Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

beyler merhaba yeniyim kron xt100-xc150-xc250 hangisini almalıyım şehir dağ ve uzun yol kullanımları için yardımcı olurmusunuz. hoplama zıplama akrobasi yapmıcam ama ormana bayıra çıkacağım arada. en büyük korkum beni dağdada götüreceğine inandığım bu bisikletlerden birini aldığımda beni yokuşlarda çok yorması olur. 2.el baktığım hepide kilitsiz maşa malesef kilitli denk getiremedim.
xt100 28 lastik
xc150 26 lastik
xc250 25 lastik

Scudo
Merhaba arkadaşlar sitede yeni olduğum için başlık açamıyorum:/ çok acil görüş ve tavsiyesilerinize ihtiyacım var. Amatör olarak bisiklet kullanıyorum (hobi olarak ara sıra ve kısa mesafeli). ilk defa kendime bisiklet almaya karar verdim. Burdan okuduğum bilgilerle gittim ama yaşadığım şehir dolayısıyla seçenek azdı. Kısa boylu olduğum için (1.55.) 26 jant 14-15 kadro bulamadım:/ ve nasıl olduysa 24 jant aldım:/ 26 janta göre daha rahat kontrol edebileceğimi söylediler. Ama sonrasında pişman oldum acaba çocuk bisikleti mi aldım diye. Gözüme biraz küçük göründü. Değiştirsem mi onunla mı devam etsem.çok yorar mı ne yapsam çok kararsızım (bilgi eksikliğinden dolayı.) bilgilendirin lütfen🙏Tesekkurler simdiden

Bisiklet bu
Ümit 2466 Mırage Bayan Dağ Bisikleti V 24 Jant 21 Vıtes

Arkadaşlar dropbar yol bisikleti ve dağ bisikleti konyada merkez de günlük kullanımda çok verimli olmuyor. Bende fitness veya düz gidon yol alayım diyorum. İki seferdir göbekten vitese taktım kafayı sadelik olsun nasılsa rampa da yok diye. Geçen alfine 8 li salcano vardi kaçırdım. Şimdi 2011 üretimi kona markali nexus 7 li bir bisiklet var sizce 1700 lü fiyatlara nasıl? Konya'da şehir içinde rahat olacağını düşündüm. Ön mekanik disk arka kampanalı shimano inter.
İlan no: 823435135

merhaba bisiklet almak istiyorum bisan trx 8600 düşünüyorum ama stoklarında olmadığını söylüyorlar.Bunun yerine peugeout t11 alsam muadil midir yoksa beklemelimiyim?

SPORTIVE-328
RACE-022L
İstanbul da işe gidip gelirken ayrıca günlük minimum 30 km için hangisi daha iyidir toprak dağ vs görmiyicek.

Arkadaşlar selam,

Neredeyse senenin başından beri Scott speedster 10 2020 model bisikletin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum ancak pandemi sebebiyle bir türlü gelemedi. Sokağa çıkma yasakları var diye de acele etmiyordum açıkçası. Ancak yasakların sona ermesi ile birlikte aciliyet oluştu ve alternatif olarak Merida Reacto 400 ve Merida Scultura 400 masada.

Reacto aero kadro olması nedeniyle beni bayağı heyecanlandırıyor ancak 100km+ sürüşlerde rahatsız eder mi diye endişeleniyorum. Ayrıca arka fren ayakları aynakolun arkasında alttarafta. Bunun da esneme gibi problemler yarattığını daha önce duymuştum. Yorumunuz ne olur?

Sözün özü aero kadro beni üzer mi, yoksa bağrıma taş basıp endurance kadro scultura mı tercih edilebilir?

arkadaşlar öncelikle merhaba,
aranıza katılmak için bir seçim yapmam gerekiyor :) lütfen yardımcı olabilir misiniz? bisiklet konusunda hiç bilgim yok neredeyse. hangi marka iyidir hangi özellikler olmalı gibi konularda size danışmak istedim. bütçem çok kısıtlı o yüzden şimdilik acemiliğimi atacağım bir bisiklet bakıyorum. daha sonra daha profesyonel modellere geçiş yapmayı düşünüyorum.
bisikleti şehir içinde ulaşım ve tur amaçlı kullanacağım. kullanacağım güzergahta çok fazla engebe tümsek yokuş falan yok. aşağıya baktığım kafama uyan modelleri yazdım ama bunların dışında önerilere de açığım. beni yolda bırakmayacak ve ilerde model yükseltmeye çalıştığımda rahat elden çıkarabileceğim model tavsiyelerine de açığım. çok araştırdım fakat bulunduğum ilde ikinci el piyasası çok kısıtlı

-yakın fiyatta olan sıfır ve daha yüksek ikinci el model arasından hangisi seçilmeli?

-ikinci el bisiklet almak ne kadar mantıklı?

-bir erkek olarak bayan kadro kullanmak çok aşırı sorun yaratır mı?
( genelde kısa mesafe kullanacağım)

-27.5 kalın lastikli bisiklete 28" ince teker takmak mantıklı olur mu?

-ön amortisör kilidi çok gerekli mi?

-önceden dişli lastik varken çıkarıp dişsiz lastik takarsam sorun olur mu?

