım için görüşlerimi yazayım istedim:
Aftershokz titanium
(link)
Teslim aldığım İlk gün ortanın biraz aşağı ses seviyesi ile taksiciyle sohbet etmiştik müzik dinlerken ve müziğin açık olduğunu bile anlamadı.
Bisiklet kullanırken sesi orta seviye açtığımda dış sesleri (korna, size yaklaşan bir araç, kişilerin konuşması, birinin size seslenmesi) rahatlıkla duyuyorum, son ses açarsam şakakları biraz gıdıklar gibi oluyor ama çok büyük rahatsızlık vermiyor ve dış sesleri doğal olarak duymanız zorlaşıyor.
ilk taktığınızda kulağınızın üstünde olduğunu bilmeniz biraz rahatsızlık verebilir ama alıştıktan sonra abartmıyorum kulaklık nerde, nerde çıkardım diye 1-2 kez aradım
malzeme gayet dayanıklı ama ben yine de garanti olsun diye çok kıvırmıyorum. Telefonla görüşmeler gayet iyi. İlk önce bisiklet sürerken kullanırım diye almıştım ama alışkanlık yaptı, gözlük gibi sabah işe giderken takıp gece çıkardığım oluyor. Ama son zamanlarda müzik dinlemiyorsam çalışırken masanın üzerinde tutuyorum. Bluetooth wifi.ye göre daha masum diyorlar ama olsun sonuçta sürekli boynunuzda veya sakaklarınızda sinyal alıp veren bir cihaz var.
Fiyatı biraz tuzlu evet ama Samsung level kullanmış biri olarak kıyas kabul etmez diyorum, bisiklet sürerken Samsung level zaten kayıyor, ve 2 sene sonunda çeşitli yerlerinden kablolar çıkmaya, tuşları bozulmaya başladı, bu cihaz daha stabil duruyor.
Türkiye.de N11.de 650TL idi 4 ay önce, ama renk sadece yeşil kalmıştı, amazondan kırmızısını herşey dahil 750TL.ye getirttim. Sadece bisiklette planlayıp tüm gün kullanmaya geçince acısı biraz daha azaldı
Tavsiye ederim.