Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Scudo
Hocam nerede kullanacaksınız bisikletten beklentiniz nedir ona göre önerelim
Genelde asflat yolda ve stabize yollarda kullanacağım.
Bu yüzden dağ bizikleti önerebilirsiniz.

Profesyonel olmadığımdan haftada maks. 100km yaparım.
Beni 4-5 yıl kadar idare edebilse iyi olur. (zorunlu değil).
Bunun dışında sağlam olmalı.
yaşadığım ilde bakımlarını yaptırmam için bayiliği olmalı.

Önerileriniz için teşekkürler.
@Electronkksl

Bence illede dağ bisikleti gerek diye bişey yok
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

@Electronkksl,
Bozuk arazilerde kullanmayı istiyorum bu yüzden dağ bizikleti önermenizi rica ettim.
sağolun.

Bunlar arasından hangisini önerirsiniz?

@Senior_53
Corelli altus vites kullanıyor 3x8 shimano hidrolik frenler ama quando göbekler pek akıcı olmaya bilir
Kron tourney vitesler alhonga hidrolik disk frenler alhonga ile ilgili bilgim yok bence shimano güvenilir olur
Carraro tourney vitesler shimano hidrolik frenler shimano jant göbekleri
Mosso tourney vitesler shimano hidrolik disk frenler
Benim kişisel tercihim shimano göbeklerinden dolayı carraro olurdu daha iyi vites isterseniz corellide olabilir

@Senior_53
Corelli altus vites kullanıyor 3x8 shimano hidrolik frenler ama quando göbekler pek akıcı olmaya bilir
Kron tourney vitesler alhonga hidrolik disk frenler alhonga ile ilgili bilgim yok bence shimano güvenilir olur
Carraro tourney vitesler shimano hidrolik frenler shimano jant göbekleri
Mosso tourney vitesler shimano hidrolik disk frenler
Benim kişisel tercihim shimano göbeklerinden dolayı carraro olurdu daha iyi vites isterseniz corellide olabilir
çok teşekkürler

Merhabalar herkese;yakın bir arkadaşım için şehir bisikleti önerisine ihtiyacım var.
Kullanım alanı %80 Asfalt-%20 toprak.Boyu 1.92 kilosu 82 iç bacak boyu henüz bilinmiyor :)
Bütçe üst limit 3000 lira(Belki biraz daha çıkılabilir(200-300tl),bisiklette fiyat performans dengesi iyiyse.
V,HD ikisi de olur kanaatindeyim,sabit maşalı olması tercihimiz.
Farklı düşüncelere de açığız lütfendeğerli yorumlarınızı esirgemeyin,iyi pedallamalar!

• Beğen
Tepkiler: Senior_53
@Electronkksl
Merakımdan soruyorum Btwin modelleri nasıl acaba.
Mesala st 120 modeli almaya değer mi?
Bunların bakımları da nasıl oluyor?

Herkese merhaba bisiklet almak istiyorum ve bu konuda hiçbir bilgim yok. Üniversite dönemimde kullandım ama pek detay bilmiyorum. Şimdi ise uzun ömürlü kullam için hemde spor ve sosyal aktivite için bisiklet almak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Bursa da yaşıyorum
30 yaşındayım 100 kg ve 177 cm boyum var
bütçem 4000 tl (ekipman hariç)
Gravel"ne olduğunu araştırıp" baktım ama bu bütçe de bir ürün bulamadım. CCR1000 var ama yorumları pek iyi değil. Sürekli yolda değil bazen dağ bayır da çıkmak istiyorum. Bu yüzden ince teker yol bisikletleri pek uygun gözükmüyor. MTB bakıyorum mevburen. Ürün tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar arıyorum :) Çok heveliyim bursa da varsa ekip dahil olmak isterimi kondisyon sıfır olsada inatçıyımdır.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

@Senior_53 bana st120minin 11-36lı rublesi yetersiz geldi baya zorlar 32li aynakolla bide mekanik disk frenler ama st 530 çok hoşuma gidiyor vites sistemi çok güzel
@RmzBurak gravel olarak
(link)

@Electronkksl hocam cevabınız için teşekkür ederim.
Rockrider st540 hakkında düşünceniz nedir ? Önerdiğiniz ürünü bulmak zor olacak gibi

Arkadaşlar Bisan All Trail Eco almayı düşünüyorum. Bisiklet hakkındaki yorumlarınız nelerdir

@Electronkksl,
Corelli Opilio New Age,
Corelli Zoi 1,
Corelli Zoi 2
Sence hangisi?
opilio new age benim tercihimdir çünkü diğerlerinin frenleri sypo ben pek güvenmedim shimano olması daha iyi olur zoi 2 zaten benden ağır zoi 1 in birde jantlaı hoşuma gitmiyor sadece frenlerinden dolayı new age tercih edilmelidir diye düşünüyorum ve new agede altus vitesler var

opilio new age benim tercihimdir çünkü diğerlerinin frenleri sypo ben pek güvenmedim shimano olması daha iyi olur zoi 2 zaten benden ağır zoi 1 in birde jantlaı hoşuma gitmiyor sadece frenlerinden dolayı new age tercih edilmelidir diye düşünüyorum ve new agede altus vitesler var
Zoi 1 alacağına 200 tl daha verip opilio new age alırım diyorsun yani.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Herkese merhaba,bisiklet konusunda henüz yeniyim. B u yaz Türkiye ve Avrupa turu yapmayı planlıyorum .Şehir bisikleti gibi bir tur bisikleti lazım açıkçası limitim 7000tl olarak belirledim. Kırsal yolda sorun çıkarmayacak şehir bisikleti tekeri olan bisiklet arıyorum. İlk olarak giant roam 1 modelini alıyım dedim ancak hiçbir bayide beden bulamadım L kadro olması lazım. Gİant roam 1 modeline benzer bisikletler araştırıyorum bana çok sıkıntı çıkarmayacak önerileriniz olursa sevinirim veya giant roam 1 L kadro bisikleti alabileceğim yer varsa bilgiendirirseniz mutlu olurum.Hepinize keyifli sürüşler dilerim :)

Geri