Kevlar bantli kilitler var, onlar kesilemiyor. Ama bantin eklem yeri metal, orayi zorlamayi aklina getirirse insaat makasiyla ugrasip birkac dakikada kesilebiliyor. Ancak kilit bayagi pahali. 300tl falan. Ama decathlond 150tlye dusmustu...
Sanirim adi abus bordo idi .
Bunun disinda kesilemeyen gormedim heosini kesiyorlar.
kesiliyor abi onlarda bir sürü video var nette. Kesilemeyen kırılamayan kilit yoktur. Hırsızın elindeki ve kilidin türüne göre sadece zaman farkı vardır.
Ben araytim abus bordo kesilemiyor cunku metal degil. Metal olan eklem yerini kirmayi basariyorlar o da bir kac dakika ugrasmayla. Onu akil edecek adam da turkiyede yok gibi bir seydir.
Biliyorum metal yerini kırıyorlar. yani hırsızlar da salak değil nereden kıracağını bilenler var. Sonuç olarak dediğin kilidi hırsız etkisiz hale getirebiliyor.
Abus'un marka olarak oldukça kaliteli olduğunu biliyorum(Alman malı). Özellikle granit serileri inşaat makasıyla falan pek kolay kesilecek cinsten değil. Abus'un ürünlerini araştırmanı tavsiye ederim. Şöyle de 1-2 video var.
@Halilibrahim Dayanmıyor baba, biraz da şans ...bir denk gelir hepten götürürler. Dandik biisklet en iyisi, kafan daha rahat oluyor. Benim bisikletim kötüyken böyle sıkıntılarım hiç yoktu ve üstünden inmiyordum. neyse sayenizde biz de öğreniyoruz iyi kilit meselesini.
Ben aliexpressten aldıgım şifreli tonyon u kullanıyorum...hatta kullanmıyorum (dışarıya kilitlemiyorum artık)