Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Salcano ng650 hidrolik disk fren 26 jant mı
Yoksa bilinmeyen kross marka hexagon r3 28 jant mı almak mantıklı olur?

Scudo
1800 TL param var 2. El güzel bir carraro sportive 227 yi 1400TL ye buldum 1800TL ye toplayarak carraro sportive 227 den daha iyi bi bisiklet toplanabilir mi ? Birde bisiklet toplama konusunda açıcaktım ama hata verdi birde bisiklet toplamayı bilmediğimden uyum nedir vs hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar sizden bisiklet tavsiyesi istiyorum benim için göze hoş görünmesi çokta önemli değildir ancak siyah bir kadro üzerine kırmızı yazılar gibi temalar benim çok hoşuma gidiyor genel olarak donanım benim için çok önemli bütçem 1400-1800 arası HYBRID tür benim bulunduğum yer dolayısıyla terchimdir çünkü hem yokuşlar çoktur hemde bazen kaldırımlardan iniş asfalta 0 olmadığı için 5-7cmlik atlamalar gerçekleştiririm Genel olarak bu noktada bana Carraro sportive 227 çok iyi bir seçenek gibi gözüktü ama zaman zaman bisiklet toplamayı da düşünmedim değil sizce ne yapmalıyım kabaca anlatırsanız çok memnun olurum birde hidrolik disk fren benim için çok büyük önem arzeder bazen önüme birden araba çıkabiliyor Şimdiye kadar okuyup sabretteğiniz için teşekkürler.

tavsiyelerinizi bekliyorum bence nth 9 fakat kararsız kaldım

Merhaba,

Öncelikle tüm Bisiklet Forum üyelerine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip olmamamdan kaynaklı yanlış bir tercih yapmamak adına siz değerli bilir kişilere danışmak istedim. Konuyu yanlış bir yere açıyor veya bir şekilde forum kurallarını ihlal ediyorsam, kusuruma bakmayın lütfen.

Adım Kağan 28 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum. Boyum bir 184 kilom ise 113 ve malum kilo sorunundan kaynaklı kişisel hayatımda sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu yüzden işten döndükten sonra akşam üstleri çıkıp bir saat bisiklete binmenin hem sağlık açısından hemde psikolojik olarak bana iyi geleceğine karar verdim lakin bisiklet arayışına girdiğim zaman çok fazla model ve farklılıklar hatta bu modeller ile sorun yaşaya/yaşamayan insanların yorumlarını gördükçe en doğru kararı sizden destek alarak verebileceğime inanmaktayım. 1.000 TL 1.500 TL gibi bir bütçem var bisiklet tercihi yaparken, ara sıra kamp gibi etkinliklere katıldığım doğaya da çıktığım için mümkünse oralarda da kullanmaya müsait bir bisiklet tavsiyesi beni daha çok mutlu edecektir. Konuyu çok fazla uzatıp sizleri de yormak istemiyorum. Vakti olan ve zaman ayırıp yardımcı olabilecek forum üyelerinden tavsiye/destek beklemekteyim.
Anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygı ve sevgilerimle.

Tekrar Merhaba,

Bu kısmı atladığımı fark ettiğim için mesajımı düzenlemek istedim.

Bisiklet tavsiyesine ek olarak satın alabileceğim yerleri/siteleri de tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Sevgiler saygılar. :srnsml:

Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra Mosso Raceline 29 modelinin benim için uygun olacağına kanat getirmiş bulunuyorum. Bu model hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu model dışında aynı fiyat ağırlığında daha iyi bisiklet tavsiyelerine de açığım. Birde renk seçeneğine ek olarak bir seçenek kısmı daha var ve "S" "M" gibi tercihler sunuyor... Bu seçeneğin boyut olduğunu düşünüyorum ama neyin boyutu o'nu anlamış değilim. :) Boyum dediğim gibi 184 ve kilom 113 acaba hangi boyutu tercih etmeliyim? Bu tam olarak ne anlama geliyor? Birde çok fazla farklı sitede satılıyor bisikletler lakin kendi sitelerinde satın al bölümü yok. Tuzla civarında satın alabileceğim veya güvenilir şekilde internet üzerinden satın almamın mümkün olduğunu kanalları da tavsiye ederseniz, tüm sorunlarım sayenizde çözümlenmiş olacaktır. Şimdiden hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.

