Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhaba,
Ben kısa bir süredir bisiklet sürüyorum ve kendime bir bisiklet alıcam ama 1000 lira civarında iki bisiklet arasında kaldım.
Birisi Mosso legarda 1824 msm v (link)
Diğeri ise kron tx 150
(link)
İkisi arasında 100 tl fark var ve gördüğüm kadarıyla tek fark tourney ve altus vitesler gerçekten 100 lira farka değer mi?

Scudo
Merhaba ben toronto da yasiyorum. Iki adet kullanilmis bisiklet arasinda kaldim. Ama varsa baska oneriniz o modele bakayim cunku bisiklet hakkinda pek bilgim yok. Sadece yol icin kullanacagim bisikleti ama kisin da surmek istiyorum malum torontonun kisi biraz serttir.Boyum 170 cm.Tesekkurler.Butcem 300 dolar alti.

(link)

(link)

(link)

linki duzeltiyorum

Merhabalar Kron Rc 4000 Tiagra 4700 setli Carbon maşalı bisikleti sıfır 3000 tl alacağım sizce iyimi tavsiyesi olan varmı

Dosyalar

• B43C8715-D279-4440-9E4C-CF81B823177D.jpeg
    B43C8715-D279-4440-9E4C-CF81B823177D.jpeg
    59,8 KB · Okunma: 9
Arkadaşlar merhaba çok fazla bütçem yok bu yüzden KUBEEN 400C Yol Bisikleti
almayı düşünüyorum sizce değermi ? (bisikletin ağır olduğunu farkındayım kadroyu değiştiricem)
Bisiklet özellikleri:

• Ön Çatal Tip:Hiçbir Şok Emme
  • tekerlek Boyutu:26 "
  • Gears:21 Hız
  • çatal Süspansiyon:Hayır
  • Rim Malzeme:Alüminyum Alaşım
  • Brüt Ağırlık:18kg
  • çerçeve Malzeme:Çelik
  • pedal Tip:Olağan Pedal
  • yük Kapasitesi:120kg
  • çerçeve Türü:Sert Çerçeve (Non - arka Damper )
  • frenleme Sistemi:Çift Disk Fren
  • net Ağırlık:14.5kg
  • çatal Malzeme:Çelik
  • boy:160 - 185cm
  • tip:Yol Bisikleti
  • Uzunluk ( m ):1.75
  • hacim:0.2

Merhaba arkadaşlar dağ bisikleti almayı düşünüyorum 500-750 Tl arası bütçem var sıfır bisiklet mi almalıyım? 2.el bisiklet mi almalıyım? Model ve marka tavsiyeleriniz nelerdir?

Merhaba,
Ben kısa bir süredir bisiklet sürüyorum ve kendime bir bisiklet alıcam ama 1000 lira civarında iki bisiklet arasında kaldım.
Birisi Mosso legarda 1824 msm v (link)
Diğeri ise kron tx 150
(link)
İkisi arasında 100 tl fark var ve gördüğüm kadarıyla tek fark tourney ve altus vitesler gerçekten 100 lira farka değer mi?
Ayrıca kron tx 100 modeli ile 150 arasında da seçim yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle Selaun aleyküm arkadaşlar ben Recep. Forumda yeniyim. Benim bir bisikletim var(Coranna Castor)
yaklaşık 5 senedir biniyorum. Artık değişme zamanı gelmişti zaten. Bu hafta içinde tam 4 kez lastik patladı, orta değiştirici kırık, arka değiştirici tek tük çalışıyor, gidon yamuk vs. Lise sınavını kazandım, hayırlısıyla Fen lisesine yerleştim. Babam da bana yeni bir bisiklet alacak. Bisiklet önerisi yapar mısınız? (yaşım 14 boyum 1.79 kilom 61)

Ben Bianchi Snap veya Bianchi Adrenalin düşündüm ama sizin önerilerinizi bekliyorum

