Scudo Sports

Bisiklet önerileri

@Erdinç Canpolat

n11.com'dan 2019 Scott Sub Sport 30 Bisiklet (48cm) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
(link)
Hafiflik önemli, çamurluk, bagaj, dinamo vs.istemiyorum derseniz şayet Merida Speeder serisi ihtiyacınızı karşılayacaktır

(link)
Bunu da değerlendirin derim. Sorunuz olursa alabilirim
Merıdaya camurlık ve bagaj takılamıyor mu?

Scudo
@osmancan71 uygun yerlerde delikleri varsa takılabilir elbette. Yeni modellerini yakından incelemedim yanlış yönlendirmek istemem. Bir bayiyle iletişime geçip sorabilirsiniz. Ancak havası bozulur bisikletin bence

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
@osmancan71 uygun yerlerde delikleri varsa takılabilir elbette. Yeni modellerini yakından incelemedim yanlış yönlendirmek istemem. Bir bayiyle iletişime geçip sorabilirsiniz. Ancak havası bozulur bisikletin bence
Sunun gıbı bı çamurluk eklerim kendı bisikletimdekını yanı. On tarafı olmaz belki

@Aybek Cihan bende tam olarak bilmiyorum rahat olsun hafif ve sağlam olsun tabikide şekil olsun malzeme konusunda bilgim olmadığı için bişey yazamıyorum o yüzden siz olsanız hangisini tercih ederdiniz
Merida speeder al gec hocam. Vites sistemi her turlu isinizi gorur.

• Beğen
Tepkiler: slckats
@osmancan71 o çamurluk dağ bisikletlerine takılan türden. Şehir bisikletinde hoş durmaz ve işinize de yaramaz

@osmancan71 o çamurluk dağ bisikletlerine takılan türden. Şehir bisikletinde hoş durmaz ve işinize de yaramaz
Bugüne kadar cok su camur gormedım ama çamurluklarımda hep temız sayılır :) pek ıslevsel degıl yani o yuzden olmasada olur. Cok lazım olursada alırım :)

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Uzun zamandır hangi bisiklete ve hangi türe geçsem diye düşünüyordum şimdi ikileme düştüm çıkamıyorum. İkilemlerim şunlar;
1)Şehir bisikleti mi almalıyım? Alırsam (link) alacağım.
2)Yol bisikleti mi almalıyım? Alırsam (link) alacağım.
İkisinin arasından üstündeki parçalar ve fiyata göre değil de tür olarak seçmek istiyorum. Başta şehir bisikleti diyordum ama sonra "Ya yol bisikletine geçmek istersem?" diye içime kuruntu düştü bu sefer yol bisikleti bakmaya başladım. Bir de araştırırken her okuduğum mesajda fikrim değişiyor. Süreceğim yollar asfalt fakat nispeten çukurlu ve asfalt dışında süreceğim tek yer piknik alanı. Kışın da sürmeyi düşünüyorum ama burda kar buz olmaz malum Adana :) Ne yapmalıyım?

Uzun zamandır hangi bisiklete ve hangi türe geçsem diye düşünüyordum şimdi ikileme düştüm çıkamıyorum. İkilemlerim şunlar;
1)Şehir bisikleti mi almalıyım? Alırsam (link) alacağım.
2)Yol bisikleti mi almalıyım? Alırsam (link) alacağım.
İkisinin arasından üstündeki parçalar ve fiyata göre değil de tür olarak seçmek istiyorum. Başta şehir bisikleti diyordum ama sonra "Ya yol bisikletine geçmek istersem?" diye içime kuruntu düştü bu sefer yol bisikleti bakmaya başladım. Bir de araştırırken her okuduğum mesajda fikrim değişiyor. Süreceğim yollar asfalt fakat nispeten çukurlu ve asfalt dışında süreceğim tek yer piknik alanı. Kışın da sürmeyi düşünüyorum ama burda kar buz olmaz malum Adana :) Ne yapmalıyım?
Mosso hibrit oluyo galiba ben olsam oyle birsey alırım hepsıne uyacak drop gıdonada gidecek bı bısıklet tercıh edebilirsin eger elındekını satacaksan. Gaza doğru belkı bende degıstırırım o yüzden tercihimı bu yonde yapacagım bende.

Mosso hibrit oluyo galiba ben olsam oyle birsey alırım hepsıne uyacak drop gıdonada gidecek bı bısıklet tercıh edebilirsin eger elındekını satacaksan. Gaza doğru belkı bende degıstırırım o yüzden tercihimı bu yonde yapacagım bende.
Eğer dropbar uyumlu olacaksa fit bike alırım zaten kadrosu maşası vb. tam yol bisikleti organlar hariç tabi. Mossoya dropbar gitmez ya. Şimdi elimdekini satmaya çalışıyorum sattığımın arkasına alacağım işte bekliyorum hala. Kafamda netleştireyim diyorum sonra beklersem çok uzun sürer benim düşünmem.

Eğer dropbar uyumlu olacaksa fit bike alırım zaten kadrosu maşası vb. tam yol bisikleti organlar hariç tabi. Mossoya dropbar gitmez ya. Şimdi elimdekini satmaya çalışıyorum sattığımın arkasına alacağım işte bekliyorum hala. Kafamda netleştireyim diyorum sonra beklersem çok uzun sürer benim düşünmem.
Ben cok anlamam fıkır olarak söyledim :) gecen bırısının fotoğraflarını gördüm carraro sportıve 330 a drop bar felan takmıs güzel gözüküyordu. Bende alırsam 330 yada merıda speeder100 alacağım

• Beğen
Tepkiler: ExKyotoo
Boyum 1.77 kilom 87 şehir-tur bisikleti almayı düşünüyorum 2000 2500 tl civarı tavsiyeniz var mı?