Araştırdıkça ek olarak alacağım şeylerin listesi de artıyor. :)

Ön Lamba
Suluk
Suluk Takma Yeri
Eldiven

fiyatları yüksek olmayan lakin kaliteli ürünler içinde tavsiye verirseniz çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
merhaba arkadaşlar
umarım konuyu doğru yere açmışımdır
öğrenciyim bisiklet bakınıyordum.
bir tanıdığım evlerinin önünde yıllardır yatan Peugeot Mosaique bisikleti ücretsiz alabileceğimi söyledi.lakin uzun süredir dışarıda duruyormuş.

daha önce hiç bisiklet toplamadım, parçaların fiyatları hakkında pek bir fikrim yok. fiyatlara internetten baktığımda da çok geniş bir yelpazedeler. hangisi idare eder, hangisi çok kötüdür bilemiyorum bu yüzden.

bisikleti kullanma amacım ev/okul arasındaki 3 km lik yolu katetmek. daha önce btwin original 520 bisikletim vardı ve çok seviyodum lakin çalındı.
sizce yeni bir bisiklet almak mı daha mantıklı olur yoksa bu bisikleti alıp tamir etmekmi ?
kadrosu hiç paslanmamış ama vitesler ve frenler baya kötü durumda gibi.

Aşırı pahalı olmayan,
Direksiyonu dümdüz olmayacak, eğrisel olacak,
Merdivenleri taşıyarak çıkarıp indiridiğim için en en hafif
Arasında demir olmayan,
Bakırköy'ün çukurlu bozuk yollarına dayanmamı sağlayacak
Bir bisiklet tavsiyesi istiyorum acilll...
Hepinizin şimdiden aklına, fikrine sağlık diyorum. :))

Foruma yeni üye oldum bisiklet almayı düşünüyorum fakat kararsızım bütçem çok uçuk değil. 1000 tl ye kadar olabilecek bisiklet önerisi yapabilir misin ? Yolda cadde de gezmek için kullanacağım

Boy: 172

@AhmetGrgh mosso legarde 1821lere bak

@alierdem_1 genelde resterasyonlar daha pahalıya çıkar ama iyi bir araştırma ve 2.el parçalar ile ucuza çıkarabilirsin.

@CrossBie aldığın bisikletin çok temiz olması lazımki sana masraf çıkartmasın. Bu yüzden ya çok temiz al yada hiç riske girme ve 1800TLye eş değer mosso , carraro vb bisikletlere bak

@yokgibi kross bilinmeyen bir marka değildir. Avrupalı 90dan beri üretim yapan ülkemize yeni girmiş bir markadır. Ancak kross üst seviye bisiketleri daha iyidir.
Alt segmenti pek tavsiye etmem. R3 27,5 jantıdır 28 değil. Bu fiyat aralığında salcano, mosso ve carraro bakmanız daha iyi en azından servis desteği alırsınız.

@Swezentje ikiside tourney altus ve 315 hd frenli ortak özeliklerini bulunan hibrid bir bisiket, İkisininde çoğu parçası aynı çünkü üreticisi axcell firması. Ben renginden dolayı carraroyu seçerdim

• Beğen
@Scatz
Terlemek istemezseniz elektrikli bisikletlere bakın. Tam rampa çıkmalık diyorlar.

@AhmetGrgh carraroda işe yaramaz bir amartisör var. Ağırlıktan başka birşeye yaramaz. Hele birde şehir içinde süreceksen tamamiyle hammallık olur. Bu yüzden şehir içinde sabit maşalı bsikletler tavsiye ediyorum
Bu yüzden mosso 1821 tavsiye ettim

İmzamdaki konuya bakın lütfen
Şehir içinde sabit maşa ve amortisör farkı

imla hatası için düzenlenmiştir.

• Beğen
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir sorum olacak. Bi tur ekibimiz var günde en fazla 25 ile 30 km arası yol yapacağız bunun %50 dağ %50 şehir içi olacak. Bisiklet olarak Carraro Daytona 2727 düşünüyorum fiyatı 2.200 civarında. Sizce bisiklet nasıl eksik yönleri var mı ? İşimi görür mü ? Teşkkürler

• Beğen
Tepkiler: Ferit Firarda
öncelikle selamlar yakınlarda bisiklet almayı planlıyorum(yol bisikleti) ve kron 1000 e az daha yakınım ama biraz araştırma yaptım cokda iyi olduğu söylenilemez gibi yazılarla karşılaştım ve sizden isteğimde 2000 tl yi geçmiyecek başlangıç için yol bisiklet önerileri şimdiden teşekkürler

