Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

230 şişman bisiklette yokmuş. Getirme imkanımız yok diyor. 51 kardo önerdiler.
2330 ellerinde mevcutmuş.

Scudo
Başka yerlerden de temin edilebilir. Carraro 227 de düşünülebilir sadece vites sayısı 27 ve vites seti alt sınıf ama amortisörü daha iyi Mosso'dan.

Herkese merhabalar, aranıza yeni katılıyorum en son çocukken kullandığım bimaş atlantisten sonra şu an yaş 35 boy 185 kilo 120 ile önceliğim kilo vermek için bir bisiklet almak istiyorum ve sizlerden de yardım istiyorum. Beni her konuda üzmeyecek ve işime de istediğim gibi yarayacak iki gün sonra satmak istediğimde de elimde kalmayacak bisiklet önerilerinizi bekliyorum. Disk fren mi v fren mi yada al mi cr mi kadro boyu ne olmalı detaylı bilgi verebilecek üstadlardan yardımlarını arz ediyorum 😀 iyi akşamlar...

Herkese merhaba gravel kategorisinde bisiklet arıyorum şu an önüme gelen iki seçenek arasında kaldı sizlere de danışmak isterim.
giant anyroad 2 ve scott speedster cx 20 disc arasında artıları ve eksileriyle hangi bisiklete yönelmeliyim?

1 günlük sürem var acele bir karar almam lazım önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese merhaba gravel kategorisinde bisiklet arıyorum şu an önüme gelen iki seçenek arasında kaldı sizlere de danışmak isterim.
giant anyroad 2 ve scott speedster cx 20 disc arasında artıları ve eksileriyle hangi bisiklete yönelmeliyim?

Bunlar ikinci el mi? Öyle ise model yılları, güncel durumları ve fiyatları kararı çok fazla etkileyebilir. Şöyle bir baktım ama her baktığım yerde yılına bağlı olarak farklı özellikleri var. Yakın yıllarda Scott Speedster CX 20 disc daha iyi gibi duruyor.

Bunlar ikinci el mi? Öyle ise model yılları, güncel durumları ve fiyatları kararı çok fazla etkileyebilir. Şöyle bir baktım ama her baktığım yerde yılına bağlı olarak farklı özellikleri var. Yakın yıllarda Scott Speedster CX 20 disc daha iyi gibi duruyor.
Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Scott Speedster CX 20 2017 20.000 tl
giant anyroad 2 2022 22.500 tl
bir de marin markasının gravel bisikletinde methini duydum 3. bir seçenek olarak onu da düşünüyorum

Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Scott Speedster CX 20 2017 20.000 tl
giant anyroad 2 2022 22.500 tl
bir de marin markasının gravel bisikletinde methini duydum 3. bir seçenek olarak onu da düşünüyorum

Bisikletlerin detaylı özellikleri ya da ilan linkleri var mı?

forum link paylaştırmıyor cyclecross kelimesinden çekincem var aslında ormanlık alanlarda kullanacağım ama asfaltta da kullanmak istiyorum

LAPIERRE CROSSHILL 28 2.0 SORA GRAVEL YOL BİSİKLETİ
bu bisiklet hakkında bilgi sahibi olan var mı varsa beni bilgilendirebilir mi lütfen karar verme sürem gittikçe azalıyor
link paylaşamıyorum houseofbike sitesinde detaylı bilgi var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Lapierre Crosshill 2.0 Sora FD-R3000 18 Vites Mekanik Disk Fren Gravel
Giant Anyroad 2 shimano alivio mekanik disk fren
bu ikisi arasında kaldım sizin tercihiniz ne olurdu?

Son düzenleme:
Bende 48 kadro bisan mtx 7400 var bisiklet bana biraz büyük geliyor bu yüzden yeni bisiklet alacağım boyum 1.73 10-15 bin lira bütçem var şuan aklımda carraro big 2718 ve carraro daytona 727 var sizin verebileceğiniz bir tavsiye var mı?Bisikletin bana tam oturması önemli ön kaldırmak hareket yapmak vs. bisanla çok zorluyor beni (Bisikletin özellikle maşası önemli benim için sert kullanıyorum biraz seri ve büyük bir maşa olması beni sevindirir :D )

Bende 48 kadro bisan mtx 7400 var bisiklet bana biraz büyük geliyor bu yüzden yeni bisiklet alacağım boyum 1.73 10-15 bin lira bütçem var şuan aklımda carraro big 2718 ve carraro daytona 727 var sizin verebileceğiniz bir tavsiye var mı?Bisikletin bana tam oturması önemli ön kaldırmak hareket yapmak vs. bisanla çok zorluyor beni (Bisikletin özellikle maşası önemli benim için sert kullanıyorum biraz seri ve büyük bir maşa olması beni sevindirir :D )
1.73 biri için 48 kadro küçük gelmez mi ya ? benim boyum 1.74 bisiklet M (52) beden mesela.

1.73 biri için 48 kadro küçük gelmez mi ya ? benim boyum 1.74 bisiklet M (52) beden mesela.

Trekking olsa küçük gelmez, büyük de gelmez ama konu MTB ve akrobasi olunca küçük olmasının hakimiyete faydası var.
Sizin 52 kadro olan yol bisikleti. Yol bisikletleriyle MTB/trekking/şehir bisikletlerinin kadro hesabı farklı.

Sa iyi akşamlar arkadaşlar btwin rockrider st 120 alınır mı acaba? Aldıktan sonra sram malzemeleri shimano ile değiştirebilirmiyim?

Sa iyi akşamlar arkadaşlar btwin rockrider st 120 alınır mı acaba? Aldıktan sonra sram malzemeleri shimano ile değiştirebilirmiyim?

Hangi SRAM malzemeler? Güncel modelinde SRAM bileşen göremedim: (link)

Eski ya da değiştirilmiş bir modelde SRAM varsa, arka attırıcıyı Shimano yapmak için kolunu da değiştirmek gerekir. Ruble, zincir v.b. standart.

Ürün bu usta 2.el alacam bende x4 vites aktarıcılar

Ürün bu usta 2.el alacam bende x4 vites aktarıcılar

SRAM x4 Shimano kolları ile uyumlu değil, 1:1 oranlı kol istiyor. Kol ve arka attırıcı beraberce değiştirilebilir. Ön vites varsa o Shimano ile uyumlu.

SRAM x4 Shimano kolları ile uyumlu değil, 1:1 oranlı kol istiyor. Kol ve arka attırıcı beraberce değiştirilebilir. Ön vites varsa o Shimano ile uyumlu.
Uzun aradan sonra bisiklete başlayacam tekrar inşallah anlaşırsak satıcıyla 2.1 olsa olur mu peki shimano yada shimano kadar kalitelimidir? Kısaca değiştirme şansımız var dimi usta

Uzun aradan sonra bisiklete başlayacam tekrar inşallah anlaşırsak satıcıyla 2.1 olsa olur mu peki shimano yada shimano kadar kalitelimidir? Kısaca değiştirme şansımız var dimi usta

Shimano demekle olmuyor ki, serisine bakmak lazım. x4 yaklaşık eski Alivio'nun dengi. SRAM kötü bir marka değil ama modeli kullananlardan görüş almak lazım. Benim kullandığım tek SRAM modeli 3.0, o da kullanım bakımından dengi sayılan Shimano Tourney'den bence daha iyi.
Bence doğrudan değiştirmeye gerek yok. Sorun varsa/olursa ya da yükseltme yapmak isteniyorsa değiştirilir. Yoksa yaklaşık aynı özelliklerde bir ürünle sırf Shimano diye değiştirmek için o kadar masrafa gerek yok.

Shimano demekle olmuyor ki, serisine bakmak lazım. x4 yaklaşık eski Alivio'nun dengi. SRAM kötü bir marka değil ama modeli kullananlardan görüş almak lazım. Benim kullandığım tek SRAM modeli 3.0, o da kullanım bakımından dengi sayılan Shimano Tourney'den bence daha iyi.
Bence doğrudan değiştirmeye gerek yok. Sorun varsa/olursa ya da yükseltme yapmak isteniyorsa değiştirilir. Yoksa yaklaşık aynı özelliklerde bir ürünle sırf Shimano diye değiştirmek için o kadar masrafa gerek yok.
Teşekkürler bisiklete tekrar başlayacam İnşaAllah hangi aksesuar almalıyım birde sizce nasıl bisiklet?

Geri