Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Scudo
Eskişehir'de kullanacağım. Asfalt durumu orta diyelim Türkiye şartlarına göre. (Geçen yaz 1-2 ay kayınçonun bisikletle işe git gel yaptım kıytırık bir bisikletti zorlanma vs yaşamadım. bir tane tek yokuş var ztn genelde düzlük ) Gelelim amaca; aslında ilk amaç işe git gel gibi görünse de ana amacım ekiplere katılmak kısa veya uzun yol turlara katılmak olacak. (Bisiklet sürmeyi hayatımın parçası yapmak istiyorum). Şehir içi şehir dışı farketmez zamana ve ekibe bağlı. Tur bisikletini günlük şehir içinde de kullanmak nasıl olur ? bahsettiğim kıytırık bisiklet ile 12 dk da tempolu sürüşle inip 14 dk da eve varıyordum yokuş kaynaklı. ( yani hızlı sürmeyi seviyorum çocukluktan kalma bir şey sanırım. yıllarca hiç binmemiştim bisiklete ama yalpalamadım diyebilirim .)

Benim tercihim Mosso 2127 olurdu. Daha hesaplı olması ve bakım vs. kolaylığı açısından V fren modeli de tercih edilebilir. Bir önceki bisikletimle hemen hemen aynı özelliklere sahip ki 10.000 Km yapmışımdır bir sorun yaşamadım hala duruyor. 10 günlük uzun turlar, toprak ve taşlı yollar hepsinde defalarca sürdüm. Yokuş vs. bir sorun yaşamadım dinlene dinlene çıktım. Siz de bir sorun yaşamazsınız.

Hidrolik Fren evet. Diğeri ile arasındaki fark orta göbek ve aktarıcılarla alakalı bana göre farka değer. Düz maşa olduğu için konfor kısmı biraz sıkıntı yaratabilir ama çözülmeyecek birşey değil.

Seçtiğiniz bisiklet şehiriçinde zaten 5-10 km de fazla bir fark yaratmaz bu yüzden asıl tercih sebebiniz işe gidip gelmeniz olmasın. Yani hepsi size işe getirir götürür bir sonraki kullanım alanınız belirleyici olsun. Bunun dışında dikkat etmek lazım kaldırımlardan inerken falan :) Şehirlerarası için de gayet uygun özellikleri var. (Ön maşada bagaj deliği göremedim 10 günden uzun tur yapma niyetiniz yoksa bu göz ardı edilebilir) Tur bisikletlerine göre farklı geometride bu daha agrasif olduğu için orjinal tur bisikletlerindeki konforu bulamazsınız yine de bunu daha iyi seviyeye getirebilirsiniz. (sele-kelebek gidon-tayt vb.)

T11 ile arasındaki fark çok bence diğer ihtiyaçlarınıza harcarsınız(Kask-Aydınlatma-Arka Bagaj-Eldiven gibi). Bagaj çok işe yarıyor mesela, işe giderken ya da haftasonu çantayı sırtınızda taşımak işkence.

Başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: Rhapsody
Benim tercihim Mosso 2127 olurdu. Daha hesaplı olması ve bakım vs. kolaylığı açısından V fren modeli de tercih edilebilir. Bir önceki bisikletimle hemen hemen aynı özelliklere sahip ki 10.000 Km yapmışımdır bir sorun yaşamadım hala duruyor. 10 günlük uzun turlar, toprak ve taşlı yollar hepsinde defalarca sürdüm. Yokuş vs. bir sorun yaşamadım dinlene dinlene çıktım. Siz de bir sorun yaşamazsınız.

Hidrolik Fren evet. Diğeri ile arasındaki fark orta göbek ve aktarıcılarla alakalı bana göre farka değer. Düz maşa olduğu için konfor kısmı biraz sıkıntı yaratabilir ama çözülmeyecek birşey değil.

Seçtiğiniz bisiklet şehiriçinde zaten 5-10 km de fazla bir fark yaratmaz bu yüzden asıl tercih sebebiniz işe gidip gelmeniz olmasın. Yani hepsi size işe getirir götürür bir sonraki kullanım alanınız belirleyici olsun. Bunun dışında dikkat etmek lazım kaldırımlardan inerken falan :) Şehirlerarası için de gayet uygun özellikleri var. (Ön maşada bagaj deliği göremedim 10 günden uzun tur yapma niyetiniz yoksa bu göz ardı edilebilir) Tur bisikletlerine göre farklı geometride bu daha agrasif olduğu için orjinal tur bisikletlerindeki konforu bulamazsınız yine de bunu daha iyi seviyeye getirebilirsiniz. (sele-kelebek gidon-tayt vb.)

