EmreCavusoglu
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 627
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Değerli yanıtınız için çok teşekkür ederim. Kilolu biriyim ne yazık ki. 20 kg verdim ama bu tarz bir bisiklete binebilmem için en az bir 20 kg daha vermem lazım. Alınca süremeyeceğim yani. Taksit imkanlarından, stoktakilerden ve fiyat yükselmesinden çekindiğim için şimdiden alacağım.
Sprint atacak bir ekibim de olacağını düşünmüyorum, o tarz agresif bir sürüş de yapacağımı düşünmüyorum işin doğrusu. Uzun sürüşlere de "sıkı" bir ekiple çıkmam herhalde; her yaştan ve her türden bisikletle katılan insanların olduğu bir bisiklet kulübü ile sürüşe çıkarım diye tahmin ediyorum.
Bu nedenle konforun üst planda olduğu, uzun süre beni üzmeyecek ama asfalt kullanımı için doğru olan, boşuna ekstra yük çekmeyeceğim bir bisiklet almak istiyorum. Bu yüzden benim gibi düşüncedeki bir kullanıcıya tiagra setli bir endurance kadrosunun yeterli olacağını düşünüyorum. Aradaki farkı da iyi bir jant setine harcayarak güzel bir bisiklet sahibi olabilirim. Sipariş vermemi durduran kafamdaki sorular şunlar:
1. Tiagra yeterli mi?
2. Gravel, endurancedan daha mı konforludur? (Scott Speedster 20 vs Carraro G4 Pro)
3. Mekanik disk fren beni pişman eder mi?
4. 32c lastik ile 38c lastik arasında ciddi bir konfor farkı olur mu?
Bianchi nirone 7 sizin icin uygun model ozaman. Speedsteri sirf mekanik diskten dolayi almazdim şahsen.Değerli yanıtınız için çok teşekkür ederim. Kilolu biriyim ne yazık ki. 20 kg verdim ama bu tarz bir bisiklete binebilmem için en az bir 20 kg daha vermem lazım. Alınca süremeyeceğim yani. Taksit imkanlarından, stoktakilerden ve fiyat yükselmesinden çekindiğim için şimdiden alacağım.
Sprint atacak bir ekibim de olacağını düşünmüyorum, o tarz agresif bir sürüş de yapacağımı düşünmüyorum işin doğrusu. Uzun sürüşlere de "sıkı" bir ekiple çıkmam herhalde; her yaştan ve her türden bisikletle katılan insanların olduğu bir bisiklet kulübü ile sürüşe çıkarım diye tahmin ediyorum.
Bu nedenle konforun üst planda olduğu, uzun süre beni üzmeyecek ama asfalt kullanımı için doğru olan, boşuna ekstra yük çekmeyeceğim bir bisiklet almak istiyorum. Bu yüzden benim gibi düşüncedeki bir kullanıcıya tiagra setli bir endurance kadrosunun yeterli olacağını düşünüyorum. Aradaki farkı da iyi bir jant setine harcayarak güzel bir bisiklet sahibi olabilirim. Sipariş vermemi durduran kafamdaki sorular şunlar:
1. Tiagra yeterli mi?
2. Gravel, endurancedan daha mı konforludur? (Scott Speedster 20 vs Carraro G4 Pro)
3. Mekanik disk fren beni pişman eder mi?
4. 32c lastik ile 38c lastik arasında ciddi bir konfor farkı olur mu?
5. İthal bir kadro (Scott) daha mı sağlamdır/rijittir?