Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Merhaba arkadaşlar. 2000-3000 TL arası şehir bisikleti bakıyorum. Aklımda 3-4 model var kararsız kaldım. Tercihen maşa amortisörlü ve hafifolmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

1) (link)
2) (link)
3) (link)
4) (link)
5) (link)

Scudo
@Ahmet.k

Merhabalar, 48 in buyuk gelmesi cok normal bacak boyunuza uygun kadro 43.62. Bizde yeni bisiklet aldik esimle, benim bacak boyun 78.5 onun ise 76.5(ayakkabisiz), ikimizede 48 eve 46 buyuk geldi. Tercihimizi sedonada ki 44 boy kadrolardan tercih ettik. Sizinde 44 tercih etmeniz uygun olur diye dusunuyorum.

Epey bir bisikletci dolastik 1 i haric hepsi 48 olur, 51 olur bisey olmaz mantiginda idi. Ama bir tanesi bizi gördüğü an direkt 44 dedi, internette kadro boyu hesaplama sitesinde cikan sonucla ayni seyi soyledi.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@fatihkprt (link)
veya 3000TL full deore setli mosso 771TB3 DMD DEORE

bende mosso'nun legarda 1824 veya 1827 modelinde karar kıldım lakin kaldığım şehirde hala gelmemiş bu ürünler. İnternetten alacağım sanırım. Benim boyum 1.80. bacak boyum da 83-84 cm dir herhalde. Ben 46cm olanına mı yönelmeliyim ? 28 jant olacak

Arkadaşlar konuya şöyle bir bakış açısı getirmek istiyorum. Bisiklet almak istiyorsanız lütfen Mosso'dan uzak durun. Ben bu kadar hatalı seriyi ülkeye getiren başka marka görmedim. Tabi bu durumda bu bisikletleri birleştiren Ümit Bisiklet'in de suçu yok değildir. Ama lütfen alternatif varsa Mosso almayın. Zaten biraz fiyat araştırması yapınca muadillerine göre pahalı bir marka olduğunu da görebilirsiniz. İnternette biraz araştırırsanız ben de dahil birçok kişinin markanın fabrikasyon hatalarından dolayı bir sürü sıkıntı çektiğini görebilirsiniz. Ayrıca bisiklet alırken amacınıza uygun bisiklet almaya bakın. Dağa çıkmayacaksanız MTB (dağ bisikleti) almayın.

• Beğen
Tepkiler: huiswai
@Anıl Erdoğan
Yanlış alıntı.Özür dilerim.

@Volume1
Kesinlikle 51 cm.

@fatihkprtBu modeller arasinda ben sedona 340 aldim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kron XC450 vs Btwin Rockrider 540 Arkadaşlar bütçem taş çatlasın 2000 TL. Bu fiyatta MTB bisiklet arıyordum ve bu iki modeli kafama taktım sürekli düşünüyorum hangisinde kararımı sonlandırsam diye. Kullananlar varsa 2 modelinde kronik sorunlarını artılarını eksilerini yazabilir mi? Hangisini tercih etmeliyim?

Selam forumda yeniyim ve okula gidip geleceğim (yaklaşık 10km) şehir içi gezebileceğim ve 3-4 ayda bir uzun yol yapabileceğim 900-1000₺ bandında bisiklet arıyorum şimdiden teşekkürler.

Merhaba şehirde gezi ve ulaşım amaçlı bir bisiklet almak istiyorum maksimum 1000 zorlasam 1100 TL lik
Mosso lagerda 1721 veya 1821 amortisörsüz modellerine baktım bisiklet parçalarından çok anlamam bu bisikletleri önerir misiniz veya aynı fiyat bandında başka önerebileceğiniz bisiklet var mı şimdiden herkese teşekkürler

@uussff sedona 340 kac kg acaba?

@Erhan Ertan
Karbon mu o alu mu? Burdan anadol arabasi tarzi elyaf gorunuyor gerci :D kadro karbonsa tamiri sakat is kadro bak derim.sormasi ayip kaca aldin ?

