Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Kazaları

Scudo
Yani o kavşağa öyle girilir mi. Yazık çok yazık.

• Kızgın
Tepkiler: Atasoy
en güvenlisi köy yollarında sürmek gibi tek tehlike köpekler onlara da zamanla alışılıyor

Allah rahmet eylesin vadesi dolan gidiyor. Düşünememiş mi diyoruz ama işte demek ki gerçekten düşünemiyoruz.

• Üzgün
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yeri tam olarak burası mı bilemiyorum ama bu sabah haberlerde denk geldiğim konuyu aşağıya linkinü bırakıyorum. Yer:Maltepe sahil
(link)

Ulan başlığa bak... Az önce kaza yaptım. Bostancı'da taksi aniden önüme kırdı, fren yaptım ama bisikletten düştüm. İki dirseğim sıyrıldı... Forumu bi açtım en üstteki başlık.
Ne o bana totem mi yaptınız 😱😧😑😇

Antalya'da yeni bisiklet yolu yapmışlar.Aralara çizgi çekmişler dedim.Bir geçtim ne olsun ,çizgi değilmiş.Araya 3 taraflı kaldırım döşemişler.Yeni aldığım forma , pisikletim ve ben 3 metre asfaltta süründük sağolsunlar.@AntalyaBB
(sarı gözlük kullanıyorum,kaldırımı da turuncu yapmışlar araya).İyiyim forma sağlam çıktı, sol kolum biraz yandı.Dizlerde yanık var,onun dışında problem yok.

• Üzgün
Tepkiler: Eshquia™
Antalya'da yeni bisiklet yolu yapmışlar.Aralara çizgi çekmişler dedim.Bir geçtim ne olsun ,çizgi değilmiş.Araya 3 taraflı kaldırım döşemişler.Yeni aldığım forma , pisikletim ve ben 3 metre asfaltta süründük sağolsunlar.@AntalyaBB
(sarı gözlük kullanıyorum,kaldırımı da turuncu yapmışlar araya).İyiyim forma sağlam çıktı, sol kolum biraz yandı.Dizlerde yanık var,onun dışında problem yok.
Türkiye'de ben bisiklet yoluna hayatta güvenmem geçmiş olsun gerçekten. Bisiklet yolu insanların çoluk çocuklarını rahatça salabildikleri, araçların park edebildikleri bisiklet yolu yapıyoruz zanneden belediyelerin de lastikleri patlatabilecek ve sıkıştırabilecek engeller döşedikleri oyun alanlarıdır. Normal otomobil yolunda en azından pür dikkat gidiyorsunuz, bisiklet yolunda insanın dikkati dağıldığı anda birini ezmek yada feci bir kaza yapmak içten bile değil.

Geçmiş olsun. Ben de 2 defa kaza atlattım ve ikisi de bisiklet yolundaydı. Konya'da 550 km bisiklet yolu var nasıl olsa. Bisikletliler araç yolundan değil de bisiklet yolundan giderler istedikleri yere hem de güvenli şekilde(!). Reklamını yapmayı çok iyi biliyorlar fakat ne bir denetim var ne de düzgün yapılmış bir yol var. Cam kırıkları, 5 kişi yan yana yürüyen insanlar, motosikletler, BELEDİYE KAMYONLARI(1) ve daha akla bile gelemeyecek niceleri.

(1) Tahmini iki sene önce bisiklet yolunda sürerken karşımda belediyenin kamyonunu gördüm ve bisiklet yolunda duruyordu öylece. Ben durdum ve onun ne yapacağını izliyordum. Adam bana laf saydırdı ne duruyorsun önümde diye. Gülsen gülemiyorsun da ağlasan ağlanmıyor da. Halimiz ne olacak böyle çok merak ediyorum. Kazasız belasız şu "pis" dönemleri atlatabilirsek sevineceğim. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

(link). Benimde en büyük korkum bir yayanın önüme aniden atlaması :( Kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.

