Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@neymar_fato

Giant Escape 1 Disc (link)192890

Biraz daha sportif, biraz daha agresif bişey istersen
Giant ARX 2
(link)192891

Scudo
@serhat94
Al pişman olmazsin

Arakadaslar herkese merhaba.
Önümüz yaz arkadaslarla haftada 1 2 kez 30 40 km lik kısa spor amaçlı geziler yapmayı düşünüyoruz. İkinci el Şehir bisikleti almayı düşünüyorum 2000 2500 tl arasına güzel bisikletler var hatta carraro sportive 230 modelini begendim fakat tüm modeller hakkında bilgim olmadığı için hangisini seçeceğimden emin olamadım. Almışken uzun ömürlü kaliteli birşey olmasını istiyorum. Şimdilik bunu alayım ilerde daha iyisini alırım düşüncem yok . Hepinizden tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden tesekkür ederim. Not 170 72 boyundayım 19 inc kadro boyu benim için yeterli olur mu?

Merhaba arkadaşlar... bisiklet alacağım ve şehir bisikleti istiyorum.... vereceğim linkdeki bisiklet nasıl bir seçim olur. İşin uzmanı arkadaşlar fikirlerini ve tavsiyeleriniz söylerlerse sevinirim.... Almayı düşündüğüm bisiklet bu (link)

@gezgin gezer
Tesekkür ederim sabit maşalı düşünmüyorum.

herkese selam.
çok eskiden castello 21vites bir bisikletim vardı yıllarca sorunsuz kullandım,arkadaş çevremde bianchi ve bisan markaları vardı. şimdi ucuz ve haftada 1-2 gün kısa mesafeli gezmelik bir bisiklet bakayım dedim kafam çok karıştı, hiç bilmediğim markalar var,300-3000tl arasında değişen fiyatlar vs.
öğrenmek istediğim şeyler,uygun fiyatlı hangi markalara bakayım,amörtisör şart mı,tekli mi çiftli mi olmalı, amörtisörlü ikinci el alınır mı,alırken nesini kontrol etmek lazım...?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba 8 yaşindaki oğlum için salcano hector (700) lira ve bianchi star arasında (950) lira kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz.

@ObiWan
Harika secimdir.
Alternatif olarak giant escape air ve carraro 330 lara da bakabilirsin :)

Dostlar selam,
Bisiklete en son 20 yıl önce binmiş ama o dönem yarış (downhill) düzeyinde bisiklet kullanmış biri olarak, bu konudan oldukça uzak kaldım. Beşiktaş'ta ikamet etmem sebebi ile, hem sahil hattında, sık sık doğaya çıkmam nedeni ile de patikalarda ve belki biraz daha zorlu zeminlerde kullanabileceğim max 3.500 - 4.000 TL bandında bir bisiklet arayışım var. Foruma yazmadan evvel bilgi toplamak için bir araştırayım dedim, onlarca kadro, onlarca vites, ayna kol, hatta sınırsız sayıda fren vb. alternatif ile karşılaşınca bir satıcı ile baş başa kalarak bu işin içinden çıkamayacağımı anladım. 184 cm boyunda, bacak boyu da ortalamanın üzerinde 38 yaşında bir kardeşiniz için önerebileceğiniz bir alternatif var mıdır? Trek, Carraro, Specialized vs. hepsine baktım. Tip olarak hibrit bir bisikletin daha uygun olacağı inancındayım. Önerileriniz olur ise çok memnun olurum.

• Beğen
@mae

O fiyatlara kaliteli bir makina zor gbi dostum. Ben sana bir fitness oneririm. Duz maşali hafif patika yollarda da gidebilir.

Giant escape air
Carraro 330
Merida speeder
Scott sub
Trek fx
Gibi modelleri bir inceleyin

@mae
Hem şehir hem de hafif arazi için birebir.
(link)
(link)

Çok teşekkür ederim. Bunları inceleyeceğim. Peki fiyatı esnetmem durumunda önerebileceğiniz bisiklet hangisi olurdu?

@mariokaldato

Çok teşekkür ederim. Bunları inceleyeceğim. Peki fiyatı esnetmem durumunda önerebileceğiniz bisiklet hangisi olurdu?

• Beğen
@mae
Hocam esneten esnetti zaten dolar-euro roketle uçuşa cikti. Gercekten karisik bir iş. Bence simdilik ortalama bir makina alip daha sonra karar vermelisin...

Ama hem yolda hem arazide gitmeye israrci isen Carraro gravel modeli direk senlik

Aha da bu
(link)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: elric1982
Max bütçe 4k
Şehir bisikleti için
Merida crossway 40 ( kadro: 48 52 55)
Cube nature pro (kadro 50 54)
Scott subcross ( kadro m L)
Boy 180 bacak 80-81
Hangi bisikleti ve hangi kadro boyunu önerirsiniz
Not: başka öneriler olursa da duymak isterim
Teşkler saygılar

@mae
İyi akşamlar hocam bende bisiklete yeni başladım yaklaşık 2 hafta önce whistle guipago 1730 aldım deore set ve gidondan kilitlemeli ön maşa arazide denemedim ama şehir içi ve hafif mucurlu yollarda çok rahat kullanıyorum bilgin olsun bu arada fiyatı 3100 TL

@mariokaldato

Hocam bisikletimi almadan önce de çok araştırma yaptım ama hala anlayamadım. 1200TL 'ye mosso mdm 1821 aldım 1 ay önce ama 3000+ TL bir bisiklet alsaydım bisiklete yeni başlayan biri olarak bu farkı hissedebilecek miydim ? Şehir içi 20-30 km yolda bana ne artıları olurdu ? Daha az yorgunluk mu ? Sürüş keyfi mi ? Daha hızlı mı giderdim ?

• Beğen
@Metal06
Ilk etapta anlamaniz cok mümkün olamaz. Zaten her turlu kondusyon eksikliginden dolayi yorulacaksiniz ve saglikli dusunemeyeceksiniz. Sizin alet baslangic icin ideal bir adet ve cok tavsiye ettigim bir model. Biraz keyif almaya baslayin sonrasinda bakarsiniz duruma gore :)

• Beğen
Tepkiler: ghstrdr61
@abidin3714
Çok teşekkür ederim, inceleyeceğim.

@mariokaldato
Hahah evet haklısınız. İyi olur inşallah her şey. Çok teşekkürler:)

4 bin tl ye alınacak yol bisikleti önerisi nedir ?

Geri