Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet Kazaları

Scudo
Çok yazmayacağım... Daha şimdi, 1 dakikadan az, önündeki tırı sollamaya çalışırken karşı şeritten gelen 12 yaşındaki bisikletli bir çocuğu öldüren bir kamyonet sürücüsü ŞEREFSİZ (aklımdakinin en hafifi) haberi izledim. 🤬🤬🤬
Çok yazmayacağım... Daha şimdi, 1 dakikadan az, önündeki tırı sollamaya çalışırken karşı şeritten gelen 12 yaşındaki bisikletli bir çocuğu öldüren bir kamyonet sürücüsü ŞEREFSİZ (aklımdakinin en hafifi) haberi izledim. 🤬🤬🤬
Sinirden anlatımım bozuk oldu.
Haber bir dakika sürmedi demek istedim.

Son düzenleme:
Umut’u ölüme terk etmişti! İyi hal indiriminin gerekçesi açıklandı
Ankara'da, antrenmandan dönen bisiklet sporcusu Umut Gündüz'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Çağdaş Şenyüz'e, iyi hal indirimi uygulanarak, verilen 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Gerekçede; sanığın sosyal ilişkileri, dikkate alınarak indirim uygulandığı belirtildi.
HAYATIMDA BU KADAR SAÇMA BİR GEREKÇE DUYMADIM! Herifin cezasını indirmek için bahaneye bakan bir sistem!
(link)

Umut’u ölüme terk etmişti! İyi hal indiriminin gerekçesi açıklandı
Ankara'da, antrenmandan dönen bisiklet sporcusu Umut Gündüz'e otomobiliyle çarparak ölümüne neden olan Çağdaş Şenyüz'e, iyi hal indirimi uygulanarak, verilen 4 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Gerekçede; sanığın sosyal ilişkileri, dikkate alınarak indirim uygulandığı belirtildi.
HAYATIMDA BU KADAR SAÇMA BİR GEREKÇE DUYMADIM! Herifin cezasını indirmek için bahaneye bakan bir sistem!
(link)

(link)

Çete lideri iki defa serbest bırakılıyor. Sonra firar ediyor. Sosyal ilişkileriniz iyi olacak bu ülkede mağdur olmazsınız.
Ülkede adalet yoksa, adaletli vergilendirme yoksa, ekonomi de tehlikede olur, canınız da.

Son düzenleme:
gemlik-iznik arası yolda önüme hafif bir rampa geldi, droplardan tutup sprintle hızlı tırmanayım derken yol kenarındaki çamura dikkat etmedim ve arka tekerin kaymasıyla sola doğru düştüm. hızım 35 km civarıydı.

neyse ki sol bileğimde hafif burkulma, sol bacakta çok hafif tahriş dışında bir şey olmadı. eldiven giymeseydim ellerim büyük ihtimal yarılırdı. şu an bir şey yok.

bisiklette de sadece gidon bandı zarar gördü, onu da değiştirmeyi düşündüğüm için çok üzülmedim.

tecrübe oldu bana da. bir daha bu tarz rotaları yerler ıslak ve çamurluyken ince lastikle yapmam. çünkü bu kazayı bir iniş esnasında da yapabilirdim.
strava kaydı:
(link)
1641631362329.png

A6847089-7941-492C-BCAA-BA67AF7107C4.jpeg

41181326-72CE-4317-84CA-D0AD007C9419.jpeg
86545B39-6861-48AB-9CF2-91A276C8395E.jpeg
057A0228-2343-413E-9C04-A6260428AE48.jpeg
9C6035CA-6B1F-4F4B-93E1-1294A2FE7929.jpeg

Son düzenleme:
gemlik-iznik arası yolda önüme hafif bir rampa geldi, droplardan tutup sprintle hızlı tırmanayım derken yol kenarındaki çamura dikkat etmedim ve arka tekerin kaymasıyla sola doğru düştüm. hızım 35 km civarıydı.

neyse ki sol bileğimde hafif burkulma, sol bacakta çok hafif tahriş dışında bir şey olmadı. eldiven giymeseydim ellerim büyük ihtimal yarılırdı. şu an bir şey yok.

bisiklette de sadece gidon bandı zarar gördü, onu da değiştirmeyi düşündüğüm için çok üzülmedim.

tecrübe oldu bana da. bir daha bu tarz rotaları yerler ıslak ve çamurluyken ince lastikle yapmam. çünkü bu kazayı bir iniş esnasında da yapabilirdim.
strava kaydı:
(link)280137 dosyayı görüntüle
280132 dosyayı görüntüle
280133 dosyayı görüntüle280134 dosyayı görüntüle280135 dosyayı görüntüle280136 dosyayı görüntüle
geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. İnerken düşmek bayağı kötü oluyor. İncinen sol başparmağımın acısı aylarca geçmemişti.

Geçmiş olsun
Arkadaşa geçmiş olsun dedikten 2 saat sonra bu sefer de ben kaza yaptım. En sağda yavaşça giderken suriyeli tali yoldan çıktı.
16416501468522896271626549599255.jpg
böyle 2 büklüm bir şey oldu bisiklet neyse sağlık olsun
Tamamdır düzelttim tura devam

Son düzenleme:

strava kaydı:
(link)280137 dosyayı görüntüle
280132 dosyayı görüntüle
280133 dosyayı görüntüle280134 dosyayı görüntüle280135 dosyayı görüntüle280136 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun, kendi lastikleri kuru zeminde iş görür ama en küçük bir nemli alanda bile çok güvensiz malesef.

teşekkür ederim herkese. @Samet M. lastik düz kesit olduğu için çamurda felaket kayıyor. bunu tecrübeyle öğrendim. şimdi gravel lastiklerine bakıyorum. kış geçip havalar güzelleşene kadar bir daha ince lastik kullanmam, kazadan sonra tedirgin oldum. bir inişte başıma gelse kesin bir kırık çıkık olurdu. bu yine ucuz tecrübe oldu.

Geçmiş olsun dostlar

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
yuh arkadaş. direk kasten adam öldürmeye teşebbüs. :mad:

Kameralarada yakalanmış , oradaki adalet ülkemizdeki gibi değil. Ağır bir ceza alacağı kesin.

Onu bitirirler

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Kazada arkadan vuran yüzde yüz suçlu.Fakat Bisikletli arkadaşta pantolonundan tişörtüne çantasından bisikletine kadar herşey siyah renkli,
siyah trafikte en az görünen renktir.

Geri