Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Merhaba ben bisiklete yol bisikleti ile başladım. İlk tercihim mosso cavalier tourney oldu. Fakat 3 ay içinde satıp mosso 735 tiagra aldım. 3 sene kadar bindim. Cavalier bisiklete yeni başlayanları avlamak için üretilen bir model. Tüm markalarda benzeri mevcut. Anlamsız çelik profil ağır jantlar ve aslında yol seti olmayan 7 li tourney ve aliminyum maşa . 10.8 kg ağırlık. 2500 tl ye temiz ikinci el sora veya tiagra set bulabilirsin. Kadro boyuna ve dişli oranlarınada dikkat etmeni öneririm. 50-34 aynakol hertürlü sana yetecektir. Kolay gelsinMerhabalar, Yaklaşık yedi sene dağ bisikleti kullanmış biri olarak yakın zamanda yol bisikletine geçme kararı aldım. Şu an için 2500 lira bütçem var. Bu konuda tecrübeli abilerim ve kardeşlerimden bilgi almak adına tekrardan foruma giriş sağladım. Şu an için araştırmalarım doğrultusunda mosso cavelier 700 tourney cazip geldi fakat daha uygun daha başarılısı muhakkak vardır diye düşünerek sizlere sormak istedim. Bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. iyi forumlar
Oranin bir bisiklet dukkani olduğuna emin misin arkadasim? Acaba ev yemekleri yapan bir lokantaya mi daldın yanlislikla ?😂😂😂Teşekkür ediyorum ben de aynı fikirdeyim fakat adama yazar yazmaz sorumu bile cevaplamadan Bisan önermesi ilginçti Ayni adam 1 ay kadar önce bir meslektaşıma Bisan MTX 7200 sattı. Satarken de şehir bisikletlerinin düz yolda aslında daha çok yorduğunu, Kayseriye uygun olmadığını (kayseri çoğunlukla dümdüz belli yerlerinde de max %20 yokuş olan bi şehir) söyleyip %90 asvalt-stabilize %10 arazide kullanacak birisine dağ bisikleti sattı. Peki bu yaptığının bisiklet camiasinda mantıklı bi karşılığı var mı onunda sormak isterim.
Hocam baktığım kadarıyla agir bir bisiklet 12kg civarında gözüküyor. Marka yerel bir marka gibi, Alman malı sanki. Tiagra setli karbon masali bir bisikletin o ağırlıkta olmasi inanılmaz geldi(kötü anlamda) Ben almazdım şahsen.Serious Valparola Comp race fire şu an bu marka 689€ indirime girdi, sizce özellikleri bakımında ve f/p olarak alınılabilir mi ? Teşekkürler
Merhabalar, Mosso için yakınınızda bisikletçi varsa oradan fiyat almalısınız. Bu hali birazcık pahalı.Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim. Nasip olursa bende aranıza dahil olmak istiyorum.
Başlangıç için 2 model arasında kaldım.
Kron TX150 V Kilitli Maşa V Fren - 1420 TL Nakit
Mosso Legarda 2021 MSM V Fren - 1600 TL Nakit
Fiyat aldım. Sizce hangi ürünü seçmeliyim.
Yada bunlara alternatif olarak önerebileceğiniz bu fiyat bandında bir model varmıdır ?
Yok ya üstüne üstlük adamlar Kayseri'nin shimano yetkili servisi çok elit bi mekan Tamirat Tadilat stüdyosu gibi ortam var İşte Kayseri esnafını burdan tanıyın on numara işletmesi var ama yetmiyor hala üçün beşin hesabıyla insanları dolandırmaya çalışıyorOranin bir bisiklet dukkani olduğuna emin misin arkadasim? Acaba ev yemekleri yapan bir lokantaya mi daldın yanlislikla ?😂😂😂