-corelli ,suzico , vertech, ümit, bisan gibi markalar alınır mı?

>>şehir içi kullanacağım için düz lastikli ve 28 jant aradım bu konuda yanlışsam düzeltin lütfen

boy: 1.80
kilo: 75
BÜTÇE: max 1000 tl (1100 de olabilir)

İKİNCİ EL
Bianchi Speed 8400 HD 26 Jant = 950 tl
( lastikleri değiştirip -yeni-düz lastik takmış)

28 Kron Tx 150 Lady = 950 tl (bayan kadro olmasına rağmen hem ince lastikli hem 28" jant olduğu için seçenekler arasına aldım)

SALCANO MOSTAR 700 LADY = 750 tl ( biraz yıpranmış)

Salcano bisiklet? = 800 tl ye anlaştık (satıcı modelini bilmiyor fotolardan ben de seçemedim ama siz tanırsınız modeli diye umuyorum :) ( 26" dişsiz lastik takmış) ( sanırım salcano astro 212 hd )

KRON XC 100 = 700 tl ( üstünde 27,5 teker var, 28 le değiştirsem?)
( bunlardan bir sürü var piyasada, alınır mı?)

salcano ng 750 = 1100 tl

SIFIR
KRON nomad 4.0 = 1150 tl

KRON nomad 3.0 = 1000 tl

corelli snoop 3.4= 1000 tl

vertech fırtına 29 jant= 1000 tl

bisan cts 5200 =1000 tl

Suzico Manama 28'700C Jant 21 Vites 18" Kadro V Fren = 1000 tl

Ümit 2890 Quebec V = 1000 tl

hepsine link koymuştum ama hata verdi. bunu okuyan yönetici varsa lütfen link paylaşmam için yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar,
Yol bisikletimi satmayı planlıyorum yaklaşık 2000 TL bütçem olacak azıcık da olsa arttırabilirim. Düz maşa, hafif ve hızlı bir bisiklet arıyorum. Yani patika girmem çok sadece Türkiye yolları malum asfalt yok ülkede :D önerilerinize açığım. Düz Maşa, Hafif ve hızlı kısaca yol bisikletini özletmeyecek bir şeyler önerirseniz çok mutlu olurum :)

@a7da Yol bisikletini özletmeyecek tek şey yine yol bisikletinin kendisidir ne yazık ki. :) Onun dışında giant escape ve scott sub'tu sanırım baya sevilen bisikletler düz maşalı olarak.

Bütçem 1500 lira sıfır olarak en alt segment şehir (trekking) bisikletleri oluyor. 1000 liraya disk frenli kron tx100 ikinci el buldum. Ancak kafam çok karıştı. Hangi markaya yönelmeliyim? İkinci el daha oturaklı bir şey bulabilir miyim?

@Hami Bulut bütçeyi görmediniz galiba, 2000 TL'ye dediğiniz bisikletlerin tekerini alamam :D

• Üzgün
Tepkiler: Hami Bulut
Kron xc2000 bisikletimi satıyorum bilen ve ilgilenenler yazabilirler

@mariokaldato (link)
Sen seversin.. Alangirli bisikletleri😜😜😜😉😉😉

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Herkese iyi akşamlar. Bianchi speed 3000 marka bisikleti 2.el olarak almayı düşünüyorum 500 TL gibi fiyat ile. Bisiklet hakkında pek bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı?

@Canberkgzr İnternette tam bir bilgi bulamadım. Donanımı iyiyse yani sağlamsa alabilirsiniz. 500 TL bandında çok şey beklememek gerek. Maksimum 10 KM sürülecekse yeterli olacaktır.

Merhabalar.
Evden üniversiteye gitmek için ideal bir bisiklet arıyorum. Sahilde tur vs de atarım Beykoz'da ama temel amacım bu.
Uzun yıllardır bisiklet kullanıyordum ama evden ayrılınca bıraktım. Bu sürede piyasada ne oldu ne bitti hiçbir bilgim yok, ki öncesinde de aman aman olduğunu söyleyemezdim. Bisikletçi ne önerirse onu alıyordum :)
Bütçem maksimum 2.000 TL. Yol çoğunlukla düz ama yokuş da çıkacağım sık sık.

Teşekkürler şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Arkadaşlar konu açamıyorum nereden açılacağını bilmiyorum o yüzden burdan sormak istedim Peugeot t10 mu bisan trx 8400 mü hangisi daha iyidir uzun yolu güzel hızda yapabileceğim ve aynı zamanda teknik özellikler açısından hangisi daha iyi ona göre almayı düşünüyorum

@Canberkgzr speed 3000 modeli 2017 sıfır fiyatı 800 TL idi bilgin olsun.

@𝕥𝓪lℍค 2017 de 800 TL olan bisiklet şuan 1500-2000 TL civarında. Bisiklet fiyatlarında aşırı artış olmuş bir kaç yılda. Bir tane sıfır fiyatı gördüm 1800 TL speed 3000

• Beğen
Tepkiler: 𝕥𝓪lℍค
@Svazse T10
@menefrega Merbalar, şu an internet fiyatları yüksek o yüzden bulunduğunuz konumda iyi bir bisikletçi varsa onun rehberiyle 1500TL civarına uygun bir şehir bisikleti alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: menefrega
Geri