T11 ile arasındaki fark çok bence diğer ihtiyaçlarınıza harcarsınız(Kask-Aydınlatma-Arka Bagaj-Eldiven gibi). Bagaj çok işe yarıyor mesela, işe giderken ya da haftasonu çantayı sırtınızda taşımak işkence.

Başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Öncelikle değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ben eşyalarımı özenle seçer, çok dikkatli ve yine özenle kullanırım. Telefonumu bile xiaomi daha duyulmamışken çok araştırmalarım sonucu aldım. 4 sene oldu hala ne bir donma ne bir şarj problemi ne bir kasa-ekran çiziği yoktur. Bu yüzden bisikletimi de orta çaplı olsun yıllarca benim olsun edasıyla araştırıyorum. (eşim çok takılır bu araştırmacı huyuma :) ) Turlar için dediğiniz gibi 10 gün maks olur ancak. Resmi tatil vs olmadıkça ki o bize zor vuruyor sağlıkçıyım, 10 gün bile hayal olur. 2-3 günlük veya günü birlik turlara katılacağım muhtemelen resmi tatil harici. Evet kelebek gidon modelini çok beğendim, sürüş keyfi daha bir başka olacaktır ama denemesini yapamadım sadece inceledim. Tayt ise pedli mutlaka edineceğim bayağı koruyucu olacaktır.

T11 Set açısından ve görünüş açısından üstün elbette ama dediğiniz gibi dündendir bende aradaki farkı düşünüyorum değecek kadar mı diye. Ekipman toplamak daha mantıklı olacaktır. O set farkını ilerde yükseltiriz gerekirse. Şimdilik güvenlik ve konfor için ekipman daha önemli.

Ek bir sorum olacak hocam. Hidrolik fren sistemde problem yaşama ve problemi giderme konusu nasıl gerçekleşiyor. Örneğin v fren kolay ulaşılıp sıfır takılıp geçilebiliyormuş. Ama hd zaten şimdiden 400-500 tl fark yaratıyorken sık sık problem yaratacak bir sistemse hiç bulaşmak istemem. Eğer düz maşa kaynaklı yolların yapısından titreşiminden vs etkilenecekse hd'den uzak duracağım. 2127'nin v olanı yok fakat hem mdm hem v 2121 modelinde var 2124 modelinde de yok. 2121 olan ise 2250 Tl. Özelliklerini bırakıyorum. Pek bi fark yok gibi 2127 hd ile arasında ?

Kadro6061 ALLOY
MaşaRIGIT
AynakolSHIMANO FC-TY301-48/38/28TX170L
RubleSHIMANO-MF-TZ500-7-14/34T
Vites KoluALTUS ST-EF500 7X3
Arka AttırıcıALTUS RD-M310-L
Ön AttırıcıSHIMANO FD-TY510
HazneSF-A223 RULMANLI
ZincirYBN-IB-52
FrenALLOY V-BREAK
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
LastikLANDMARK V86 40X622 (ANT-PNC REFLEX)
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık13.00 KG

Öncelikle değerlendirmeniz için çok teşekkür ederim. Ben eşyalarımı özenle seçer, çok dikkatli ve yine özenle kullanırım. Telefonumu bile xiaomi daha duyulmamışken çok araştırmalarım sonucu aldım. 4 sene oldu hala ne bir donma ne bir şarj problemi ne bir kasa-ekran çiziği yoktur. Bu yüzden bisikletimi de orta çaplı olsun yıllarca benim olsun edasıyla araştırıyorum. (eşim çok takılır bu araştırmacı huyuma :) ) Turlar için dediğiniz gibi 10 gün maks olur ancak. Resmi tatil vs olmadıkça ki o bize zor vuruyor sağlıkçıyım, 10 gün bile hayal olur. 2-3 günlük veya günü birlik turlara katılacağım muhtemelen resmi tatil harici. Evet kelebek gidon modelini çok beğendim, sürüş keyfi daha bir başka olacaktır ama denemesini yapamadım sadece inceledim. Tayt ise pedli mutlaka edineceğim bayağı koruyucu olacaktır.

