Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet kilidi tavsiyeleri

11.6 kg bir katlanır olduğu için kucaklayıp atarlar anadol kamyonete :) gone in 15 second, Abus BORDO Lite almaya gittim ama bulamadığım için Trelock fs 200/100 cm aldım.
Bisikleti kilitleyecek yer bulamadığınız sürece o risk her zaman var. Bu kilitlerin zincirle kombo olanı da var. Uzun süreli parklarda zincirle bir yerlere bağlanabiliyor ama kısa süreli parklarda sadece arka tekeri kilitleyip gitmek çok pratik.

(link)

Scudo
abusun kablolu u kilit seti dikkatimi çekmişti n11 de indirimdeydi. Yale daha iyi bir seçenek olur. btwin de işini görür ancak paslanma sorunu var deniyor. Ben bu gün abus almaya gittim katlanır ama yoktu, Trelock aldım, çok para verdim canım sıkkın. 3-4 parça bişey aldım 1.250tl tuttu a be dostlar bitmişiz biz. kur düşüyor ancak bisiklet parçaları dahil herseye haziran 1 itibariyle %30 zam gelmiş... Decathlon da 4 gün önce gittiğimden farklı fiyatlar
Ozaman hiç 60 TL için diğer 60 TL'yi çöp etmeyim :D sormayın ya herşey çok pahalı neyazikki, nefes almak ve temel şeyler dışında en ufak bi hobi için bayağı bi bütçe gerekiyor :( sizde cidden kilit için iyi para harcamissiniz . Bu bile şuan zoruma gidiyor bende master lock diye güzel bi u kilit vardi ama anahtari hırka cebimin fermuarini açık unutup düşürdügum için boşa gitti kilit :( ispiral için kestim sabitleyip IMG_20200606_171926_320.jpg

Kilit almayı düşünüyorsanız lockpickinglawyer isimli kanalın videolarını izleyin sonra karar verin :)

• Beğen
Tepkiler: S1R ve Murat B.
@umutkbklk19
Kilit almayı düşünüyorsanız lockpickinglawyer isimli kanalın videolarını izleyin sonra karar verin :)
Yalede disk sistemli farklı bi mekanizma var ama genede bilemiyorum :D bu tarz kanallarin açmadığı kilit yok zaten . Ha daha kolay/zor açılıyor ama yani sonuç herturlu ayni yere geliyor , hirsiz kafaya koyduysa kilit dayanmaz her türlü göz onunde falan birakmak gerek bisikleti :koptum: caydiricilik önemli tabi . Yalenin gold sinifindaker var daha dayanikliymis ama işte fiyatı şuan bütçemi aşıyor:uzgnm:

Birkaç araştırma ve youtube dan abus gibi markaların diğer markalarla kıyaslama ve sağlamlık testinin yapıldığı çeşitli videolar izledim.Sonuç olarak fiyat çok ise güvenlidir yargısını tamamen ortadan kaldıracak donelere ulaştım.120 tl değerinde katlanır kilidin 10 saniyede elde kıvırarak kırıldığını ama 5 tl verilip alınmış çelik tele plastik boru sargı bir kilidi ancak sanayi tipi teneke makası ile 15 dakikada kesilebildiğini izledim..Zaten 15 dakika boyunca uğraşacaksa ve yakalanma riskini göze alıyorsa o hırsıza bisikletin hediye edilmesi gerektiği esprisini de haklı bulduğumu belirtmek isterim.Aman çok sağlam oldu hangi hırsız bisikletime yan bakacakmış diye düşünebilirsiniz fakat kilidi kıramamış olmak bisiklete zarar vermeyeceğini garantilemez.Sağlam bir kilide bağlı hurda bir bisikletle de karşı karşıya kalınabilir.Çok uzun soluklu park fikri bisikletler için polyannacılığı gerektiren bir eylem :).Fiyat kısmını elediğimizde U kilitlerin taşıma ve kullanım alanı kısıtlılıkları sebebiyle kısmen tercih edilebileceğini, silikon veya herhangi bir yumuşak materyal ile sarılı dolama-sarma pratikliği sunan zincir veya çelik tel kilitlerin tercih edilmesinin daha memnun edici olacağını düşünmekteyim.Kilit sisteminizi güçlendirmek için çok masraf yapmaya gerek olmadığı ortada.

