Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhabalar, uzun zamandır aklımda olan amatörlükten profesyonelliğe geçme fikrini sonunda hayata geçiriyorum. Elimde belli bir bütçe var bu bütçe ile şunları düşünüyorum:
-Btwin Triban 500
-Salcano XSR060
-Salcano XSR070

Sizce hangisini almalıyım, elinde bunlardan olan varsa deneyimleri ile tavsiye verirse cok güzel olur.

Scudo
Merhaba okul için bisiklet arıyorum
Bütçe: 700-750
Asfalt ve kaldırım da süreceğim
Aradığım tek özellik hızlı gitsin yeter

merhaba arkadaşlar
aranıza yeni geldim. Ankara'da 5 senedir motosiklet kullanıyorum. Gerek tembellik, gerek artan yakıt fiyatları, gerek de artan kilolar sebebiyle bisiklet almaya karar verdim. Bugün tanıdık bisikletçide corratec marka bisiklet denedim gayet güzeldi ancak dış görünüşü çok yıpranmştı, konforu istediğim gibi değil, racing motor gibi tabiri caizse domalarak gidiyosun ve fiyatı sebebiyle (800 tl) pek düşünmedim. İşe git gel 10 km, yokuşlarımız var. Bana ne önerirsiniz?

Kross marka bisiklet alacağım, boyum 1.80

Marka hakkında bilgi verir misiniz.

İki bisiklet arasında kaldım;
(link)

(link)

Artısını, eksisini, ikisinide ayrıntılı bir şekilde açıklayacak olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Şehirde (asfalt) kullanacağım. (Günlük 5-10 km kullanacağım) buna uygun bir bisiklet olduğunu yetkili kişiler tarafından detay verilerek ciddi bir şekilde gazlandım. Daha önce bir bisiklet geçmişim yok.

Siz bu işin erbabı kişilerden destek ve bilgi istiyorum.
CEVAP VERENLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
:okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm::okyrm:

Siteye şimdi kaydoldum, bisikletin adı bile bisiklet seçimi kısmında çıkmadı... Şaşkınım :kötü:

Hepinize selamlar arkadaşlar yeni üye oldum, 2018 Kron XC150 29” aldım sizlere ilk bakımı ne zaman yapmalıyım diye sormak istiyorum ve tecrübelerinizden yararlarak bana tüyolarızdan verirmisiniz iyi forumlar :)

@taloumou
Dostum bu kadar soruyu nasıl yanitlayalim. Forumu karıştır biraz sorularına ilgili

@genso
Sen zaten soruyu kendi bilimsel tezlerinle yanitlamissin sevgili kardeşim :D
Basitçe düşün, eline bir 2.5 litre le kola al bimden ve onu elinde taşımaya başla. Ilk başladığında ki hissettiğin ile 10 dakika sonraki hissiyatin aynı mı olur sence?

@Massaka35
Selamlar bu resimler nedir usta acaba ?mevzuyu anlamadım.

@mariokaldato
Askerde g3 piyade tüfeği de 4kilo250gram ama çapraz tutuşta 4250gram tüfek koşunun ilk dakkası 4250gramken koşunun son dakkası 42.5 ton oluyor. O arada ne oluyorda ağırlaşıyor çözümsüz bir soru.

@Mehmet Metin Levent
Ehehe son noktayı koydun usta :)))))))
Imzami atarım yorumuna

Normal bir bisiklet 12 kilolara inene kadar 500 besyuz atarken maliyet, artık 10kilo ya yaklaştıkça her 250 gram korkunç rakamlara tekabül etmeye basliyor

Yani 11 ila 12 kg arası bir bisiklet idealdir hobi kullanıcısı icin

@Zeron Pagliacci
Yetkililer bunu tavsiye etmişler demişin fakat ben böyle bir marka ne gördüm nede duydum, hangi yetkililer etti bu tavsiyeyi acaba sevgili kardeşim?

Merhaba arkadaşlar ; Uzun zamandır sitedeki bisiklet yorumlarını okuyorum ve almak istediğim bisiklet için araştırma yapıyordum.En iyisinin kendimi ifade edip direkt dönüş almak olduğuna karar verdim.Yıllardır dağ bisikleti kullanıyorum ve artık yol bisikleti almaya karar verdim.Kondisyon konusunda sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.2000-2500 lira arasında bir bütçem var.Piyasadaki bisikletlere baktım ama markalara,özelliklerine ve teknik bilgilere hakim değilim.Boyum 183 kilom 75.Seneye üniversiteye geçince uzun yol yapmayı da düşünüyorum şu anlık şehir içinde kullanacağım.Sizce hangi bisikleti almalıyım?

@mariokaldato
Kross yeni çıktı. 2019 yılını kurtaracak mucize marka olaraktan .

@Mehmet Metin Levent
10 kilo yol bisikleti ve 3250 tl ,torneyli? :D
Carraro 330 alırım mis gibi fitness makina

• Beğen
Tepkiler: ikemath
merhaba,

işe ya da yakın çevrelere gitmek üzere bisiklet bakıyorum. öncelikle, İstanbul'da yaşadığım için ve işe gideceğim için çamurluk ve seleli bir şey istiyorum. mesafe yaklaşık 4 km ve çok dik yollar değil. hatta bir kısmı trafiğe kapalı olan ümraniye çarşısı.

onun dışında 1500'e kadar bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. öneriniz ne olur?

bu amaçlar için Bianchi Strada'yı önerir misiniz? (link)

Merhabalar,

İngiltere'den bisiklet alacağım ama iki bisiklet arasında kaldım. Tavsiye lütfen.
İngiltere piyasasından bilgili iseniz Planet X dışı max. 1000 Sterlin civarı tavsiye de verebilirsiniz.

1:planet X Pro Carbon Shimano 105 5800 Road Bike

(link)

2:planet X London Road SRAM Rival 1 Hydraulic Disc Road Bike

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhabalar, yavaş yavaş bende bisiklet sürmeyi ciddi bir hobi edinme gayreti içerisine girmişken ve girmekle kalmayıp artık güzel bir bisiklet alma Arefe’sindeyken başlıkta görmüş olduğunuz iki model arasında kaldım fakat bu iki bisikletin donanımları konusunda hangisi daha kalitelidir bir fikrim yok ve sizin düşünceleriniz ile satın alacağım.

1-) Carraro Sportive 225 (2016 yılı)
Q2jApZ.png

2-) Whistle Guipago 1724 (2017 yılı)
mo0PJ0.png

Not: Almayı düşündüğüm Carraro Sportive 225’in mat mavi renkli olanı 2016 model imiş ve şuan piyasada sıfırını bulamadım taa ki sahibinden.comda 2.000₺ civarı satıldığını görene kadar ve bu bisikletin sıfırı 2016’da 1.450₺ civarı satıldığını hatırlıyorum.

Ve düşündüğüm diğer bisiklet olan Whistle Guipago 1724 Katalogda gördüğünüz Gri & Turuncu renkli olan bisikletin linki şuraya koyayım ve sizden bu iki bisiklet arasında ne gibi özelliklere bakmam gerektiğine, alternatif tavsiyelerinize açığım.

Whistle Guipago Link ;
(link)

Geri