Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Kazaları

Çok teşekkürler. Ufak tefek sıyrıklardan biraz fazlası da olsa çok şükür kırık çıkık kafa travması vs gibi sıkıntılarım yok. Sırtımda ve bacaklarımda yaralar ve birkaç dikiş var. Kaza anıyla ilgili en şanslı olduğum kısım arabanın doğrdudan bana değil de bisiklete çarpması ve havalanıp yere düşüp sürüklenmem oldu sanırım. Araba bana doğrudan çarpmış olsa çok daha kötü olurdum diye tahmin ediyorum.
Allah beterinden korumuş diyelim. Hepiniz dikkat edin kendinize...Buralardayız, bir süre mola.
Geçmiş olsun.

Scudo
Çok teşekkürler. Ufak tefek sıyrıklardan biraz fazlası da olsa çok şükür kırık çıkık kafa travması vs gibi sıkıntılarım yok. Sırtımda ve bacaklarımda yaralar ve birkaç dikiş var. Kaza anıyla ilgili en şanslı olduğum kısım arabanın doğrdudan bana değil de bisiklete çarpması ve havalanıp yere düşüp sürüklenmem oldu sanırım. Araba bana doğrudan çarpmış olsa çok daha kötü olurdum diye tahmin ediyorum.
Allah beterinden korumuş diyelim. Hepiniz dikkat edin kendinize...Buralardayız, bir süre mola.
Çok geçmiş olsun...

Sizin için sıkıntı olmayacaksa, kazayı anlatabilir misiniz? Biz de kendimize ders çıkaralım...

Çok geçmiş olsun...

Sizin için sıkıntı olmayacaksa, kazayı anlatabilir misiniz? Biz de kendimize ders çıkaralım...
Valla ne desem nasıl anlatsam çok bilmiyorum. Ortalama %10 civarı eğimde sabah 06:30 sıralarında gidiş geliş Antalya Altınyaka Kumluca yolunda Hisarçandır yaylasına gelmeden ne olduğunu anlamadan (yalan yok önce yamaçtan üstüme taş devrildi falan zannettim gerçekten şok geçirdim) arkadan çarptı araç. Kalktım baktım dizimdeki ve sırtımdaki kanamalar dışında büyük bir sıkıntım yok. Kafamı da hafif bir şekilde sürttüğümü hatırlıyorum sert bir darbe olmadı.
Sonrasında hastaneye gittik, kontroller pansuman vs 4 saat kadar kaldım.
Çok ders çıkaracak birşey yok. Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi tüm önlemleri alalım yine de başımıza bunlar gelebiliyor. Yolun en sağında olmamın faydası araç sağ far tarafında bana vurunca havalanıp yolun sağına su kanalına yuvarlandım. Araç altında ezilip sürüklenmekten kurtuldum. Kask hafif darbe de alsa görevini yaptı, başka birşey diyemem. Sora forma da sırt üstü sürüklenmeye rağmen parçalanmamış :)
Geçen hafta kaldırımda unutup yenisini aldığım Garmin'de ise çizik yok :D

Şimdi biraz ara, zaten cuma da küçük bir operasyon geçirecektim. Sonra artık trainer üstünde idare edecek bir idareten kadro ayarlayıp yavaştan döneriz kısmetse...

@Bıyıkov Geçmiş Olsun. Hafif sıyrıklar ile atlatmanız sevindirici, bir an önce pedala dönmeniz temennisi ile.

@Bıyıkov hocam çok geçmiş olsun stravada görmüştüm. Sigorta süreçleri nasıl işleyecek bizide bilgilendirirseniz seviniriz.
Hepimiz tehlike altındayız yollarda sürerken.

@Bıyıkov geçmiş olsun. Arkadaşlar havaların sıcak olması sebebiyle , zombi sürücüler süper zombi modundalar. Yol benimdi, yok üzerime kırmaz , olmadı beni görmüştür canım veya benzeri gardınızı düşürecek heveslere kapılmayın. Dikkati elden bırakmayın lütfen. Cümlemize belasız ve kazasız sürüşler olsun.

@Bıyıkov Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Strava da bisikletin durumunu görünce gerçekten çok ucuz atlatmışsınız. Tekrardan en kısa sürede yeni kadronuzla sağlıklı bir şekilde yollarda olmanız dileğiyle💪

@Bıyıkov geçmiş olsun. Arkadaşlar havaların sıcak olması sebebiyle , zombi sürücüler süper zombi modundalar. Yol benimdi, yok üzerime kırmaz , olmadı beni görmüştür canım veya benzeri gardınızı düşürecek heveslere kapılmayın. Dikkati elden bırakmayın lütfen. Cümlemize belasız ve kazasız sürüşler olsun.
Necmeddin hacam kazalardan o kadar yıldık ki araç trafiğinin minimum olduğu yolları tercih ediyoruz uzun zamandır. Burası eski Kumluca yolu ve şehrin içinde yokuş çalışmak için araç trafiğinin özellikle haftaiçi minimum olduğu bir yer.
Hatta şöyle söyleyeyim dün 1 saat boyunca ne karşıdan bir araç geldi ne de arkadan bir araç beni geçti. Denk gelen tek aracın bana arkadan çarpması da kaderin bir işi diyelim...
Ne kadar dikkat etsek, ne kadar önlem alsak da olunca oluyor...