BİR KAZANIN ANATOMİSİ

2016 yılı Mart ayıydı. İzmit yönünden Gölcüğe dönerken tam da aşağıda çizdiğim karikatürlerde görülebileceği üzere Shell benzin istasyonu girişini geçiyordum. Emniyet şeridinden saatte yaklaşık 30 Km. hızla ilerlerken şaka gibi bir şey oldu ve arkamdan çok kısa bir korna sesi işittim ardından bir araba benzinliğe girmek için direk önüme kırdı. Durma mesafesi olmadığı için arabaya çarparak takla attım. Araç içerisinde eşi ve çocukları da olan sığır özür dileyeceği yerde "korna çaldım duymadın mı?" dedi bir de...

KORNA ÇALDIM 2.jpg

KORNA ÇALDIM.jpg

BİR KAZANIN ANATOMİSİ

2018 yılı Mart ayıydı. İzmit yönünden Gölcüğe dönerken tam da aşağıda çizdiğim karikatürlerde görülebileceği üzere Shell benzin istasyonu girişini geçiyordum. Emniyet şeridinden saatte yaklaşık 30 Km. hızla ilerlerken şaka gibi bir şey oldu ve arkamdan çok kısa bir korna sesi işittim ardından bir araba benzinliğe girmek için direk önüme kırdı. Durma mesafesi olmadığı için arabaya çarparak takla attım. İçerisinde eşi ve çocukları da olan sığır özür dileyeceği yerde "korna çaldım duymadın mı?" dedi bir de...

263758 dosyayı görüntüle

263757 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun bu tarz sapaklarda sol kolu mutlaka açarım.

BİR KAZANIN ANATOMİSİ

2016 yılı Mart ayıydı. İzmit yönünden Gölcüğe dönerken tam da aşağıda çizdiğim karikatürlerde görülebileceği üzere Shell benzin istasyonu girişini geçiyordum. Emniyet şeridinden saatte yaklaşık 30 Km. hızla ilerlerken şaka gibi bir şey oldu ve arkamdan çok kısa bir korna sesi işittim ardından bir araba benzinliğe girmek için direk önüme kırdı. Durma mesafesi olmadığı için arabaya çarparak takla attım. Araç içerisinde eşi ve çocukları da olan sığır özür dileyeceği yerde "korna çaldım duymadın mı?" dedi bir de...

263760 dosyayı görüntüle

263757 dosyayı görüntüle
İnanılmaz tepkisi verdim ama bu tip sığırlar yüzünden her gün geriliyorum inanılmayacak bir şey değil yani... Ucuz atlatmışsınız.

İnanılmaz tepkisi verdim ama bu tip sığırlar yüzünden her gün geriliyorum inanılmayacak bir şey değil yani... Ucuz atlatmışsınız.
Ben bu gibi tehlikeler nedeniyle bisikletimi sattım Muhammet kardeşim. Benc yol bisikleti sporu Türkiye şartlarında hayati riskler taşıyor

BİR KAZANIN ANATOMİSİ

263760 dosyayı görüntüle

263757 dosyayı görüntüle

geçmiş olsun. .en çok korktuğum şey inşallah başıma gelmez.

Bir öküzün can alma haberi daha ... Yazık ya yazık ... koca yola sığamadın sağ şeritteki bisikletiyi mi ezdin bre tek hücreli !

Otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü öldü
İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan Ayhan Salcı, bisikletiyle seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

(link)

Bir öküzün can alma haberi daha ... Yazık ya yazık ... koca yola sığamadın sağ şeritteki bisikletiyi mi ezdin bre tek hücreli !

Otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü öldü
İzmir'in Çeşme ilçesinde yaşayan Ayhan Salcı, bisikletiyle seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

(link)
Katil ya tek kelimeyle katil! koskoca yol,yasaklar var,ortalıkta doğru düzgün araç yok! nasıl buldunda vurdun adama sağ şeritte!

Geri