T11 Set açısından ve görünüş açısından üstün elbette ama dediğiniz gibi dündendir bende aradaki farkı düşünüyorum değecek kadar mı diye. Ekipman toplamak daha mantıklı olacaktır. O set farkını ilerde yükseltiriz gerekirse. Şimdilik güvenlik ve konfor için ekipman daha önemli.

Ek bir sorum olacak hocam. Hidrolik fren sistemde problem yaşama ve problemi giderme konusu nasıl gerçekleşiyor. Örneğin v fren kolay ulaşılıp sıfır takılıp geçilebiliyormuş. Ama hd zaten şimdiden 400-500 tl fark yaratıyorken sık sık problem yaratacak bir sistemse hiç bulaşmak istemem. Eğer düz maşa kaynaklı yolların yapısından titreşiminden vs etkilenecekse hd'den uzak duracağım. 2127'nin v olanı yok fakat hem mdm hem v 2121 modelinde var 2124 modelinde de yok. 2121 olan ise 2250 Tl. Özelliklerini bırakıyorum. Pek bi fark yok gibi 2127 hd ile arasında ?

Kadro6061 ALLOY
MaşaRIGIT
AynakolSHIMANO FC-TY301-48/38/28TX170L
Vites KoluALTUS ST-EF500 7X3
HazneSF-A223 RULMANLI
ZincirYBN-IB-52
FrenALLOY V-BREAK
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık13.00 KG

Orta göbek, ön aktarıcı ve jant göbekleri konusunda fark var göbekler akıcılığı doğrudan etkiliyor. V fren normal şartlarda tercihimdir. 2 set fren papucu alıp istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. Yanınızda fren teli de mevcutsa oluşabilecek arızların giderilmesi için bir eksiği kalmayacak. Başlangıçta bunu alıp bu sene kullanır seneye donanımı ya da kullanım sıklığınıza göre bisikleti değiştirebilirsiniz.

Hidrolik Fren öyle sürekli sorun yaratan bir sistem değil. Şimdi ki bisikletimde Disk fren kullanıyorum 300 km oldu bi sorun yaşamadım. Diğer bisikletimde ise 10000 km de fren masrafı 100 TL'yi geçmedi. Söyleyebileceklerim bu kadar maalesef, ikisi arasında bir kıyaslama yapabilecek tecrübem yok henüz.

• Beğen
Orta göbek, ön aktarıcı ve jant göbekleri konusunda fark var göbekler akıcılığı doğrudan etkiliyor. V fren normal şartlarda tercihimdir. 2 set fren papucu alıp istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Akıcılığa önem veriyorum ilk mesajda da belirttiğim gibi 2 kez kiraladığım bisikletlerden biri akıyor pedal az çevirsekte, diğeri yırtındık gitmiyordu :) o zaman 2127 hd üzerinde karar kılmak lazım. Masrafı yoksa sorun çıkaran sistem değilse daha güvenli olduğu için ona yöneleceğim. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
Akıcılığa önem veriyorum ilk mesajda da belirttiğim gibi 2 kez kiraladığım bisikletlerden biri akıyor pedal az çevirsekte, diğeri yırtındık gitmiyordu :) o zaman 2127 hd üzerinde karar kılmak lazım. Masrafı yoksa sorun çıkaran sistem değilse daha güvenli olduğu için ona yöneleceğim. teşekkür ederim.

Eşyalarımı düzgün kullanırım diye özellikle belirtmişsiniz bence de o daha iyi. Fazla ötelemeyin bir an önce alıp kullanın imkanınız dahilinde tabi. Sonuçta hangisini alırsanız alın kendinize yapılmış bir yatırım bu :)

• Beğen
Arkadaşlar bir süredir arkadaşa bisiklet bakıyordum. Bir çok ili ve bisikletçiyi aradım birçok model yok olanların fiyatları geçen seneye göre baya artmış durumda. Derken bugün kendi memleketimde bir bebek mağazasından isteklerimize karşılık verecek bir modeli uygun fiyata bulduk. Mosso 2121 MSM V modelini arkadaş 2250 TL ye aldı. Liste fiyatı 2500 TL sitesinde ve bayilerde bu şekilde. Telefondan fiyat vermiyorlar ben alamadım arkadaş direk bayiden öğrendi ve aldı. MDM V modeli de 2050 TL. Sitesine 2250 TL. Genel olarak fiyatlar uygun arkadaşın verdiği bilgilere göre. Aldığı yer Uşak Kar Bebek. Mosso bakanlar burayı değerlendirsin. Her ne kadar bana telefonda fiyat veremiyoruz dese de göz önünde bulundurun.

