Hocam nerede kullanacaksınız bisikletten beklentiniz nedir ona göre önerelimSelamlar 2700 bütçeye dağ bisikleti önerir misiniz?
Hocam nerede kullanacaksınız bisikletten beklentiniz nedir ona göre önerelimSelamlar 2700 bütçeye dağ bisikleti önerir misiniz?
Genelde asflat yolda ve stabize yollarda kullanacağım.Hocam nerede kullanacaksınız bisikletten beklentiniz nedir ona göre önerelim
çok teşekkürler@Senior_53
Corelli altus vites kullanıyor 3x8 shimano hidrolik frenler ama quando göbekler pek akıcı olmaya bilir
Kron tourney vitesler alhonga hidrolik disk frenler alhonga ile ilgili bilgim yok bence shimano güvenilir olur
Carraro tourney vitesler shimano hidrolik frenler shimano jant göbekleri
Mosso tourney vitesler shimano hidrolik disk frenler
Benim kişisel tercihim shimano göbeklerinden dolayı carraro olurdu daha iyi vites isterseniz corellide olabilir
Bu arada bisikleti alırken kadro boyuna bakmayı unutmayınçok teşekkürler
evet bakacağımBu arada bisikleti alırken kadro boyuna bakmayı unutmayın
opilio new age benim tercihimdir çünkü diğerlerinin frenleri sypo ben pek güvenmedim shimano olması daha iyi olur zoi 2 zaten benden ağır zoi 1 in birde jantlaı hoşuma gitmiyor sadece frenlerinden dolayı new age tercih edilmelidir diye düşünüyorum ve new agede altus vitesler var
Zoi 1 alacağına 200 tl daha verip opilio new age alırım diyorsun yani.opilio new age benim tercihimdir çünkü diğerlerinin frenleri sypo ben pek güvenmedim shimano olması daha iyi olur zoi 2 zaten benden ağır zoi 1 in birde jantlaı hoşuma gitmiyor sadece frenlerinden dolayı new age tercih edilmelidir diye düşünüyorum ve new agede altus vitesler var
KesinlikleZoi 1 alacağına 200 tl daha verip opilio new age alırım diyorsun yani.