Hepsiburada sitesinde 6mm aim anahtarlık veya şifreli zincir kilit var. Bi kaç sene önce almıştık öyle hemen kesilecek kırılacak gibi durmuyor. Decathlonda 6 veya 8mm zincir kilit var. 8/10 güvenlik seviyesinde U kilit var. Bisiklet fiyatının en az %10u kadar güvenlik kilitlerine harcama yapılması lazım. Çok çok pahalı bir bisikletiniz varsa dışarda bırakmayın, kırılmayan kesilmeyen kilit yoktur. Çok zorunluysa abus marka kilitlerin ileri seviyesidir. Pahalıdır ama güvenlidir.
Birde aşırı sağlam kilit varsa hırsız bağladığınız yeri kesebiliyor dikkat edin 😂

Herkese merhabalar öncelikle, bisikletimi yeni aldım ve ona uygun bir kilit arıyorum bütçem 160 TL.

Acaba önerebileceğiniz bir kilit varmıdır?

Şuan bunu buldum, kaliteli gibi duruyor koruması 8/10

(link)
ezgif.com-webp-to-jpg.jpg

Sizin önerileriniz varmı acaba, şimdiden teşekkürler :)

Herkese merhabalar öncelikle, bisikletimi yeni aldım ve ona uygun bir kilit arıyorum bütçem 160 TL.

Acaba önerebileceğiniz bir kilit varmıdır?

Şuan bunu buldum, kaliteli gibi duruyor koruması 8/10

(link)
237982 dosyayı görüntüle

Sizin önerileriniz varmı acaba, şimdiden teşekkürler :)
Unkilit iyidir güzeldir yine de zincir kilit tavsiye ederim. Arka teker ve ön tekeri ayrı bağlayacaksanız u kilit alabilirsiniz.

(link) iştahım kabardı güvenli gibi geldi ama bizim Türkler bunu kırabilir mi acaba

(link) iştahım kabardı güvenli gibi geldi ama bizim Türkler bunu kırabilir mi acaba
Biraz fazla pahalı gibi geldi bana, kilit seviyesini bulamadım bu arada siz biliyor musunuz kaç?

Ek olarak ben bunu aldım çok memnunum gayet kullanışlı 8/10 güvenlik, malzemesi oldukça kaliteli

(link)

Parmak izi çok çekici geldi bana.

Kilit sizi korumaz önlem korur arkadaşlar. 6 ay arayla evin kapalı garajından kilitler kesilerek 2 bisikletim çalındı. Biri benim, diğeri eşimindi. Benimkinden memnun kalmış olmalılar ki eşiminkini de götürdüler. Ogün bugündür yeni bisikletimle yatıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ozantrk
Dijital veri korumuyorsunuz parmak izi sadece şov. Kilidin güvenlik seviyeleri nedir? Bu önemli. Abus veya oneguard iyi. İmkan varsa abus.

Parmak izi çok çekici geldi bana.
Bence uzak durun parmak izle çalışan kilitlerden laptoplar dan vb çok ayrıntıya girmeyeyim yol göstermeyeyim açılmaları çok basit iyi marka iki u kilit işinizi görür.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
Kısa süreli park edeceğim zaman bu zincir ile kilitliyorum. Yapı marketten aldığım 1 metre, 10mm cidar kalınlığında. Üzerine çizmemesi için kumaş diktim.
20201222_105427.jpg

• Beğen
Tepkiler: ozantrk
@Cenkay Aker Bu asma kilitler 2 tane uygun boyutta ingiliz anahtarıyla sessizce ve kolaylıkla açılabiliyor. Bu ve bunun gibi kilit açma yöntemleri Youtube'da öğretiliyor.

İlk bisikletim Cube Nature Pro idi kapımın önünden 80 euroluk kilitle beraber çalındı.
İkinci bisikletim Canyon Grail, Abus U kilit aldım ve evimde bir odamı ona verdim. Kilidi dışarda kısa süreli parklarda kullanıyorum.

Abus Granit X-Plus 540 tavsiye ederimAD9D36FF-C504-4B47-A7EC-65B13DAFB1DC.jpeg

Geri