Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 12.545
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun hocanın. Çok üzücü. Geçen hafta 2 tane çok ciddi kaza atlattım,3.sü olmaz inşallah.Bazen diyorum ki çok akıllıca bir hareket değil bisikletle trafiğe çıkmak,akıl karı değil ülkemizdeAllah rahmet eylesin genç kardeşimize.😒
(link)
Allah rahmet eylesin. İnşallah bu son olur (Allah rahmet eylesin genç kardeşimize.😒
(link)
Geçen hafta belediye onardı oradaki çukurları, sorun yok şimdilik.Az önce gelen bir bilgi, narcity yeni yol, fiyonk'tan sahile iniş kısmında, yolda çok büyük çukurlar oluşmuş...
foto ve tam konumunu paylaşıyorum...
Bisikeltçiler açısından çok kullanılan ve hızın max. seviyede olduğu bir konum. Kaza yaşanmaması için dikkatli olalım...
284873 dosyayı görüntüle
tam konum : (link)
Bugün bisiklete çıkayım dedim, mis gibi Antalya havası.. Bir anda yağmur başladı, bir yere sığındım dinmesini bekledim yaklaşık 1 saat.. Yağmur durunca sürüşe geçtim tekrar, Antalya Varyantlardan aşağı inerken önümde bir bisikletli amca vardı. Bisiklet kaydı ve kafasını yere vurdu. Ambulans çağırdım, geldi, yerden kaldırmadan konuşarak bilinci açık tutmaya çalıştım. Kafası kanıyordu, ilk müdahele yapıldı. Gözleri dolu dolu allah razı olsun kızım sen olmasan kim ilgilenecekti benimle dedi. Kendisini eve gönderdik. Şimdi durumu iyi. 76 yaşında, allah onlardan razı olsun. Bugün biz de düşsek birileri yardımımıza illa ki koşar. Geldiğimiz dünya o kadar kötü ki yaptığım hiçbir şey yokken hayır duası aldım. Ağlayarak teşekkür etti, ağlayarak rica ettim.. Yağmurdan sonraki sürüşler o kadar tehlikeli ki dikkat etmekte fayda var. Kasksızdı, kaskın önemine de değinip hayat tecrübesi olarak buraya not bırakayım..
Allah c.c sizden razı olsun.Bisiklet severlerin hepsi kask takmak zorundadır hiç bir şey candan önemli değildir.Amcamızı rabbim korumuş ani darbe ile pıhtı atabilir beyin travması geçirebilirdi.Bugün bisiklete çıkayım dedim, mis gibi Antalya havası.. Bir anda yağmur başladı, bir yere sığındım dinmesini bekledim yaklaşık 1 saat.. Yağmur durunca sürüşe geçtim tekrar, Antalya Varyantlardan aşağı inerken önümde bir bisikletli amca vardı. Bisiklet kaydı ve kafasını yere vurdu. Ambulans çağırdım, geldi, yerden kaldırmadan konuşarak bilinci açık tutmaya çalıştım. Kafası kanıyordu, ilk müdahele yapıldı. Gözleri dolu dolu allah razı olsun kızım sen olmasan kim ilgilenecekti benimle dedi. Kendisini eve gönderdik. Şimdi durumu iyi. 76 yaşında, allah onlardan razı olsun. Bugün biz de düşsek birileri yardımımıza illa ki koşar. Geldiğimiz dünya o kadar kötü ki yaptığım hiçbir şey yokken hayır duası aldım. Ağlayarak teşekkür etti, ağlayarak rica ettim.. Yağmurdan sonraki sürüşler o kadar tehlikeli ki dikkat etmekte fayda var. Kasksızdı, kaskın önemine de değinip hayat tecrübesi olarak buraya not bırakayım..
Gözlerim doldu vallahi.Bugün bisiklete çıkayım dedim, mis gibi Antalya havası.. Bir anda yağmur başladı, bir yere sığındım dinmesini bekledim yaklaşık 1 saat.. Yağmur durunca sürüşe geçtim tekrar, Antalya Varyantlardan aşağı inerken önümde bir bisikletli amca vardı. Bisiklet kaydı ve kafasını yere vurdu. Ambulans çağırdım, geldi, yerden kaldırmadan konuşarak bilinci açık tutmaya çalıştım. Kafası kanıyordu, ilk müdahele yapıldı. Gözleri dolu dolu allah razı olsun kızım sen olmasan kim ilgilenecekti benimle dedi. Kendisini eve gönderdik. Şimdi durumu iyi. 76 yaşında, allah onlardan razı olsun. Bugün biz de düşsek birileri yardımımıza illa ki koşar. Geldiğimiz dünya o kadar kötü ki yaptığım hiçbir şey yokken hayır duası aldım. Ağlayarak teşekkür etti, ağlayarak rica ettim.. Yağmurdan sonraki sürüşler o kadar tehlikeli ki dikkat etmekte fayda var. Kasksızdı, kaskın önemine de değinip hayat tecrübesi olarak buraya not bırakayım..
Bugün bisiklete çıkayım dedim, mis gibi Antalya havası.. Bir anda yağmur başladı, bir yere sığındım dinmesini bekledim yaklaşık 1 saat.. Yağmur durunca sürüşe geçtim tekrar, Antalya Varyantlardan aşağı inerken önümde bir bisikletli amca vardı. Bisiklet kaydı ve kafasını yere vurdu. Ambulans çağırdım, geldi, yerden kaldırmadan konuşarak bilinci açık tutmaya çalıştım. Kafası kanıyordu, ilk müdahele yapıldı. Gözleri dolu dolu allah razı olsun kızım sen olmasan kim ilgilenecekti benimle dedi. Kendisini eve gönderdik. Şimdi durumu iyi. 76 yaşında, allah onlardan razı olsun. Bugün biz de düşsek birileri yardımımıza illa ki koşar. Geldiğimiz dünya o kadar kötü ki yaptığım hiçbir şey yokken hayır duası aldım. Ağlayarak teşekkür etti, ağlayarak rica ettim.. Yağmurdan sonraki sürüşler o kadar tehlikeli ki dikkat etmekte fayda var. Kasksızdı, kaskın önemine de değinip hayat tecrübesi olarak buraya not bırakayım..
Hem motorlulara hem de bisikletlilere karşı bilinç artsa da hala yeteri kadar olmaması üzüyor. Her bisiklet sürüşümde sürekli kıl payı kazalar atlatıp ölümün ucundan dönüyorum. Bazen beni bisikletten gerçekten soğutacak olaylar oluyor. Hatta bir seferinde bırakıp bisikletimi satacak dereceye gelmiştim. Ters şeritten kör noktadan üzerime gelen arabayı kıl payı refleksle atlatıyorum. Sonra bağırınca adam inip beni kovalıyor... Bir diğerine el ile sinyal veriyorsun. Önüne kırıp ben Özel harekatım diyip ağza alınmayacak tehditler yağdırıyor. Akmayan trafikte arkadan korna tacizleri, sıfır geçmeler...
Bu olaylar sonrasında trafik akışının çok olduğu durumlarda mümkün olduğunca, sadece kaldırımdan gitmeye karar verdim. Bu seferde yasalar çerçevesinde kaldırımdan giderek hata yapmış oluyorum. En azından canımdan olmuyorum diye avutuyorum.
@suyunsesi Ben bu ekipmanlarımla süreyim diye çok düşünüyorum, akıma öncülük etsen arkandan gelirim abi Bunları giysek de bir şey değişmez gerçi de..
286247 dosyayı görüntüle