Arkadaşlar Fuji Touring'e içim ısındı. Ben bunu alacağım ama öncesinde bir tur atmak istiyorum. Boyum 1.73. Bacak içi ölçümü 80-82 gibi bir şey ölçtüm ama emin değilim. Buna uygun Fuji boyu nedir bilmiyorum ama yaklaşık bu ölçülerde bir Fuji'si olan bir arkadaşın bisikletini yarım saat de olsa sürsem bayağı bir fikir edinirim. Var mıdır bu güzelliği yapacak bir kral?

Merhaba boyum 1.68 civarı kilom 67 hızlı bir bisiklet arıyorum rahatlık önemli değil bütçem 1500 TL azıcık yükselebilir. Amortisör ihtiyacı duymuyorum.

• Beğen
Tepkiler: slckats
Arkadaşlar Fuji Touring'e içim ısındı. Ben bunu alacağım ama öncesinde bir tur atmak istiyorum. Boyum 1.73. Bacak içi ölçümü 80-82 gibi bir şey ölçtüm ama emin değilim. Buna uygun Fuji boyu nedir bilmiyorum ama yaklaşık bu ölçülerde bir Fuji'si olan bir arkadaşın bisikletini yarım saat de olsa sürsem bayağı bir fikir edinirim. Var mıdır bu güzelliği yapacak bir kral?
Fuji Transonic yol bisikletim var, Touring kullanmadım ölçülerini bilmiyorum ancak benimde boy 1.72 ve 52cm kadro boyu kullanıyorum. Linkteki sitede Toruing için 1.68cm - 1.78cm boy aralığına 54cm kadro önerilmiş

(link)

1- (link)

4BC6324B-F520-4091-8D34-3EE8BCEEA8CC.png

2- (link)

4D2326B8-40CE-4F79-849D-E20F6B161183.jpeg

3- (link)

Arkadaşlar yeni bisiklet alma arifesindeyim, bu gösterdiğim 3 model arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın( Firmalarla konuşuldu) ama kadro yapıları ve kaliteleri hakkında net bir bilgim yok. Bu yüzden seçimi ankete ve yorumlara bırakmak istedim.

Orbenın jantlar DT Swiss ARC 1400 , gidon Vison metron 5d olacak, linkteki ekipmanlar değil.

Dosyalar

• CF525128-F275-484C-93F5-36BF85A72FEB.jpeg
    CF525128-F275-484C-93F5-36BF85A72FEB.jpeg
    18,4 KB · Okunma: 31
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: :DDD
Bigpatron Yardımınız için teşekkürler. Sitede yazanlar çoğu zaman doğrudur ama bir binip bir tur attığında edindiğin izlenim her zaman daha doğrudur. :) Touring pek yaygın olmadığı için galiba denemeden almak zorunda kalacağım. :

1- (link)

216132 dosyayı görüntüle

2- (link)

216134 dosyayı görüntüle

3- (link)

Arkadaşlar yeni bisiklet alma arifesindeyim, bu gösterdiğim 3 model arasında kaldım. Fiyatları birbirine yakın( Firmalarla konuşuldu) ama kadro yapıları ve kaliteleri hakkında net bir bilgim yok. Bu yüzden seçimi ankete ve yorumlara bırakmak istedim.

Orbenın jantlar DT Swiss ARC 1400 , gidon Vison metron 5d olacak, linkteki ekipmanlar değil.
Kendi adıma Madone modeline dizayn olarak bir türlü ısınamadım, bana biraz fazla futuristik geliyor.
Cannondale Systemsix in bir üst hi-mod versiyonu mevcut, fiyat olarak bu seviyelere çıktıktan sonra en üst seviye kadro almak isterdim şahsen.

Kendi adıma Madone modeline dizayn olarak bir türlü ısınamadım, bana biraz fazla futuristik geliyor.
Cannondale Systemsix in bir üst hi-mod versiyonu mevcut, fiyat olarak bu seviyelere çıktıktan sonra en üst seviye kadro almak isterdim şahsen.
Bende tam tersi , Trek in kadro yapısını acayip seviyorum, sırf bu yüzden tercihlerim arasına koydum fakat o kadar paraya en üst seviye kadro da olsa , ultegra set olması , beni başka modellere yönlendirdi.
Sistemsix ultegra di2 2020 dediğinde bu çıkıyor, hi mod sadece dura ace de var birde 2019 modelde.

Bende tam tersi , Trek in kadro yapısını acayip seviyorum, sırf bu yüzden tercihlerim arasına koydum fakat o kadar paraya en üst seviye kadro da olsa , ultegra set olması , beni başka modellere yönlendirdi.
Sistemsix ultegra di2 2020 dediğinde bu çıkıyor, hi mod sadece dura ace de var birde 2019 modelde.
Trek Project One kullanarak kendi bisikletini tasarlamayı düşünmezmisin ? Bu sayede beğendiğin kadroya istediğin seti koyabilirsin.

Geri