Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Selamlar lütfen bilgili birileri bana yardımcı olabilir mi ? Ben 175 boyundayım iç bacak boyum 77 78 bana mdm v fren sehir bisikleti lazim butcem max 1500 1600 tl mosso legarda 1821 bana uygundu ama hiçbir yerde bulamadım. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada kadro boyu için bir kac kişiye sordugun zaman sana 46 olur dediler denemem lazim ama maalesef bulunduğum şehirde genel olarak bayiler yok. Şimdiden tesekkur ederim

Scudo
Arkadaslar merida big seven 600 2016 mi sedona 850 elit 2018 mi sizin tercihiniz hangisi olurdu

4000 TL'ye kadar sıfır en iyi yol bisiklet modeli nedir?

Arkadaşlar benim bisiklet başına max. 1300₺ bütçem var. Kız arkadaşımla beraber arabanın arkasına koyup istediğimiz yerde bisiklet kullanmayı düşünüyoruz. Katlanabilir bisikletlere baktım ve sahil yolları dışında başka bir yerde kullanmak zor olduğunu öğrendim ama bagaja koyabilme avantajı ve toplu taşımadaki avantajı çok büyük. Sizden fikir ve tavsiye istiyorum, katlanabilir bisiklet ve normal bisiklet önerebilir misiniz? 2 el olarak bisikletini satmayı düşünen varsa ilgileniyorum.

yaklaşık 2 yıldır ucuz yollu bir şehir bisikleti kullandım artık biraz işi ilerleteyim ve yol bisikleti alayım dedi ama baktım ki yol bisikleti çok profesyonele kaçıyor
sonra yol bisikletinin düz gidonlu hali diye tabir edilen fitness bike türü ile tanıştım dedim benim alacağım bisiklet türü bu olmalı fakat bu sefer hangi model alacağım konusunda çok kararsızım çünkü benim aradığım fitness bike hem endurance gibi konforlu olmalı hemde gravel gibi her yola girmeli
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Günaydın arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce whistle guipago 1790 şehir bisikletiyle aranıza katıldım ufak ufak şehir içi geziler yapmaya başladım ama dün gezi sırasında karşılaştığım profesyonel olduğunu sonradan öğrendiğim bir bisikletçi kafamı karıştırdı Bolu gibi bir yerde hele ki tur yapacaksan şehir bisikleti çok mantıksız iyi bir dağ bisikleti alsaydın daha iyiydi dedi sizin görüşleriniz nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@abidin3714
Tamamen sacmalamis. Pro bisikletci derken altina 2bin liralik dandik bir mtb çeken çakma prolardan olabilir. Ne alaka mtb alsaydin falan demis. Tur icin sehir bisikletinden ideal bi model yoktur. Ha mtb den tur bisikleti olmaz mi? Olur tabi o ayri mesele

@mariokaldato
Hocam arkadaş yol bisikletcisi dediğine göre yarislarada katilirmis MTB demesinin sebebi de şehir bisikletlerinin tekerleri çok ince olduğu için mucurlu yollarda çok patlıyor dedi zırhlı lastik dedim farketmiyor oda patlıyor dedi moralim baya bozuldu

@abidin3714
Bence keyfini çıkarın, kimse bisikleti sizden daha iyi tanıyamaz. Şehir içerisinde mtb ne alaka? Patlarsa yama yaparsınız, yama tutmazsa daha iyi bir lastik alırsınız ama şehir içinde sürebileceğiniz en iyi bisiklete zaten sahipsiniz. Moralinizi bozmayın, bisikletinizin keyfini çıkarın:)

Schwalbe smart guard kolay patlamaz özel çaba veya çok büyük bir talihsizlik olması gerekir patlaması için aynı şey mtb lastiklerinde de geçerlidir dandik mtb lastiği takarsan o da patlar kalınlıkla alakası yok yani lastiğin kalitesi ile alakası var. Kaldı ki Gravel diye bi tür var yol bisikletlerinde bile. Ben pro falan değil haa bunları biliyorum azcık okusun o pro arkadaş

@ogishelby
Teşekkür ederim

@abidin3714
Tamamen saçmalamış. Dağ parkurlarında akrobasi yapmayacaksan, hoplayıp zıplayıp amuda kalkmayacaksan dağ bisikletinin anlamı yok.
Şehir için adı üstünde en iyisi şehir bisikleti.
Bisikletin özellikleri güzel görünüyor.
Sadece lastikleri değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Schwalbe marathon greenguard lastikler gayet güzel. Hem zırhlı hem de zırhlı lastikler içinde en verimlisi.
Kırık cam parçalarının üstünden kaç kez geçtim bir kez bile patlamadı.

@gezgin gezer
Yok hocam ben akrobasi falan yapmam yapamamda sadece göllere derelere gidin mucurlu ve köy yollarında sürmeyi planlıyorum gerisi şehir içi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@abidin3714
Tekerin patlaması korkun olmasın. marathonlar gayet sağlam. kendim kaç ay kullandım bir kez patlamadı.
çok çok sağlam olsun diyorsan marathon plus veya marathon tour plus takabilirsin.
raptiyeyi tekere batırıp sürüyor yine bişey olmuyor. :D
35mm genel kullanım için en iyisi ama çok bozuk yollarda süreceksen 40mm veya üstü genişlikte takarsın daha rahat olur.

@neymar_fato
Yanlış anlamayın spam yapmıyorum ama gözden kaçtığımı düşünüyorum
Birde bana el atarmısınız güzel abilerim

@neymar_fato
Selamlar
Butceni bilmiyorum ama ilk tavsiyem Giant escape air serisi aletlerdir. Ikinci olarak Merida speeder serileri , üçüncu olarak Trek fx serilerini tavsiye ederim. Bunlardan hepsi seni üzmezler . Ama butcene uymazlarsa da sedona 410 , carraro 330 lar da gayet basarilidirlar

Son düzenleme:
Geri