Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Scudo
@DogukanSahil

öyle bir şey varsa ve bisiklete uyuyorsa kullanılır hacı abi ama sadece aksam bisikleti nereye koyuyorsak orada kullanılır. Bisiklete binerken çıkardığımız yerde bir yere kitleriz. Ama işte asıl mesele gündüz gittiğimiz uğradığımız yerlerde bisikletin bir süre bir yerde durması.

@DogukanSahil

fiyata bak bisiklet parası :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Ziya Aktaş
@DogukanSahil
Bu bisikletin neresine sey ettirilecek ya bu lastigin ilerlememesi icin degilmi adam kucaklar goturur ya

http://www.caraskal.com.tr/images/images/tek-kollu-zincir-sapan-zincir-halat-yuk-kaldirma-zincirleri-fiyatlari.jpg
Üstdeki fotoğrafdaki zincir "Gemici zinciri, amerikan zinciri" diye geçiyor. Çok kalın bir zincir inşaat makasıyla kesilemiyor ancak makineyle kesiliyor onla bile uzun sürüyor kesmek. Eminönünde satılıyor gümüş renkli olanlar işe yaramaz siyah kalın olan model çok sağlam fakat bir o kadarda ağır. Yanınızda taşımak için değilde apartman girişi vs. yerlere kilitlemek için bire bir. Tabi bunun yanında en sağlamından asma kilit lazım. O da şu uygundur.

http://kilital.com/181-1043-thickbox/yale-y-serisi-asma-kilitler-.jpg

Adamlar arabanın bagajındaki bisikleti çalıyorlar, bunlar neki :). Güvenlikli sitede oturduğum halde aşağıdaki bisiklet garajına bırakmak bir türlü içimden gelmiyor.

• Beğen
Tepkiler: DogukanSahil
ben zhongli zincirli kilit kullanıyorum ve gayet memnunum bir kere artık neyle denedilerse kesmeyi denemişler kilidi becerememişler izi durur hala özelikle kilit kısmından denemiş olmamış sonrada bırakmıs kesinlikle öneririm ama ekliyim ağır bir kilit ama değer bisikleti kaybettimi hiç birşeyin değeri ağırlığı önemli değildir öncelik bisikletin güvenliği

@E.Balkan

hocam bu mudur? Ebatları doğru mu senin kullandığınla? Fiyatı uygun geldi çünkü.

(link)

@E.Balkan

fiyatı iyimiş ya abuslara göre felan. niye bu kadar ucuz acaba. 6*1200mm seninki de dimi? Uzunluğu ne kadar oluyo acaba. ön lastik ve kadrodan geçirip bağlanabiliyomu bir yere? o uzunluktamı?

@serchester ben arka lastik ve kadrodan geçirip bağlıyorum genelde ve uzunluk artıyor bile bol olmasın diyede kadroya doluyorum biraz en azından kesmeye calısırsa bir hırsız kesemesin diye

o zaman bundan 2 tane alsak biraz daha güvenli olur heralde? Gece 2 tane takarım. Gündüzde birini yanıma alırım bakkala vs gittiğimde bağlamak için diğerini de gece bağladığım yere kitlerim. Ağırlığı ne acaba?

@serchester 2. sini bende almak istiyorum. bisikletim şuan bisikletçide o yüzden bakamıyorum ama isterseniz aksam ölçüp yazabilirim

O kilidi makas kağıt keser gibi keser beyler bilginiz olsun. @E.Balkan arkadaşımızın kilidini belki demir testeresiyle falan zorlamışlardır, zincir kısmını yukarıdaki videolarda gördüğünüz üzere pat diye kesiyorlar. bakkal market vs. neyse de Uzun süre sabit duracağı yerde direk yürütürler.

@E.Balkan

ok. ne kadar ugrasmıslar acaba iz derin mi?

Geri