Arkadaslar benim meridayi satacam haberiniz olsun canlisi 7 bin istiyorum. 10 kilo .
2018-02-18_17-04-10_HDR.jpg

15 yaşındayım boyum 1.65 arkadaşlarımla heves ettik kararlaştırdık her haftasonu bisikletle bir yerlere gitmeye fakat eskiden 200-300 tl ye güzel bisikletler bulunurken şu an fiyatlar baya bi artmış 600 tl bütçem var sadece haftasonu 3-4 km yol gitmelik bisiklet arıyorum mümkünse sıfır istiyorum fakat güzel bir şey bulamadım ikinci el mi bakayım bir de önericeğiniz model var mı?(boy:1.65) bu fiyata bursa içi ikinci el bir bisiklet satanlar mailimden(ahmetp627@gmail.com) veya mesaj yolu ile ulaşabilir teşekkürler

Rockrider 560 kullanıcısıyım, hem dönemsel zamansızlık hem mekansızlıktan dolayı pek kullanamadım. Bisikletimi en son 2 gün önce bakıma Decathlona götürdüğümde son bir kez daha bir yol bisikletini denedim ve yine "Bunu edinmem lazım" diyince son kararımı vermiş bulundum. Elimdekini satıp üstüne biraz koyup yol bisikleti almak istiyorum. 22 yaşındayım 3.5 yaşından bu yana hiç ara vermeden ve her yaş dönemimin kendi şartlarına göre hardcore sürdüm (tabiiki bacaklarım başta olmak üzere bedenimi çok fazla zorlayacak kendi mini antremanlarım; bkz: haddini aşan uzunluklardaki yokuşları tek seferde çıkma denemeleri vb.). Demem o ki Rockrider 560 bile aldığımdan kısa süre sonra bana yetersiz gelmeye başladı -hız ve performans, kendimi zorlama açısından- ki bu bir mtb ve yola geçme sebeplerimden biride en azından şimdilik bu ve şu sıralar sürdüğüm-süreceğim mekanların %80'inin yol bisikletine uygun olması + yol bisikletinede bir şans verme ve deneyimleme isteğim.

Her türlü önerileri ve yorumlarınızı bekliyorum :) (Tahmini bütçem bisikleti sattıktan sonraki para + 500-750TL)

Not: Bisikletimin fren balataları bile değişmedi (değişmeye yakın) ve satın alalı yaklaşık 1.5 sene oldu.

@emre64Geçmiş olsun. Ümit bisiklet söz konusu olunca sıkıntı yaşamanıza anlam veriyorum açıkçası. Ama mossonun muadillerine göre daha pahalı olduğu iddianız kesinlikle yanlış. Bi tık da olsa daha iyi donanımı daha ucuza satıyor ve hafifliği de cabası, dikkatli araştırın bence.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kara16Kardeşim evet dediğin gibi fiyatlar arttı. 2.el ilan sitelerine göz gezdir, benim karar verip almam 3 gün sürdü ve çok sağlam bir bisikleti 800₺ vererek aldım. Ayrıca alacağın bisikleti mümkünse senin şuan binebileceğin en yüksek boyda seç. Yaşın gereği çok çabuk uzarsın küçük alıp değiştirmek zorunda kalma.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@mariokaldato Canyon Commuter 5.0 özelliklerine baktım. Kadro alüminyum. Bir kaynakçı ustaya göstereceğim, kaynak olursa kendim kullanırım. Olmazsa malzemeleri başka kadroya toplarım. Screenshot_2018-04-17-22-33-24-1.png

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Hiko evet o konuda haklısınız.amortisörlü modeller hafif olabilir ama amortisörlü modeller de yolda konoforlu sürüş sağlıyor.artık ay sonuna kadar bu konuda düşünüp karar vereceğim.merida bulamazsam birinci önceliğiim büyük ihtimalle mosso olacak
cube de iyi ama fiyatları merida dan bile çok yüksek .o kadar vermeye gerek görmüyorum.sonuçta sadece spor amaçlı çıkıp şehir içinde kullanacağım.valla elektronik bir ürün olsa hemen kararımı verip almıştım ama bisiklet alma işi gerçekten zormuş para var ama bir türlü karar veremedim ne alacağıma :))

Merhabalar arkadaşlar,
Ben de yeni katıldım aranıza.
Diğer yeni katılan üyeler gibi benimde bisiklet tavsiyesine ihtiyacım var.

Boy: 1,74
Kilo: 75

Bana hafif, rahat, uzun yollarda beni yormayacak bir makine lazım.
Max. Bütçem: 1.100 TL ;)

Yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum..

Geri