Spartiat
🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲
- Tepki
- 13.256
- İsim
- H. Barış NEVRES
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Diğer
Ön koltukların daha büyük olanları da var ama bisiklete göre deneyip karar vermek lazım, koltuk büyüdükçe sığdırması zor olabilir ya da sürücünün işi zorlaşabilir:Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet kavram karmaşası yaşıyorum sanırım. Bagaj kastettiğim. Bagajı çocuk koltuğu için gerekli diye istiyordum. Bagajsızda takılabilirse çok gerek yok aslında. gönderdiğiniz linkteki koltuk daha mantıklı gibi duruyor ama çocuğum 3.5 yaşında bize uygun olmaz sanırım özelliklerinde 1-3 yaş yazıyor.
Daha önceki önerilerinizdede gördüğüm mosso x20yi beğendim aslında onu alırsam arkaya takılan uygun bi çocuk koltuğuyla kullanabilirim sanırım değil mi? Süspansiyonsuz olanını tercih etmek istiyorum mdm olan.
(link)
(link)
Bu da üst borusuz bisikletler için farklı bir montaj türü ama size olmaz (3 yaş/15 kg), belki başkasının işine yarar diye ekliyorum: (link)
Bu da küçük çocuklar için farklı bir bağlantı türüne sahip: (link)
Bu tür sadece sele borusuna takılabilenler var ama bence en güvensiz yöntem bu:
Bu kadronun sele dikmesine monte edilen türde: (link)
Bu yukarıdakinin bagaja takılanı: (link)
Farklı birçok alternatif var, bir tane daha vereyim ama siz mutlaka farklı modeller araştırın: (link)
Komşumda bagajın üstüne takılacak şekilde bağlantıları olupayrıca sele borusu ve arka maşaya uzanan kolları da olan hibrit bir model var ama sitelerde ondan bulamadım.
Birkaç toplu link daha:
(link)
(link)
(link) (burada bagajlı ve kaliteli Topeak markalı bir set var ama fiyatı genele göre biraz tuzlu, Topeak için normal: (link) - bagaj disk frenli bisiklete montaja uygun)
Mosso Legarda Pro x20 MDM de diğer trekking modelleri de bagaj ve kadro bağlantılılara uygun.