Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet iktidarsızlık yapar mı?

@mehmetsunu
Hocam bülbülü altın kafese koymuşlar yinede vatanım demiş :D

İktidarsızlık problemi olanlar suçu sadece bisiklette aramasınlar derim.Sele duruş vs.. bunlarda etken olabilir ve benim 'hadım sele' olarak tabir ettiğim soyadınızı nüfus kütüğünden sildirecek derecede ayarlasanda aşırı baskı yapan selelerden uzak durmanızı tavsiye ederim.20 yıllık pro bisikletçi olup 2-3 hatta 4 çocuk sahibi olanlar var.
Yapısal sorunlar ve özgüven yetersizliği bunada etken olabilir.Karşı tarafın baskı kurmasıda bu duruma tuz biber olabilir.

Scudo
Ben selenin önünü aşağı eğiyorum böylece oturmaktan çok dayanıyormuşum gibi oluyor. Özellikle gidonunuz seleden çok alçaksa mutlaka selenizi öne eğin baskı ciddi manada azalıyor.

• Beğen
Tepkiler: Prestor
bisiklet surmek iyidir,guzeldir de herseyin dozu iyidir iktidari ellerinizde tutunuz:) yollar yipratmasin

yuh artık : ) tabi erkek olunca bi çük var dikkat etmek gerek, zeval gelmesin ha : )
Ama sperm kalitesinde düşüşe neden oluyor, onun nedeni de ısı, kalıcı birşey değil, bi kaç ayda normal seviyesine gelebiliyor. ama ereksiyonu sağlayan sistem biraz daha yukarıdan gidiyo, öyle seleye oturmakla bozamazsınız hemen, korkmayın, aksine düzenli bisiklet kullanmak iktidar sağlar : )

seleden değilde,fazla egzoz gazı beyindeki bazı hatları kapanmasına neden olabilir.Bundan mütevellit anlık tansiyon düşüklüğü olabilir. Eğer orman havasında sürer isen, fazla sürmeyeceksin ,sonra kuvvet macunu yemiş gibi olursun dikkat..:bsmagryr:(çok ayıp konular)

Bisiklet sürmek o kadar zevkli ki bisiklet sürmekten çocuk yapmaya zaman kalmıyor

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@tshalil_61
Peter Sagan düşünsün bize ne??? En çok o biniyor:D:D:hihi:

• Beğen
Tepkiler: ozansefer
@furkan.zaman Verdiğiniz makaleyi izninizle bilimsel makaleler konusunda da kullanmak istiyorum. Uygun mudur?

@kadirhan makalenin tamamini okumadim , kac kisi ustunde yapmislar etmisler bilmiyorum daha guclu kanitlari olan makalelerde olabilir arama sonuclarinda . ama bu makale tam bizim sordugumuz soruya cevap niteligindeydi. Kullanmaman icin bir engel yok bence.

Evet uzun bir süre bisiklet sürmek uyuşmalara sebep olmaktadır.Bunun için özel kremler mevcuttur.Bisiklete binmeden önce bu kremleri kullanmanın faydası vardır.Uzun yollarda ara vermekte fayda vardır.Özellikle dağ bisikleti kullananlar,yarış bisikleciler,uzun yol seyahatcileri kullanmaktadırlar.Tabiki sele ve kilot(Dikişsiz) secimide çok önemlidir.Kendi tecrübelerime dayanarak paylaşmak istedim.

Hadi gözümüz aydın.

ABD'de yapılan bir araştırmada, bisiklet sürmenin erkeklerin cinsel sağlığı veya ürolojik sağlığını olumsuz etkilemediği sonucuna varıldı.