Necmeddin hacam kazalardan o kadar yıldık ki araç trafiğinin minimum olduğu yolları tercih ediyoruz uzun zamandır. Burası eski Kumluca yolu ve şehrin içinde yokuş çalışmak için araç trafiğinin özellikle haftaiçi minimum olduğu bir yer.
Hatta şöyle söyleyeyim dün 1 saat boyunca ne karşıdan bir araç geldi ne de arkadan bir araç beni geçti. Denk gelen tek aracın bana arkadan çarpması da kaderin bir işi diyelim...
Ne kadar dikkat etsek, ne kadar önlem alsak da olunca oluyor...
Ayhan hocam arıyorum ama açmıyorsun telini. Geçmiş olsun. Hukuki süreç hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Yapabileceğimiz birşey varsa tel den haber verirsin.

Çok geçmiş olsun Ayhan kardeşim. Umarım kısa sürede daha güçlü şekilde dönersiniz.
Umarım diğer insanlar da bisikletliler hakkında daha duyarlı olurlar.

@Bıyıkov
Çok geçmiş olsun hocam. Ciddi bir şeyiniz olmaması sevindirici.
Size çarpan sığır kazadan sonra kaçtı mı yoksa biraz insan suretine bürünüp yardım etti mi? Ayrıca bisikletinizdeki hasar konusunda ne yapacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Tekrar tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ayhan hocam arıyorum ama açmıyorsun telini. Geçmiş olsun. Hukuki süreç hakkında da bilgi verirsen sevinirim. Yapabileceğimiz birşey varsa tel den haber verirsin.
Çetin selamlar. Bazı aramalara yetişemedim. Zaten telefon da 2-3 saat önce anca evde bulduğum eski bir telefona simi takarak kavuştum. Diğer telefon parçalandı aramalara falan cevap veremedim ondan. Açıkçası o yaşta bir köylü amcayla hukuki süreç vs uğraşmak istemedim. ancak trafik sigortası maddi hasar konusunda yardımcı oluyormuş. Biraz toparlayayım onunla ilgili bakacağım, burada daha önceden deneyimi olan abilerimiz var yol gösterebilecek. Gelişmeleri yazarım ilerleyen dönemlerde. Whatsapp komple silinidi ve rehberde de numaralar olmadığı için bana bir yazarsan sevinirim @trainspotting35
@Bıyıkov
Çok geçmiş olsun hocam. Ciddi bir şeyiniz olmaması sevindirici.
Size çarpan sığır kazadan sonra kaçtı mı yoksa biraz insan suretine bürünüp yardım etti mi? Ayrıca bisikletinizdeki hasar konusunda ne yapacak? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Tekrar tekrar geçmiş olsun.
O kadar görmemiş ki ne olduğunu anlayıp durması ve geri dönmesi 1-2 dakika sürdü. Ama sonra geldi hastaneye gittik çıkıp beni evime kadar getirdi ilgilendi sağolsun. Ne diyelim, nasip kısmet bazı işler. Bir önceki akşam doktora gittik ve cuma günü için küçük bir operasyon planladık. Eşim de Ayhan istersen yarın antremana çıkma içimde bir kötü his var dedi ama dinlemedik tabi :D

@Bıyıkov, kaza sonrasında foto çekebildiğinizi sanmıyorum ama var ise süreç sizden yana işler.
Trafik sigortası eksperi kanıtlara bakacak.
Hasarlı bisiklet ve ekipmanı tek tek inceleyecektir.
Kaza tespit tutanağını karşı tarafla birlikte doldurmuş olmalısınız.
Sonrasında bir kaç hafta sigorta merkezinde durum incelenip karara bağlanacak.
Kadro çöp oldu ise bisikletin ikinci el fiyatı üzerinden bir bedel ödenir...

Dosyalar

• kaza-tespit-tutanak.pdf
    174,8 KB · Okunma: 47
Çetin selamlar. Bazı aramalara yetişemedim. Zaten telefon da 2-3 saat önce anca evde bulduğum eski bir telefona simi takarak kavuştum. Diğer telefon parçalandı aramalara falan cevap veremedim ondan. Açıkçası o yaşta bir köylü amcayla hukuki süreç vs uğraşmak istemedim. ancak trafik sigortası maddi hasar konusunda yardımcı oluyormuş. Biraz toparlayayım onunla ilgili bakacağım, burada daha önceden deneyimi olan abilerimiz var yol gösterebilecek. Gelişmeleri yazarım ilerleyen dönemlerde. Whatsapp komple silinidi ve rehberde de numaralar olmadığı için bana bir yazarsan sevinirim @trainspotting35

O kadar görmemiş ki ne olduğunu anlayıp durması ve geri dönmesi 1-2 dakika sürdü. Ama sonra geldi hastaneye gittik çıkıp beni evime kadar getirdi ilgilendi sağolsun. Ne diyelim, nasip kısmet bazı işler. Bir önceki akşam doktora gittik ve cuma günü için küçük bir operasyon planladık. Eşim de Ayhan istersen yarın antremana çıkma içimde bir kötü his var dedi ama dinlemedik tabi :D
Ayhan bana da arkadan gelip çarpmışlardı kazada. Adamın sigortası benimde hatalı olmama rağmen baya bir karşılamıştı hasarımı. Polis tutanağı falan var mı olay ile alaka?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri