Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Oneguard urunlerini kullanan var mi acaba?
(link)

Scudo
@Uptown Cyclist bisikletin başına komando timimi koyuyolar 300 liraya oneya :D 300 küsür lira vericem bisiklet çalıncak ... Yıkarım o firmayı :D

Hirsiza kilit dayanmaz bana gore araba calip goturduklerine gore bisikletler hayli gider biraz standart dışı olarak tchibo.com.tr de satilan kilit tavsiye ederim ama ağır bir kilit insanin bisiklet uzerinde tasimak isteyecegi biseyde degil ama hirsizi baya zorlar kanımca :)

okula bisikletle gitmeye karar verdim ama kilit kousunda kararsızım u kilit düşünüyodum bitane videoda adam u kilidi kalemle açtı ondan sonra kararsız kaldım sizin önerileriniz nedir

U kilite güvenebilirsin. Videoda kalemle açmış olabilir ama bu herkesin açabileceği anlamına gelmez. U kilidi kitleyip arkana bakmadan gidebilirsin. Hala guvenmiyorsan yamina bir de kalin zincirli kilit alırsın olur biter :)

Örnek: (link)

• Beğen
Tepkiler: pancama
Var mı öyle bir kilit bence yok. Bu biraz Allaha emanet bir olay. Namussuzlar bir şekilde patlatıyor. Sadece kısa süreli kilitlemelerde iş görüyorlar.

@soneryen @gurkanercay bütün u kilitler böyle açılıyo mu
zincir ve kilit alıp hortuma geçirip kullanmak mantıklı yapan varsa yardımcı olabilir zaten okulun içine demir makası sokamazlar

@m.klcts Bütün U kilitlerin girişleri daire şeklinde değil :)

@m.klcts
O yontem biraz eskide kaldi ayrica anahtar girişli U kilitleride sadece demir makasi ile acilmakta

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Paran varsa abus un kilitlerine bakabilirsin decathlon da u kilit ler var onlara da bi bak derim

@suleymanozgun33 normal bir u kilit yeter kilit bakıyodum kalpten gidecektim kilit benim bisikletten pahalı

• Beğen
Tepkiler: NightRider
@gurkanercay (link) bunu düşündüm bakıcam anahtarı yuvarlak değilse alabilirim

Test videolarında kesilemeyen veya kesilmesi uzun süren kilit hangisi?

KESİLEMEYEN KİLİT BULDUM :d

MALESEF BU DA KESİLİYOR :d Ama tabiki toplu yerlerde adam bunla gezecek hali yok

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
@serchester hocam adam paltosunun altında ya da spor omuz askılı çantada gezdiriyor bu keskiyi ve ana cadde, avm otoparkı, apartmanlardan, ya da bağlandıkları herhangi yerden vs. çalıyor insafsızlar.

Hırsıza dayanacak kilit yoktur emin olun. kilit hangi metalden yapılırsa , aynı metalden ya da ondan daha sert bir maddeden (elmas gibi) onu kesecek bir keski illa vardır diye düşünüyorum :)

30 dakikadır arıyorum videoyu bulamadım. İstanbul'da sanıyorum Zeytinburnu'nda ana caddede yüzlerce insan gelip geçerken, spor çantasından videolardaki gibi kocaman zincir makasını çıkarıp kilidi kesip scott speedster'i çalmıştı birisi. 3 gün sonra satmaya kalkınca suç üstü yakalandı. Ama hırsızlar bu kadar salak olmuyor normalde 6 ay bekleyip öyle satıyorlarmış.

Emin olun kilit alarm teknolojisi ne kadar ilerlerse ilerlesin, hırsızlar da öyle ilerliyorlar.

En garantisi ev, olmuyorsa da kapalı kapısında kilit olan bir yer, depo / sığınak / kömürlük gibi.

Tabi önlemler bir yere kadar yavaşlatıyor ya da caydırıyor yoksa hırsız hedefini belirlemişse her türlü keşif, plan yaparak gene amacına ulaşıyor.

Tanrı hepimizi bu uğursuzlardan uzak tutsun.

@Halilibrahim
Allah hepimizi bu uğursuzlardan uzak tutsun...

Ya ben zaten eve çıkaracağım. Sadece bakkala çakkala cafeye vs giderken veya avm felan. Alarm etkili olmuyor mu? Sonuçta hassaslık derecesine göre çalışıyor. Birisi ellese mesela öter. Sonuçta alarmı ellemeden hipnoz ederek etkisiz hale getiremez hırsız :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@DogukanSahil

hocam hepsi kesiliyor. piyasada hangi kilitler varsa hepsinin test videoları internette mevcut. Zaten kesilmeyen kilit olsaydı haberimiz çoktan olurdu ve onu kullanırdık. Kesilmeyen kilit daha üretilmedi :D

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Geri