Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

Scudo
Merhaba,

Bence en sağlam kilitler.Aşağıdaki türde olanlar.
(link)

tamam güzel kilit de abi 300TL nedir yahu?

Adam 3 saniyede kesiyor bordoyu "3" yazıyla üç :D

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Kryptonite Evolution Mini serisini önerebilirim. Elbette kesilemeyecek kilit yoktur ama bisikletini apartmana koyağını düşünürsek, bu kilitleri ses çıkarmadan kesecek profesyonellikte hırsızın Türkiye'de olabileceğini düşünemiyorum.

Örnek link ;

(link)

@Halilibrahim
Hakkındaki neredeyse bütün videoları izledim, biliyorum. Dediğim gibi etkisiz hale getirelemeyecek kilit yok. Ama apartmana koyacak olsam bu kilide güvenirdim. Ayrıca videodaki kilit çok bakımsız ve hırpalanmış gözüküyor. Daha önce başka bir teste de maruz kalmış olabilir.

@Soner Közen aynen ben de onu dedim yukarıda hırsıza kilit dayanmaz, iyi bir J şeklinde levye, ya da demir makasıyla, ya da maymuncukla hiç şansları yok kilitlerimizin.

Sonucu heyecanla takip ediyorum:):):)

Sonuc yok beyler henuz oyle bi kilit uretilmedi

Öyle inşaat makasıyla falan kesilmeyen ya da çoooook zor kesilen kilitler mevcut. Mesela abusun granit serileri. Fiyatları 800-900 TL civarı. fakat bisikletle taşınacak cinsten değiller elbette :) buradaki öneri ve tavsiyeler anca en zor kırılabilen ve bisiklete uygun kilitler olabilir. Hırsızı en çok oyalayabilecek olanlar yani. (Hırsızların patlatamayacağı kilit yoktur konusunda sanıyorum herkes hemfikir.) Aşağıdaki videoda inceledikleri ürün sanırım Abus Cateya 6mm. (link)'le aynı mı emin olamadım. Kısa süreli kilitlemeler için iyi görünüyor.

Kesilmeyen bisiklet kilidi yok abus'un motosiklet kilitleri çok sağlam onlarda 400 avro falan bende abus var bisiklet için videolarına baktım çokta zorlanmıyolar keserken

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Sonuç ne oldu? ben bunları izledikten sonra kendi kilimden iyice korktum. Decathlondaki bir abus u kesmeye başladım. ama zaten bisikleti bir yere kilitleyip gitmem. Yine de evde bir tane kaliteli olsun gibi tilkiler dolaşmaya başladı içimde

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
Eee ne yapacagiz peki? Bir kilide 300 lira veremem, bisikleti 2. El 500 liraya alacagim zira. Memlekette kalin bir zincir kullaniyordum, agir, ve parlak renk yukaridaki videolarda onu cit cit kestiler.

Ben bisikleti ulasim amacli kullanacagim, park edip sinemaya falan gidecegim, e ne olacak? 1 tane saglamcana, 2 tane de ince hafif tel kilitlerden tasiyayim, hepsini kilitleyeyim diyordum, ama kalin dayanikli denen seyleri cit cit kestiler ki gayet pahali seyler de bunlar...

Onguard pitbull 8005 model i tavsiye edebilirim ama ağırca bir kilit maalesef...

Capture+_2016-02-26-20-14-01.pngaz önce sifresini unuttuğum kilidi elimle kırarak açtım sağlam ama ince olduğu için kırılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Rasimcan Meral
TAVSiYELER : (link)
(link)
(link)

ben alttaki 3.cü sıradaki uzaktan kumadalıyı kullanıyorum titreşim anında basıyor cayırtıyı tabi 9 v pili sürekli kontrol etmekte fayda var 2 ay içinde bitebiliyor..

Geri