Merhabalar. Aktif olarak futbol hakemliği yapmaktayım. Buna ek olarak bisiklete başlamak istiyorum. 3000 lira nakit param olacak haftaya. Aylardır forumlarda, bisiklet sitelerinde, youtube'da gezmekteyim. En az Sora set düşünüyorum. Ayrıca boyum 190 cm olduğu için kadro boyum 58 olmalı. (Mosso bayiinde 56 küçük geldi.) Şu an kafamda 3 alternatif var:

1- Mosso Cavalier Sora (Mosso, Triban kadar rahat değil ama agresif bir sürüşü var deniyor.)

2- Btwin Triban 520(Yokuş canavarı ama düz yol performansı o kadar iyi değil diye söyleniyor.)

3- İkinci el Mosso TCA 735 (105 set). Burada 2. el ve başka şehirde olması kafamı karıştırıyor. Temiz gözüküyor bisiklet. 3 bin lira bandında 105 setli bisiklet gayet uygun sanırım. Bunu alacak olursam alırken nelere dikkat etmeliyim ? (Kafama yatan seçenek bu)

Öneri ve görüşlerinizi merakla bekliyorum. Teşekkürler şimdiden :)

• Beğen
Mondial Ardor modeli dağ bisikletimi yoksa şehir veya farklı bir seçenek içerisindemi? Yeni aldığım için sormak istedim.

Merhabalar 10 senedir bisiklete binmiyordum fakat bir değişiklik olsun deyip bisiklet almaya karar verdim.
İşe gidip gelmek için aslında mesafede çok kısa ama tembellikten arabayla gidip geliyorum inşallah bisikletle gidip geleceğim :D
Diyarbakır da yollar düz arazi durumu da yok fakat görüntü olarak beğendiğimden mbt tercih ettim.
İkince el 18 kadro 29 jant 1-2 ay kullanılmış mosso wildfire buldum 600 e bırakacak fakat 29 jant büyük geldi 18 kadro ile.

Bu yukarıdaki bisikletlerin fiyatı ortalama 1500 Tl hangisini tercih etmem mantıklı olur.

Merhaba arkadaşlar
Bianchi Aspid 29 ile Kron XC100(29'') arasında kaldım. 29 inç dağ bisikleti almak istiyorum bütçem 1000tl. Önceden aspid 29 998₺ olarak gözüküyordu fakat bütün siteler fiyatlarını kaldırdı sitelerinden. Tavsiye ederseniz pazarlık yapmaya çalışacam. Salcanonun çok fazla modeli var ng serisi olarak, salcano marka olarak bi seçim yapamadım. Aspid 29 nasıldır sizce veya daha iyi f/p bisiklet var mıdır bu fiyatlara? ( V-fren seçmemim amacı rotorun eğilme riski ve kolayca söküp takacağım ucuz bi sistem olması.)

Merhaba foruma yeni üye oldum ulaşım amaçlı olarak bisiklet almayı düşünüyorum günlük 5 km civarı yol yapacağım ucuz bişeyler arıyorum salcano hector 26 jant işimi görür mü boyum 1.80 kilom 100 kg 26 jant küçük olurmu ne tarz bi bisiklet önerirsiniz ?

Öncelikle merhabalar
Ben bir bisiklet alacağım (daha öncesinde 2 yıl bisiklet sürdüm) bisikleti etrafda tur atmak için kaldırımlarda çamurda vs olacağım için dağ bisikleti olarak düşündüm.
Boyum 185 kilo 75 kadro boyutu jant fren hiçbirşey hakkında bilgim yok öneri verebilirsiniz.
Bisiklet içinde öğrenci olduğum için düşük fiyat 500-600-700 o aralarda şimdiden teşekkürler.

+Kron xc 150-xc 100 gibi modeller çok hoşuma gitti o tür olursa sevinirim.

merhaba carraro turner 417 kullanıyorum. artık turlara katıldığım için daha hafif bir bisiklet arayışındayım yani böylece mtb defterini kapatıyorum kafamda. 28" jant tur/şehir bisikleti arıyorum. ikinci el olarak max 800 tl ye kadar çıkabilir ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. aklımda arkadaşın tavsiye ettiği salcano city fun var. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri