Merhaba,
Öncelikle tüm Bisiklet Forum üyelerine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Bu konu hakkında gerekli bilgiye sahip olmamamdan kaynaklı yanlış bir tercih yapmamak adına siz değerli bilir kişilere danışmak istedim. Konuyu yanlış bir yere açıyor veya bir şekilde forum kurallarını ihlal ediyorsam, kusuruma bakmayın lütfen.
Adım Kağan 28 yaşındayım ve İstanbul'da ikamet ediyorum. Boyum bir 184 kilom ise 113 ve malum kilo sorunundan kaynaklı kişisel hayatımda sorunlar ile karşılaşıyorum. Bu yüzden işten döndükten sonra akşam üstleri çıkıp bir saat bisiklete binmenin hem sağlık açısından hemde psikolojik olarak bana iyi geleceğine karar verdim lakin bisiklet arayışına girdiğim zaman çok fazla model ve farklılıklar hatta bu modeller ile sorun yaşaya/yaşamayan insanların yorumlarını gördükçe en doğru kararı sizden destek alarak verebileceğime inanmaktayım. 1.000 TL 1.500 TL gibi bir bütçem var bisiklet tercihi yaparken, ara sıra kamp gibi etkinliklere katıldığım doğaya da çıktığım için mümkünse oralarda da kullanmaya müsait bir bisiklet tavsiyesi beni daha çok mutlu edecektir. Konuyu çok fazla uzatıp sizleri de yormak istemiyorum. Vakti olan ve zaman ayırıp yardımcı olabilecek forum üyelerinden tavsiye/destek beklemekteyim.
Anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimle.
Tekrar Merhaba,
Bu kısmı atladığımı fark ettiğim için mesajımı düzenlemek istedim.
Bisiklet tavsiyesine ek olarak satın alabileceğim yerleri/siteleri de tavsiye ederseniz çok sevinirim.
Sevgiler saygılar.
Arkadaşlar biraz araştırdıktan sonra Mosso Raceline 29 modelinin benim için uygun olacağına kanat getirmiş bulunuyorum. Bu model hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Bu model dışında aynı fiyat ağırlığında daha iyi bisiklet tavsiyelerine de açığım. Birde renk seçeneğine ek olarak bir seçenek kısmı daha var ve "S" "M" gibi tercihler sunuyor... Bu seçeneğin boyut olduğunu düşünüyorum ama neyin boyutu o'nu anlamış değilim.
Boyum dediğim gibi 184 ve kilom 113 acaba hangi boyutu tercih etmeliyim? Bu tam olarak ne anlama geliyor? Birde çok fazla farklı sitede satılıyor bisikletler lakin kendi sitelerinde satın al bölümü yok. Tuzla civarında satın alabileceğim veya güvenilir şekilde internet üzerinden satın almamın mümkün olduğunu kanalları da tavsiye ederseniz, tüm sorunlarım sayenizde çözümlenmiş olacaktır. Şimdiden hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Araştırdıkça ek olarak alacağım şeylerin listesi de artıyor.
Ön Lamba
Suluk
Suluk Takma Yeri
Eldiven
fiyatları yüksek olmayan lakin kaliteli ürünler içinde tavsiye verirseniz çok sevinirim.