Herkese merhaba gravel kategorisinde bisiklet arıyorum şu an önüme gelen iki seçenek arasında kaldı sizlere de danışmak isterim.
giant anyroad 2 ve scott speedster cx 20 disc arasında artıları ve eksileriyle hangi bisiklete yönelmeliyim?
Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederimBunlar ikinci el mi? Öyle ise model yılları, güncel durumları ve fiyatları kararı çok fazla etkileyebilir. Şöyle bir baktım ama her baktığım yerde yılına bağlı olarak farklı özellikleri var. Yakın yıllarda Scott Speedster CX 20 disc daha iyi gibi duruyor.
Geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim
Scott Speedster CX 20 2017 20.000 tl
giant anyroad 2 2022 22.500 tl
bir de marin markasının gravel bisikletinde methini duydum 3. bir seçenek olarak onu da düşünüyorum
1.73 biri için 48 kadro küçük gelmez mi ya ? benim boyum 1.74 bisiklet M (52) beden mesela.Bende 48 kadro bisan mtx 7400 var bisiklet bana biraz büyük geliyor bu yüzden yeni bisiklet alacağım boyum 1.73 10-15 bin lira bütçem var şuan aklımda carraro big 2718 ve carraro daytona 727 var sizin verebileceğiniz bir tavsiye var mı?Bisikletin bana tam oturması önemli ön kaldırmak hareket yapmak vs. bisanla çok zorluyor beni (Bisikletin özellikle maşası önemli benim için sert kullanıyorum biraz seri ve büyük bir maşa olması beni sevindirir )
1.73 biri için 48 kadro küçük gelmez mi ya ? benim boyum 1.74 bisiklet M (52) beden mesela.
Sa iyi akşamlar arkadaşlar btwin rockrider st 120 alınır mı acaba? Aldıktan sonra sram malzemeleri shimano ile değiştirebilirmiyim?
Ürün bu usta 2.el alacam bende x4 vites aktarıcılar
Uzun aradan sonra bisiklete başlayacam tekrar inşallah anlaşırsak satıcıyla 2.1 olsa olur mu peki shimano yada shimano kadar kalitelimidir? Kısaca değiştirme şansımız var dimi ustaSRAM x4 Shimano kolları ile uyumlu değil, 1:1 oranlı kol istiyor. Kol ve arka attırıcı beraberce değiştirilebilir. Ön vites varsa o Shimano ile uyumlu.
Uzun aradan sonra bisiklete başlayacam tekrar inşallah anlaşırsak satıcıyla 2.1 olsa olur mu peki shimano yada shimano kadar kalitelimidir? Kısaca değiştirme şansımız var dimi usta
Teşekkürler bisiklete tekrar başlayacam İnşaAllah hangi aksesuar almalıyım birde sizce nasıl bisiklet?Shimano demekle olmuyor ki, serisine bakmak lazım. x4 yaklaşık eski Alivio'nun dengi. SRAM kötü bir marka değil ama modeli kullananlardan görüş almak lazım. Benim kullandığım tek SRAM modeli 3.0, o da kullanım bakımından dengi sayılan Shimano Tourney'den bence daha iyi.
Bence doğrudan değiştirmeye gerek yok. Sorun varsa/olursa ya da yükseltme yapmak isteniyorsa değiştirilir. Yoksa yaklaşık aynı özelliklerde bir ürünle sırf Shimano diye değiştirmek için o kadar masrafa gerek yok.