Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

@Smh
Allez sprint i seninle konuşmadan önce düşünüyordum. Daha gidon gelmemişti gelince ne yaparım falan. Bağımlılık çok kötü, bi şeyi alıyorum kafamda montajını yapıp sonraki adımı düşünüyorum.

Scudo
@Mhmm@

Bisiklet hastalık gibi bir şey zaten

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Machagi hocam sormayın aynı dertten muzdaribim,evde 3çeşit bisiklet oldu hanım delirmek üzere :komik: evde bir oda bisiklet odası oldu.yol mtb ve şehir herbirinin tadı ayrıdır bende:harika:

60 derece dedikleri nasıl oluyor 90 dan farkı ne resim yada model olarak örnek verebilir misiniz ?

(link)

iki bisiklet arasındaki ön ve arka vites farklarını yok sayarsak özellikle maşa konusunu merak ediyorum aralarında 450 tl gibi bir fark var bütcemide fazla zorlamak istemiyorum hangisi tercih edilmeli ? şimdiden teşekkür ederim yardımcı olacak arkadaşlara

bi ara niyeti bozup 227'ye niyetlendim ama vazgeçtim ondan :)

buradan alışveriş yapan oldumu güvenilir mi. yoksa hepsiburadadan alacağım.

(link)

buradan alışveriş yapan oldumu güvenilir mi. yoksa hepsiburadadan alacağım.

(link)

Evde bir yol bir hibrit vardı yolu elden çıkarıp hibriti güncelledim bakalım yetecekmi bana tur da. 920 alacak parayı bulamayınca hibrite deore set dizdim :D

Selamun Aleykum,

Uzun bir aradan sonra tekrar bisiklet almaya niyetlendim. En son Carraro 225 vardi satmistim. Simdi ise fiyatlar almis basini gitmis.

Whistle 27.5 miwok 1824
Corratec x vert

Bu modeller nasil sizce? Max 2000 butce

Merhaba, kron tx 150 hd kilitlenebilir maşa şehir bisikletim var. çoğunlukla asfalt yolda kullanıyorum da başka zeminlerde de kullanabilir miyim, kullanırsam bisikletim zarar görür mü? Teşekkürler.

Merhabalar. Carraro Daytona 2727 mtb sahibiyim. Pedal ve lastiklerinden memnun değilim. Pedalların bilyeleri dağıldı ve boşluk oluştu. Lastikler ise en ufak diken batmasında patlıyor. Rulmanlı pedal ve arazi-asfalt karışımı lastik almak istiyorum.
pedal olarak
wellgo c27 gb
lastik olarak ta
Schwalbe Racing Ralph Performance27.5X2.10
düşünüyorum. Sizlerin tavsiyeleri nedir ?

Merhaba arkadaşlar, size aşağıda linkini vermiş olduğum Giant DJ bisiklet hakkında fikir danışmak istiyorum, almayı düşünüyorum da. Sizce fiyatına göre alınabilecek bir bisiklet mi? Lütfen bilgisi olan aydınlatsın. İyi forumlar...

Giant STP 1 (Dirt Jump)İlan No: 605948343
(link)

arkadaşlar banada bi bisiklet önersenize 1000 1500tl arası 90km gidip 90km gelcem 1gün kamp yapcam tur bisikleti olursa sevinirim

Merhaba,

Merida cyclocross 300 bisiklet hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Karma bir bisiklet sanırım şehir bisikletine göre daha seri yol bisikletine göre ise daha yavaş diye düşünüyorum. Kondisyonuma güveniyorum ve bu bisikletle düz ya da 1-3 derece gibi hafif rampa açılı yollarda 35-40 km civarı ortalama sürat mümkün müdür sizce? Açıkçası hiç yol bisikletine de binmedim ve bir kıstasım olmadığı için tecrübenizden faydalanmak istedim.

Teşekkürler

@mesutgunes52
cyclocross yarışlara katılmayacaksan alma. normal yol bisiklerine bak. bozuk/toprak/hafif arazide de sürüş yapacaksan gravellara bak.

Selam arkadaşlar ben bu bisikleti almaya karar verdim de kullanan arkadaşlar performansını yazarsa sevinirim. Amacım ucuz ama kaçan bir bisiklet yani ön ve arkaya heybe takmayı düşünüyorum, kelebek gidon gidon çantası falan. Uzun turlar yapmak istiyorum. Sizce uygun mudur? Hedefim 192 km bir tur için sizce iyi midir? Kamplı bir tur yapmak istiyorum da. Ayrıca Kron RF 100'den bahsetmek gerekirse.

Bisiklet Tipi:Şehir Bisikleti
Jant:28
Vites:21
Fren:V-Fren
Kadro:6061 Pg Alüminyum
Kadro Ölçüleri:16"-18"
Maşa:Çelik Rigid 1.1/8"
Arka Vites:Shimano Tourney RD-TY300
Ön Vites:Shimano Tourney FD-TY300
Vites Kolu:Shimano Tourney ST-EF41
Fren:Alloy V-Fren
Aynakol:Zozo
Ruble:Shimano AMF-TZ500
Gidon:Zozo
Gidon Boğazı:Zozo
Sele Borusu:Zozo
Orta Göbek:Neco
Jant:28" Zozo Çift Kat Alüminyum
Lastik:28x1.75
Sele:Kron

Merhaba,
Foruma yeni üye oldum.
32 yaşındayız eşim ile haftasonu Belgrad ve sahilde kullanabileceğimiz bisiklet arıyorum max 1 bisiklete 1800 e kadar bütçe ayırdım. Mosso, Bianchi, Kron markaları dikkatimi çekti
Forumu okumadan önce mtb bakıyordum ama şehirde iyi olmaz yorumlarını okudum
Nokta atışı önerilerinizi bekliyorum

2000tl civarında en az claris olucak sekilde yol bisikletide onerirmisiniz. 2.el de olur
Suan kendime 2.el olarak peugeot gtr920 bulsum bu bisiklet nasıldır sizce ?
Kadro boyu 2-3 cm buyuk olsa sıkıntı olur mu ? Bacak boyum 70 cm boy 1.60 kilo 51 yas 14. Önceden yol bisikleti sürdüm.

Aşırı kararsız kalmış durumdayım
City life 20 bisikletim çalındı yeni bisiklet almam gerekiyor. Salcano göze daha hoş geldi benim siyah yeşil beyaz renk. Biraz karışık ve spor bir bisiklet jantları vs. Spor duruyor.
Carraro sade ve kaliteli duruyor.
Salcano lastikleri daha kaliteli Continental.
Carraro gidon boğazına km saati takabilirim salcanoda yapamam.
Çok kararsızım yardımcı olun lütfen.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bisiklet alacam ama ne alacağıma karar veremedim.daha çok asfaltta kullancam ama yaşadığım yerin yolları çok bozuk ve rampalı.hem işe gidip gelmede hemde arkadaşlarla tur için alacam.dağ bisikletimi şehir tur bisikleti mi almalıyım.amartisörlümü düz maşamı?v frenmi h.disk mi olsun.yardımcı olursanız sevinirim.

Geri