Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Yeri değil ama bisikletimi Ankara'dan Erzurum'a getirtmek istiyorum.

Sizce en rahat ve temiz yöntem hangisi olur ?

Scudo
@Revolutions

900tl ye mosso 1821 mdm v, yada 1300tl ye sedona 410 alin bence. Ikiside duz masa ve 12.5kg civarinda agirlikta. Bu segmentte amortisorlu bisiklet almayin, cunku amortisorler kotu ve ekstra 2kg demek.

Edit: butceniz el veriyor ise sedona 420 de bakabilirsiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Revolutions
@uussff çok teşekkürler bizzat gidip bakayım o zaman.

Bu arada sizce Carraro 227 mi Sedona City Wind 30 mu ?

(link)

Merhabalar , ilk öncelikle kendimi tanıtıyım . 105 kilo , 1.80 boyunda 18 yaşındayım.Neredeyse ilk kez bisikletim oldu. Sizce Salcano lion 2d 27,5 jantlı bisiklet sizce nasıl???

@Revolutions

Ne demek rica ederim, hocam yanlız biri amortisorlu biri duz masa? Kiyaslayacaksaniz carraro 227 yi salcano city wings 30 hd ile kiyaslamak lazim.

Salcano city wings 30hd yi canli goremedim, ama mağazadaki diger salcanolari da begenemedim. Birde su var salcano ile ilgili o kadar cok sikayet varki, satis sonrasi insanin gozunu korkutuyor. Gidip salcanoyuda canli gorebilirsiniz, yine bagdat caddesinde kiziltoprakta yurume mesafesinde hayat bisiklet var.
Ben Carraro 227 alirdim markadan dolayi ama salcanonun donanimi falan daha iyi ama kadro hakkinda birsey diyemiyorum, bilgili arkadaslar yazacaktir.

bu arada carraro 227 nin agirligi satis etiketinde 15.1 ama tartida 15.7 geliyor, bir uye ölçüp paylasmisti.

Sayet duz masa bakiyorsaniz, sedona 410 420 yada merida speeder 20 v bakin bence. 410 12.5kg, 20v 10.9kg.

Edit: butce degisiktikce model tavsiyeleride degisiyor haliyle :)

Merhabalar seçeneklerimi biraz daha daralttım. Son 2 gibi bir şey aslında:) 2sinde de gidon değişimi olacak mecburen. Şu an için gönlüm sanki Giant'dan yana gibi. Hadi bi yardımcı olun karar vermeme

Giant Escape R3 mü? (1990 tl)
(link)

Merida Speeder 20v'mi?(1840 tl)
(link)

Cok iyi iki secim olmuş. İkisi de cok güzel. Hangisi daha cok hoşunuza gittiyse onu secin bence. :)

• Beğen
Tepkiler: ppidpi
Giant'ın hafifliği cezbediyor açıkçası tasarım konusunda meridanın daha atletik duruşu öne geçiyor gibi :)

Bianchi aspid 29 mu yoksa bianchi rcx 226 mı almalıyım?

Aspid 29:
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″
MAŞAALÜMİNYUM TAÇLI 1.1/8″
ARKA VİTESSHIMANO TOURNEY TY300
ÖN VİTESSHIMANO TZ30
KRANK TAKIMIÇELİK 42X34X24T
ARKA DİŞLİSHIMANO TZ21 14-28T
VİTES KOLUSHIMANO EF41 3X7
FRENALÜMİNYUM V-FREN
LASTİKCHAOYANG 29X2.10 CELESTE BIANCHI LOGO
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELEDDK JELLİ

RCX 226:

KADRO:ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
MAŞA:26″ ZOOM CH-327E 1.1/8″ AMORTİSÖRLÜ
ARKA VİTES:SHIMANO TOURNEY TX35
ÖN VİTES:SHIMANO TOURNEY TX50
KRANK TAKIMI:SHIMANO TY301 42X34X24
VİTES KOLU:SHIMANO EF51 3X7
FREN:ALÜMİNYUM V-FREN
LASTİK:CST 26X2.10 56-559 SİYAH
JANT:26″ FREEWAY ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELE:DDK

Merhaba arkadaşlar,öncelikle foruma emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.Sürekli okumaya çalışıyor ve hiç bilmediğim bir konuda bilgi sahibi oluyorum.35 yaşındayım ve okula bisikletle gitme kararı aldım.Ordu'da yaşıyorum yer yer dik sokaklar olsada şehir içinde kullanabileceğim hafif toprak yollar için de müsait bir şehir bisikleti arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim iki model arasında kaldım birbirlerine bir üstünlükleri var mıdır acaba?

1)(link)

2)(link)

tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

@panzer52

ben de şu an Bianchi marka şehir bisikleti kulanıyorum 2016 model discovery ile aynı özelliklere sahip. Çok memnunum açıkçası çok ama çok rahat bir sürüş deneyimi sağlıyor. Daha hızlı ve hafif bir bisiklet arayışımda olduğum için satıyorum açıkçası. Ben tavsiye ederim Bianchi şehir bisikletlerini.

@ppidpi Flat bar yol bisikleti de olur.mesela (link)
whistle-2017-nakoda.jpg

9.8 kg :)

@uussff

Biri amortisörlü bir düz maşa çünkü o konuda da kafam karışık :):acpsnr:
Düze karar verirsem Sedona amartisor dersem Carraro diyeceğim sanki.Dediğiniz yere yarın gidip bizzat göreyim en iyisi. Çok teşekkürler desteğiniz için.

@Revolutions

Hocam cararro bayiindeki adamin kadro boyu konusundaki soylediklerine pek guvenme, kendin hangisinde rahat edecegini dusunuyorsan onu talep et mutlaka. Sana uymayacak birseyi itelemeye calisabilir haberin olsun.

Bence hepsini canli gor, ama sedonayi ya sirkeci asli bisiklette yada yenikoydeki bayi sedona concept cafe de gorebilirsin. Kiziltopraktaki bayii velespit ama elinde stok tutmuyor, siparis usulu satis var sadece.

Rica ederim, kolay gelsin :)

@Revolutions46 ve 51 kadrosu oldugunu biliyorum, ustu yada altini soruyorsan hepsiburadadaki birkaç saticiya bakarsan hangi boylarda uretildigini anlayabilirsin. Renk ve kadro secenekleri var.

@RevolutionsRica ederim, yinede 2 boyuda deneyip oyle karar verin [emoji106]

İkisi arasında kararsız kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum

Trek silver kadro var Specialized da plation kadro
Trek de amortisör var Specialized da karbon maşa buda arazide treki öne geçiriyor ama trek 13,50 kg Specialized 11,50 kg
Trek de acera sistem var Specialized da tournea ( ki muhtemelen Specialized alırsam ön ve arka değiştiriciği değiştiririm )

@uussff

Bugun gittim maalesef 227 ellwrinde yoktu. O sirada bir bayiye daha gittim onda da ne 227 yi ne salcani city wind 30 u görebildim :(

Geri