Uzmanlar, araştırmada bisikletçileri ve yüzücüleri kıyasladı ve cinsel ve ürolojik (link)durumlarının aşağı yukarı benzer olduğunu tespit etti.
Çalışmanın yazarları, bulgularının daha önce yapılan araştırmalardaki bisiklet sürmenin erkeklerin cinsel sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olabileceği yönündeki sonuçlarla çeliştiğini söyledi.
Uzmanlar, bisiklet sürmenin faydalarının "risklerinden çok daha büyük olduğunu" vurguladı.
Çalışmada, (link), (link), (link) ve (link)'dan 2.774 bisikletçiyle görüşürüldü. Ayrıca 539 yüzücü ve 789 koşucuyla da cinsel sağlık ve ürolojik fonksiyonları sorgulayan bir anket yapıldı.
Uzmanlar bu üç gruptaki cinsel sağlık ve ürolojik fonksiyonların benzer halde olduğunu ve sadece bazı bisikletçilerin idrar yolunun daralması riskiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.
'Yoğun kullananlar farklı değil'
Ayrıca, iki yıldan fazla süredir haftada üç kereden ve günde ortalama 40 kilometreden fazla olmak üzere yoğun bir şekilde bisiklet kullanan bisikletçilerle, keyif için bisiklet kullananların cinsel ve ürolojik sağlık durumlarında istatistiksel açıdan önemli bir fark bulunmadığı vurgulandı.
Üroloji güncesi adlı bilimsel bir yayımda yer alan çalışmayı yapan uzmanlar, bulgularının daha önce bazı araştırmalarda varılan bisiklet sürmenin cinsel sağlığı olumsuz etkilediği sonucuyla çeliştiğini söyledi.
Uzmanlar, daha önceki çalışmalarda karşılaştırma grubu bulunmadığına ve araştırmaların az sayıda kiyiyle yapıldığına dikkat çekti.
Araştırmanın baş yazarı (link) Üniversitesi'nden Benjamin Breyer "Bisiklet sürmenin müthiş kardiovasküler faydaları var ve eklemler üzerinde de etkisi az. Bisikletçilerin sağlıkları için elde ettikleri fayda, risklerden çok daha büyük" dedi.
Çalışmaya göre, bisikletçilerin genital bölgelerde uyuşukluk olması riski çok daha fazla. Ancak pedal çevirirken bunun beşte birlik kısmını ayaktayken yapmak, bu riski de önemli ölçüde düşürüyor.

(link)

Kesinlikle iktidarsız yapar. ( Asla iktidar yüzü göremezsiniz. Hep muhalefette kalırsınız: "Bu nasıl yol beee, bu çukurlar nedir, böyle bisiklet yolu mu olur, şu arabaların yaptıklarına bakın." gibi hep muhalefet, hep muhalefet.)

kişi kendini bilmiyormu siz ona bakın :)

• Beğen
Tepkiler: ÇAMKOMLU
Arkadaşlar

Kasislerde ve çukurlarda ayağa kalkarak sürün, Allah'ın izniyle bişeycik olmaz...

Küçük ayakkabı giyerseniz, ayakkabı ayağınızı sıkar, kangren olabilirsiniz. Büyük ayakkabı giyerseniz, ayağınız içine oturmaz ve dengeli yürüyemezsiniz. Aynı şekilde size uygun olmayan sele kullandığınızda cinsel problemlerle karşılaşmanız gayet doğal. Nasıl ayağanıza uygun ayakkabıyı yıllardır sağlıklı bir şekilde kullanabiliyorsanız, size uygun seleyi de yıllarca (yıllarca?) kullanabilirsiniz. Bu yüzden olabilecek sorunları bisiklet sürmekte değil, bisikleti yanlış sürmekte aramak lazım.

Bu yüzden konuya "hiç bir şey olmaz" diyerek yaklaşmak yanlış bir şey. Hele bunu söylerken tıp doktoruysanız bu çok daha da yanlış bir şey.

BBC Türkçe bu konuda dün bir haber yayınladı, okumaya üşenenler için özet geçeyim hiçbir zarar tespit edilemedi.

(link)

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
Geri