Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Kron TX 150 , Sedona 410 ve Mosso Legarda 1821 MSM V bisikletlerinden hangisini almalıyım bir türlü karar veremedim.Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
 
  • Beğen
Tepkiler: E.M.T.
Scudo
@SchTriedSu 3 bisiklet arasinda tabiki sedona 410.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: gok ve Son Selim
arkadaşlar salcano insomnia 29 buldum sifir ayarında kullanılmamış nerdeyse alinir mi? Fiyat 1400 lira. Malzeme kalitesi sıkıntı yapmaz dimi, kadro falan ? güvenilir mi salcano
 
@uussff

@mariokaldato

Tekrardan merhaba verdiğiniz bilgilere göre araştırma yaptım ama ortalıkta bisiklet kıtlığı var :)

Bulunduğum bölgede ve yakın illerde sedona, merida ve carraro bulamadım. Fabrika ve distribütörlerini aradım onlarda da yok :)

En son kadro boyu 50 olan bir ilde buldum ama o bana uygun gelir mi bir türlü emin olamadım.

Boyum: 173 cm Bacak boyum: 79 cm

Eğer olmazsa kadro boyuma göre temin edebileceğim bir yer mevcutmudur?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
@flashsel

Google dan asli bisikleti (istanbul) ararsaniz, sedona ve meridayi ordan bulabilirsiniz.

Carraro ve mosso nunda kendi sayfalarina girip, bayiilere telefon etmekten baska cozum gelmiyor aklima. Yada internetten alacaksiniz..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Merhaba,

Daha önce Salcano NG650 kullandım. Mucbir sebeplerden dolayı ara verdiğim bisiklet yolculuğuna yeniden başlamak istiyorum. Genel olarak ilk etapta haftada 3-4 gün 30-40 km arası yol yapmayı planlıyorum. Nihai hedef işyerime gidiş geliş yapmak (Toplam 60 km/gün). 3 aday bisiklet buldum. 2. el Corratec X-Vert Motion 27V 26" Deore XT set var üstünde, V-fren, kilitli maşa (jargonda acemilik olabilir). Diğeri sıfır Cube Aim Pro 29" Tourney 27 vites hidrolik fren kilitsiz maşa. 2. el Bianchi 924 29" 27V Tourney, kilitli maşa. Hangisini tercih etmeliyim? Mersin'de ve genelde asfalt ve az da olsa eğimli yollarda bisiklet kullanacağım. Önemli bir ayrıntı mı bilmiyorum ama 1.80 boy ve 95 kiloyum.

Cevaplarınız ve ayırdığınız zaman için şimdiden teşekkür ederim.

Emrah
 
@uussff aradım ama kalmadı dediler 2019 modelleri ağustosta geliyormuş.
 
@flashselSasirdim gercekten, hocam o zaman internetten elinde stok olan bir saticidan almak lazim. 2019 modeli güncel kur güncel fiyatla gelince uzer diye düşünüyorum.. Sedona 410 muhtelif saticilarda var, carraro flnda bulursunuz internette..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@uussff
50 kadro boyu benim ölçülerime uygun olursa almaya niyetim var ama sıkıntı oluşturur mu diye çekincelerim var
 
@crazy__crazy
hocam alıntı yapsaydınız verdiğimiz cevabı görürdük okadar çok cevap veriyoruzki untuyoruz...:)
 
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Aekadaslar merhaba sırf bu soruyu sormak için üye oldum ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler. Sıfır bisiklet almak istiyorum şehir içinde süreceğim bisiklete bindiğim zaman nerden baksanız en az 3 saat geziniyorum Anadolu yakasında yaşayanlar bilir beykoz üsküdar arası yapıp duruyorum yollar pekde iyi sayılmaz. Bu zamana kadar hep amortisörlü bisiklet kullandım. Kısacası ne marka almalıyım ne almalıyım ne olmalı ne olmamalı fikir verirseniz çok sevinirim. Bütçem peşin fiyatına 500 taksitli fiyatına 900. Şimdiden teşekkürler.
 
@mariokaldato öneririm tabi hatta ilk paylaştığımı değil 3. paylaştığımı öneririm:D:D:D
 
@Anıl Erdoğan
O ikisi guzel deyil ben beyenmedim . Senin dün tavsiye ettigin cok guzel.hemen sipariş gectim zaten :D hönk?
 
Merhaba arkadaslar.Tecrubeli arkadaslarin fikirleri onerileri tavsiyelerine gerek duydugum icin bunu yaziyorum.Ben İstanbulda yasiyorum Ve ogrenciyim ders is ev olarak monoton hayattan sikildim ve kendime bisiklet almayi dusunuyorum.maksimum butce 500tl.bu butceye 26,28,29 jant hangi model onerirsiniz?alip da sonradan o sorunu bunsorunu cikmasin.zaten haftada 2-3 kez parjlarda falan kullanicam ara sira da adalara gittigim zaman orda kullanicam.sizin onerileriniz nelerdir?0 ve ya 2. el (temiz olursa) olur.ogrenciyim 800-900tl.lik bisikletler bana gore degil.
 
Merhabalar, aranızda yeniyim. Bisikletimi yeni alacağım, fakat tam olarak nasıl bir şey almam gerektiğini bilemiyorum. Kaç gündür forumu didik didik okuyorum yine de tam olarak anlamadığım şeyler var. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Öncelikle bütçem 3000 tl. 1.60 boyundayım ( kadro açısından ) bayan bisikleti, erkek bisikleti fark eder mi? (ki erkek bisikletlerini daha çok beğeniyorum, onlarında kadro boyları yüksek :) ) hem asfaltta hem de bozuk yolda kullanabileyim. Yokuş yukarı rahat çıkabileyim,ben bisikleti değil bisiklet beni taşısın istiyorum. (Tekirdağ da yaşıyorum, yollar çoğu yerde bozuk ve yokuş ) Maşa olayından anlamıyorum. Düz maşa, kilitli maşa vs. hangisini almam lazım bilmiyorum. Vfren, hidrolik disk hangisini tercih etmeliyim bilemiyorum. Çok anteramanlı değilim ama bisikletimi aldıktan sonra klube üye olup aktif kullanmak istiyorum.
Çok soru sorduğumdan dolayı özür diliyorum. şimdiden teşekkürler.
 
Bana ne tavsiye edersiniz:
- Ş.içi ve uzun yolda tur amacıyla kullanacam
- Düz maşa olmalı
- Max 10 kg civarı olmalı
- Hd olsa daha iyi ama v fren de olabilir
- Kaliteli sorun çıkartmayan bir kadro ve aktarım sistemi olmalı
Bu kriterlere göre bütçemi aşsa da (2.700) Merida Speeder 100 kafama yattı gibi başka önerileriniz varsa açığım ...
 
  • Beğen
Tepkiler: xeqepex
Geri