Selamlar arkadaşlar. Çocukluğumdan beri bisiklete binen biri olarak en son üniversitede iken trek 3900d modelini almıştım. 2-3 sene bindim, sonra babamın yazlığa getirdim, babam kendi tenekesinden sonra treke binince çok beğendi, el koydu:) 6-7 senedir bisikletim yok denebilir. Şimdi tekrardan aynı ayarda birşey almak istiyorum ama görüyorumki sıfırların fiyatları uçmuş durumda (ben 800tlye almıştım), bilmediğim ya da duymadığım markalar da çıkmış. O yüzden asgari acera vites sistemi olan, disk frenli ikinci el temiz bir bisiklet araştırıyorum. Bütçem maksimum 2000tl, hangi modellere yönelmeliyim? Mesela tourney-altus sistemli bir bisiklet alıp acera, deore gibi sistemle değiştirsem mantıklı olur mu?

Ben btwinin mtb sini kulaniyorum 180 felan atmayi cözdüm şimdi bmx e bindim çok tatli geldi cok rahat hareket yapmasi 360 cikartiyorum sonra dj bindim 180 cok rahat kafam karişti şimdi ne bmx istiyom ne dj ben 24'inç jantli bir dirtjump istiyorum chainreaciton na baktim 24inc kadro yok ben turkiyrde 24inc nasi topliyicam yardimci olun lutfen

Yaklaşık 2000 TL bütçe ile alabileceğim EN HAFİF YOL/YARIŞ/HYBDIR/CYCLOCROSS bisiklet tavsiyelerinize ihtiyacım var lütfen :/ İlk kıstasım hafiflik, sonra vites kalitesi.

@AktenBenim tavsiyem en az Claris sete sahip bisikletleri incelemeniz yönünde. Carraro CR Race 022, Bianchi SLR 400, Peugeot GTR 920, Sedona 610, Mosso Cavalier 700 Claris, b'Twin triban 500, Kron RC2000 ve Salcano Xrs 055. Veya eğer temiz, az kullanılmış ve yenisi bulunursa bu belirttiğim modellerin bir üst modeli ikinci elde tercih edilebilir. Ayriyeten Merida Scultura-Reacto, Giant SCR-Contend, Specialized Allez, Scott Speedster ve Fuji Sportif 2.5 gibi modelleri ikinci elde bir ihtimal bütçenize yakın bulabilirsiniz.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@RospBen olsam tercihimi Mosso'dan yana kullanırdım. Duruşu çok hoşuma gitmişti ve bisikletin en azından Altus olması iyi olur.

@SinguLariteKullanacağınız yolun kalitesi idare eder durumdaysa düz maşalı (amortisörsüz) bir şehir bisikleti tercih edin. Benim tavsiyem Sedona 410 ve özellikle Mosso Legarda 1821 MDM V. Son fiyatları ne durumda bilmiyorum ama bütçenize yakın olması lazım.

@YnuygarO fiyata tatminkar bir yol bisikleti bulmanız zor bu yüzden şehir bisikleti bakmaya devam etmelisiniz. Ek olarak Merida Speeder 20v ve Salcano City Wind 40 modellerini inceleyebilirsiniz.

@AktenRica ederim. [emoji5]

@RospButceniz yetiyor ise sedona 410 alin, yetmiyor ise 1821 mdm v alin bence. Baktiginiz bisikletlerin masalari hic iyi degil.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. 1500-2000 lira seviyesinde hidrolik disk frenli, minimum 24 vitesli şehir bisikleti bakınıyorum. Karşıma bikaç markanın ürünleri çıktı.
Salcano City Sport 10
Kron TX500
Carraro Sport 225
Bianchi Touring 727
... ve buna yakın ürünler. Bu klasmanda fiyat/performans olarak değerlendirilebilecek, ya da daha kalitelidir diyebileceğimiz; artısıyla ve eksisiyle değerlendirme yapabilecek deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

• Beğen
@BugAdam teşekkürler

@uussff amortisörlü bir maşa almayayım öyleyse değil mi?
O zaman mossoyu alacağım ama 8x3 veya 7x3 arasında çok bi fark olur mu? Bazı arkadaşlarım baya fark yaratır dedi.
Ayrıca amortisörlerin kitlenme özelliği de var onlar işe yaramaz mı düz yolda öyle kullanmayı düşünüyordum.

Geri