Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum. küçükken iyi dediğimiz salcano, castello, bianchi gibi kaliteli markalar vardı. yazın bir tane şehir içinde kullanmak için(dağ bisikleti diye geçiyor sanırım) bisiklet alacağım. şuan 1000 tl civarına kaliteli çift amortisörlü bisiklet alabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Scudo
@osmancan71
İkinci el bakmanı tavsiye ederim. Bütçe 1000 tl ise sıfır zor. Ama 2. El belki denk getirebilirsin. Kırıkkale'de bulma şansın, büyük şehirlere göre biraz daha az. Ben de Kırıkkaleliyim. Foruma Hoş geldin bu arada.

hoşbulduk memnun oldum. Şuan kırıkkalede değilim ama yazın dönüş yapacağım. Evde abimin bitane castello 20 yıllık bisiklet var çok eskidi ondan 6-7 sene sonra alınan bisikletim var (markasını unuttum gotcha olması lazım) 2. sene sonunda heryeri dökülmeye başlamıştı o yüzden gerekirse bütçeyi yükseltebilirim sıfır almak için. sıfır orta kalite yada kaliteli bisiklet olarak varmı tavsiyeniz. Yasak değilse forumda linkte atabilirsiniz. Duruma göre abimde alabilir 2 tane almayı düşünüyoruz şimdilik

MTB ci değilim o yüzden sana tavsiyede bulunamam ama çift amortisör önermem. Enerjini sönümlemekten başka bi işe yaramaz Kırıkkalenin bol yokuşlu yollarında tımanışlar zor olur.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Teşekkür ederim yorum için. Yaza daha çok var ama dün biraz araştırınca farkettim ki çok şey değişmiş çeşitlenmiş bisikletler :) o yüzden şimdiden araştırmaya başladım bende.

Neden ikinci el dedim. Benim bianchi nero bisikletim vardı 7005 kadro, deore arka aktarıcı ayna kol güzeldi, zayıf halkası tourney ön aktarıcısıydı, ama gene de iyi bir bisikletti mtb ye daha yakın bir hybrit bisiklet, kaliteli bir ön maşaya sahipti. 750 TL ye sattım bi arkadaşa o ayarda bir bisiklet şuan ki 3000 TL ye bulunmaz. O yüzden tavsiyem ikinci eli de kontrol edin.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bakayım ozaman. Whatsappda arkadaşlada konuşuyorum mtb şehir içi olayını ona bende söyledim şimdi :) bu bisikletleri yapan firmalar türk değil türkiyede şehir içide dağ gibi sonuçta dedim :D hibrit bisiklet modelleride varsa güzel olur aslında. forumda link paylaşımı yasak ise özelden bi kaç bisiklet önerisi atabilir misiniz ?

edit : ben biraz geriye dönük yorumları okuyum.

• Beğen
Carraro sportive serisine bakabilirsin

bel fıtığı var buna göre özel bi seçim yapmam gerekir mi? önceki yorumlarda bi arkadaş belirtmiş bel ağrım yok felan diye :D

@Faruk tur
Abi yanliş mahalleye gelmisin insanlar 1000 liralik bisikletler bakıyorlar burada :D
Ama @Murat Cömez e bi sormak gerek

piyasadan haberim olmadığı için yazdım ben :D bütçeyi 2bine kadar çıkartırım sorun olmaz onda yada 2. el alabilirim. öneriniz varsa alabilirim link :)

11 kilo full çelik hem arazide hem şehirde canavar gibi akar. Bagaj takilabilir, kalin lastik takilabilir. Her turlu yeni nesil cekis sistemine uyar.

28 jant olsaydı benim bisikletten çıkanları takıp mis gibi kullanırdım şehir içinde

Bana kadro lazım şuan ikinci bisiklet yapmak bir kadro kadar yakın :)

@Mhmm@
Çelik bu aralar cok kiymete bindi başkan. Bin dolardan 2500 dolara çikan paralara el yapimi kadrolara saldiriyor millet. Eee para var adamlarda. Bu da el yapimi ama mukemmel bir marka ve modeldir. Araziye de uyar yolada . Tam tur bisikleti denebilir

Arkadaşlar beni fena kandırıp gaza getirdiniz,bütün suç sizde:krsn:.foruma üye oldum cube roadrace SL aldırdınız.bi ara katlanır yorumlarını okuyunca yine gaza gelip bir adet de Dahon Mariner D8 aldırdınız.aksesuarları saymıyorum.beni lütfen ? atın forumdan sayın değerli moderatörler.sonumu iyi görmüyorum....

Aslında ben de specialized allez sprint kadrolara bakıyordum, ama "Elin ayağın dursun." dedim kendi kendime. Hele yeni tamamladığın bisiklete bi bin, keyfini sür kargo beklemekten debriyajı yaktım. Öyleki, yokuş yukarı yarım debriyaz beklemekten daha zor canına yandığım. Adana'dan jant seti bekle, Çin'den bisiklet bilgisayarı bekle, İstanbul'dan grupset gelecek, Londra'dan gidon, Konya'dan sele, Ankara'dan gidon boğazı, İzmir'den bisiklet bilgisayarı adaptörü. 6 Ayım bunları beklemekle geçti. Hiç birinde eşime yakalanmadım, şükürler olsun.. ?

@Mhmm@
Nasıl başardınız yakalanmamayı? ?

• Hahaha
@Mhmm@

Daha geçen gün son masrafımı yaptım artık rahat rahat binerim diyordun ne çabuk tekrar gaza geldin sende :D

• Beğen
Geri