Ben kendim gidip bakamadım çalıştığım iş dolayısıyla farklı bir şehirdeyim.

IMG-20210521-WA0007.jpg

Eşyalarımı düzgün kullanırım diye özellikle belirtmişsiniz bence de o daha iyi. Fazla ötelemeyin bir an önce alıp kullanın imkanınız dahilinde tabi. Sonuçta hangisini alırsanız alın kendinize yapılmış bir yatırım bu :)
Evet hocam kesinlikle en güzel yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır bir borsacı olarak söylüyorum bunu :) Pazartesi kısmetse bisikletçilere koşacağım gerekli indirimleri aldığım gibi o bisiklet artık benim :)

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
Evet hocam kesinlikle en güzel yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır bir borsacı olarak söylüyorum bunu :) Pazartesi kısmetse bisikletçilere koşacağım gerekli indirimleri aldığım gibi o bisiklet artık benim :)

Ahaha meslektaş çıktık :)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar ankara gölbaşı ikametgahım şehir bisikleti almak istiyorum bütçem 2.500.3.000tl arası 3.000 gecmek istemiyorum kask vb ekipmanlarda alacağım için onlarada ayrı bir bütçe ayırdım. Bisikleti eymir ve mogan göllerinde ve eskişehir ve konya yollarında kullanmak istiyorum daha çok pazar günleri aktif olarak kullanacağım ve V fren özellikli istiyorum umarım yanıt bulabilirim yarın ankara ulusa gidip oradan yiba çarşısına gidecem ve yibadan almayı düşünüyorum yardımcı olabilecek varsa teşekkür ederim

Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. 10 yaşındaki kardeşime bisiklet almak istiyorum. Boyu 1.40 iç bacak boyu 60 cm civarı. Eskişehirde oturuyorum. Bütçemiz maksimum 1500-2000 TL. 26 Jant düşündüm ama kadro boyu hakkında bilgim yok. Önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır. Yeri gelicek asfaltda, kumda, parkta, çimende sürücek. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kardeşime yanlış boy bisiklet bakıyormuşuz. 24 janta bile alışması lazım. O yüzden 10 yaşındaki kardeşime 24 jant bisiklet almak istiyorum. Boyu 1.40 iç bacak boyu 60 cm civarı. Eskişehirde oturuyorum. Bütçemiz maksimum 1500-2000 TL. 24 Jant düşündüm ama kadro boyu hakkında bilgim yok. Önerdiğiniz bir bisiklet var mıdır. Yeri gelicek asfaltda, kumda, parkta, çimende sürücek. Şimdiden teşekkürler. :) Bu resimdekiler benim bulduklarım. Yardımcı olursanız sevinirim..

Dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    269,3 KB · Okunma: 16
  • 2.PNG
    2.PNG
    279,1 KB · Okunma: 16
  • 3.PNG
    3.PNG
    235,5 KB · Okunma: 12
  • 4.PNG
    4.PNG
    323,9 KB · Okunma: 10
Merhabalar, Ben Doğancan, Yaş 28 aranıza katılmaktan memnunum.

10-15 yaş arası sürüşleri hesaba katmadan bisiklet alemine yeni katılmak için kolları sıvadım bilgileri toplamaya başladım. 1 haftadır araştırma yapmaktayım forum olsun video olsun google olsun. Lafı uzatmadan 3-5 model atacağım ve sizden önce tavsiye sonra nedenini rica edeceğim. Bütçe olarak 3-3500- belki 4k zorlayacağım. Kullanım alanım şehir içi ve olursa turlara katılacağım. (Eskişehir'de yaşıyorum, ortamlarına katılmayı düşünüyorum. İlerde eşimide dahil edebilirim) ek: kilo 72 - boy 1.78

Not: Forumda düz maşa mı amortisor mü konularında onlarca sayfa okudum ve şöyle bir karar aldım. -- 2016 gibi bir bisiklet kiralamıştık eşimle. Ve akıyordu. Ondan sonra aynı bisikletçiden yine kiraladık bisiklet yeni ama hantaldı akmıyordu. Ve sanırım o gün ilk bindiğim bisikletin etkisinden çıkamadım. Sanırım ağırlık taşıyamayacağım :) mdm v mi mdm h mi almalıyım sadece onu çözemedim. ( hd fren daha iyi biliyorum ama fiyat farkı var ama güvenlik önceliğim o yüzden hd karar kıldım sanırım, siz ne dersiniz ? )

1- LEGARDA 2127 MDM H - Fiyat : 3200 (2. ile arada 500 tl oynuyor ön attırıcı altus değil diye mi ? onu da yazar mısınız ?
Ve bu iki modelde de h yazıyor. hd yazıyor genelde hidrolik frenlerde. Farklı bir olayı mı var ?

TEKNİK ÖZELLİKLER
Kadro6061 ALLOY
MaşaRIGIT-D
AynakolACERA FC-T3010-48/36/26TX175L
RubleSHIMANO CS-HG200-9-11/34T
Vites KoluALTUS ST-EF505 9X3
Arka AttırıcıALTUS RD-M370-L
Ön AttırıcıALTUS FD-M371
HazneSHIMANO HB-TX505 FH-TX505
ZincirYBN-IB-S9
FrenSHIMANO BL-MT200 (HYD)
Orta GöbekSHIMANO ALIVIO BB-UN300
JantSTARRIMS J19SZ
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık13.40 KG

2- LEGARDA 2121 MDM H - fiyat : 2700 tl farkını yazdıysanız aradaki farka değiyor mu ? aşırı önem arz ediyor mu ?

TEKNİK ÖZELLİKLER
Kadro6061 ALLOY
MaşaRIGIT-D
AynakolSHIMANO ACERA FC-TY301-48/38/28TX170L
Vites KoluALTUS ST-EF505 7X3
HazneSF-A226 RULMANLI
ZincirYBN-IB-S52
FrenSHIMANO BL-MT200 (HYD) ? HİDROLİK DEĞİL Mİ ?
Orta GöbekKASET
JantSTARRIMS J19SZ
PedalHF893 ALLOY
Ağırlık13.20 KG

3- SPORTIVE 223 28" 21-V HD - fiyat : 3050 tl

KADRO
ALÜMİNYUM 1.1/8" YARI ENTEGRE HYDROFORMED
MAŞA
ALÜMİNYUM 1.1/8" MLO MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTES
SHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTES
SHIMANO TOURNEY TY510
KRANK TAKIMI
SHIMANO TY301 48X38X28T
ARKA DİŞLİ
SHIMANO HG200 12-32T KASET
VİTES KOLU
SHIMANO EF505 3X7
FREN
SHIMANO MT200 HİDROLİK DİSK
Disk
SHIMANO RT10 160mm
ÖN GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
ARKA GÖBEK
SHIMANO TX505 32D
LASTİK
CHAOYANG 700X38C REFLEKTÖRLÜ
JANT
CARRARO ÇİFT KATLI ALÜMİNYUM
SELE
DDK JELLİ
EK ÖZELLİKLER
XLC GİDON BOĞAZI-SELE BORUSU

4- Bisan Trx 8300 - 2020 - NK 17.5" 45 Cm Kadro - 28 Jant - Şehir Bisikleti - fiyat : bir sitede %28 indirim ile 3455 tl

Renk:Mat Gri - Turuncu
Kadro:Alloy 6061
Kadro Boyu:45 CM
Ağırlık:14,62
Maşa:Mozo
Lastik:Michelin
Vites Kolu:Shimano ALtus SL-M2010-9
Arka Vites Aktarıcı:Shimano , Altus RD-M2000
Ön Vites Aktarıcı:Shimano , Altus FD-M370
Jant:Alloy, Çift Katlı/Double Wall - 700C
Fren:Shimano , BR-MT200, Hidrolik Disk/Hydrolic Disc
Sele:Selle Royal / Vader
Ruble:Shimano , CS-HG201 (9S) (11-34 T)
Aynakol:Shimano, FC-M371-L (48-36-26T)
Orta Göbek:Shimano, BB-UN300
Ön Teker Göbeği:Shimano, HB-RM35
Arka Teker Göbeği:Shimano, FH-RM35
Gidon:B+Plus
Zincir:Kmc
Pedal:Feimin
Furş Takımı:Neco

