Serkan-tetova
Üye
- Tepki
- 36
- İsim
- Serkan s
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2700 için en uygun bisiklet rx 9200. Benim araştırmalarıma göre böyle en azından, kullanıcı yorumlarını bilmiyorum. Yol bisikletine geçişte ilk ay genelde zor oluyor sonra alışıyorsun dediler. Bende şuan kelebek gidonlu şehir bisikleti var. Gidon boğazı açılı, geçen gün biraz açısını azalttım ölüyorum sandım 30km bitmedi 300 km gittim sandım 😂 şimdi açıyı geri büyüttüm pikap gibi geziyorum 😂@Anonim Alıcağım yer de 2700 bıraktı fiyatını. Kron tx 100 vardı onu sattım bakalım yol bisikletini becere bilecek miyim, Okuduğum kadarıyla Rahatlık - hız + olacak
Sürüş Tarzı dik bir sürüş sunuyor herhal de bu kadro yanlış anlamadıysam ve 11_ 30 dişli oranı yokuşlarda ideal herhal de.
Toplama bisiklet epey bilgi ve zaman istiyor. 10k civarına karbon veya alü ultegra bisiklet daha mantıklıBeyler merhaba, 30 gün sonra askerden döneceğim. 10.000 TL civarı bütçem var. Bisiklet olarak ne almalıyım? Boy 1.92. Aklımda toplama bisiklet yapmak var ama bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Öncelikle ne toplamayı düşünüyorsunuz yol, dağ, tur ona göre aklınızdaki modele parçaları belirleyin grup set olarak. İkinci el veya sıfır ona da karar verdikten sonra bol bol internette gezmeniz gerekiyor. İkinci elde beklemek ve facebook gibi sayfaları takip etmek önemli. Adam almış borcundan dolayı satıyor uyguna bırakabiliyor. Benim boyumda 1.98, iç bacak 94. Ben yol bisikletinde 60 ve üzeri kadro kullanmam gerekiyor, kullandığım btwin st:60 tt:58 rahat ve işimi görüyor. Monza biraz küçük geldi şuanda da 20 veya üzeri kadroya sahip mtb arıyorum, monzadaki tüm seti ona aktarmayı düşünüyorum.Beyler merhaba, 30 gün sonra askerden döneceğim. 10.000 TL civarı bütçem var. Bisiklet olarak ne almalıyım? Boy 1.92. Aklımda toplama bisiklet yapmak var ama bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Edemezsiniz. Ne kadar kaynak yapıp parça da atsanız verim alamazsınız. Sırf marka diye kırık kadro almak yerine markasız sağlam alü kadro alın daha iyi olur.Arkadaşlar herkese merhaba alüminyum kadrosunda çatlak olan specialized sirrus elite marka model bir bisiklet buldum herşeyi temiz sadece kadro da hasar var. Normal de sıfırı 10bin olan bu bisikleti kadro hasarı yüzünden bin liraya almak mantıklı mı alüminyum kadro tamir edilir mi ?
Peki üzerindeki diğer parçalar 1000 lira etmez mi? Yeni kadro alıp aktarılamaz mı? Sadece merak...Edemezsiniz. Ne kadar kaynak yapıp parça da atsanız verim alamazsınız. Sırf marka diye kırık kadro almak yerine markasız sağlam alü kadro alın daha iyi olur.
Su bisikleti 1250 TL ye kadar indirdim ama almaya gidemedim bence sizin işinizi görürMerhaba, 18 yaşında kadın bir öğrenciyim. Bisiklet alacağım. 1200 tl bütçem var. Yazları Rize'de kışları İstanbul'dayım. Bisikleti Rize'de süreceğim. Açıkçası minik turlar yapma hayalim var. Kampa bisikletimle gitmek istiyorum. Yani bagajım vs de olacak. Ne tür bir bisiklet alacağım konusunda kafam karışık. Lütfen yardımcı olun, teşekkür ederim.
Scott yeşil mi? Celeste’yi görmeden önce Scott diyordum.Birbirine teknik olarak çok yakın iki model. Fiyat olarak da çok yakın.
Biri Scott, diğeri Bianchi
Siz hangisini seçerdiniz ?
235964 dosyayı görüntüle
235965 dosyayı görüntüle
Size katlanır çok iyi olabilir. Flexi 121 gibi 3lü aynakol ile hem yokuşlarda hem de normal düz yolda sorunsuz gidersiniz. Kamp için de çok uygun.Merhaba, 18 yaşında kadın bir öğrenciyim. Bisiklet alacağım. 1200 tl bütçem var. Yazları Rize'de kışları İstanbul'dayım. Bisikleti Rize'de süreceğim. Açıkçası minik turlar yapma hayalim var. Kampa bisikletimle gitmek istiyorum. Yani bagajım vs de olacak. Ne tür bir bisiklet alacağım konusunda kafam karışık. Lütfen yardımcı olun, teşekkür ederim.