5- Peugeot T10 - fiyat : 3890 tl
Ürün Bilgileri
kadro.png

KADRO ALÜMİNYUM 6061
masa.png

MAŞA Alüminyum Rijit
vites.png

VİTES SHIMANO ALTUS 24 VİTES HİDROLİK DİSK FREN
arka_aktarici.png

ARKA AKTARICI SHIMANO ALTUS RD-M310
on_aktarici.png

ÖN AKTARICI SHIMANO TOURNEY FD-TY510
vites_kolu.png

VİTES KOLU SHIMANO ALTUS ST EF505 3X8
fren_sistemi.png

FREN SİSTEMİ SHIMANO HIDROLIK DİSK FREN MT-200
aynakol.png

AYNAKOL SHIMANO FC-TY301 48X38X28T
ruble.png

RUBLE SHIMANO CS-HG200-8 12-32T KASET
sele.png

SELE SELLE ROYAL TEC RECTOR
jant.png

JANT ALÜMİNYUM DİSK ÇİFT KATLI
lastik.png

LASTİK FLASH 700X32C ANTIPUCTURE SYSTEM REFLEX STRIPE SİYAH (Patlamaya Dirençli)

6- SALCANO XRS055 CLARİS - Fiyat : 4500 TL Fakat bir tanıdığım sağlam indirim ile 3500'den fiyatlandıracak. ( sadece salcano satıyorlar :) yoksa diğerlerinde de alırdık indirim :)) )

ÖZELLİKLER
TİPİ
700C Yol
ARKA VİTES
Shimano ST-R2000/RD-R2000 Claris 16 Vites
VİTES KOLLARI
Shimano ST-R2000
KADRO VE MAŞA
Hafif Alaşım Alüminyum Kadro ve Hi-Ten Maşa
AYNAKOL
Shimano Claris FC-R2000 50t/34t Krank Takımı
RUBLE
Shimano CS-HG50 30t/11t Kaset
FREN TAKIMI
Tektro R313 Kaliper Fren Sistemi
GİDON
Zoom DR-AL-210 FOV Alüminyum Gidon
BOĞAZ
Zoom TDS-C302 3D Forged Alüminyum Boğaz
SELE BORUSU
Zoom C208 Alüminyum Sele Borusu
JANT SETİ
Salcano XPRO RACE 36h Jant Seti
TEKER SETİ
SYRINX V80 RED Dış Lastik
KADRO ÖLÇÜLERİ
480mm-510mm-540mm-570mm

7-Peugeot T11 - Son olarak Bunuda ekliyorum set kaynaklı. fiyatı : 4320 tl T10'a göre 430 daha pahalı ama set değerse zorlamak isterim şartları. Çok fark etmeyecekse zorlamak istemem.

KADRO ALÜMİNYUM 6061
masa.png

MAŞA ALÜMİNYUM RİJİT
vites.png

VİTES SHIMANO DEORE / ALTUS 27 VİTES HİDROLİK DİSK FREN
arka_aktarici.png

ARKA AKTARICI SHIMANO DEORE RD-M592
on_aktarici.png

ÖN AKTARICI SHIMANO ALTUS FD-M370
vites_kolu.png

VİTES KOLU SHIMANO ALTUS ST EF505 3X9
fren_sistemi.png

FREN SİSTEMİ SHIMANO HIDROLIK DİSK FREN MT-200
aynakol.png

AYNAKOL SHIMANO FC-M371 48X36X26T
ruble.png

RUBLE SHIMANO CS-HG200-9 11-32T KASET
sele.png

SELE SELLE ROYAL TEC RECTOR
jant.png

JANT ALÜMİNYUM DİSK ÇİFT KATLI
lastik.png

LASTİK FLASH 700X32C ANTIPUCTURE SYSTEM REFLEX STRIPE SİYAH (Patlamaya Dirençli)

Ben bu modelleri beğendim setler olsun görüntü olsun vs. sizin önereceğiniz, şu özellik aşırı fark yaratır, bu daha üstün diğerlerine göre dediğiniz hangi model olacak merakla beklemekteyim. Ben genelde bir şey almadan üstatlara sorar en güzel makineyi bulur alır yıllarca kullanırım. Bir seferlik olsun 4-5 sene yeni model bakmayayım :)
Hocam Mosso Legarda 2127 modelini nerden buldun acaba? Ben de o modeli arıyorum da yardımcı olabilir misin?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar;

25 yaşındayım boyum 1.70 m. ve max 2 saatlik sürüşler için şehir bisikleti almak istiyorum fakat bir takım bisikletler arasında kaldım yardımcı olabilir misiniz ?(Aranıza yeni katılıyorum)

1)Salcano cityexplorer-2018-28jant-45cm

2)Mosso 1721-2018-27,5-55cmkadro boyu

3)Kron Tx100

4)Salcano city life 10 28inc jant

5)Salcano 2018 xr070 jant28 kadro boyu 58

İlgi ve alakanız için teşekkürler...

Geri