Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Teşekkür ederim yolda sürerken peki nasıl bir strateji ile sürmek mantıklı olur, şeridi ortalayarak gitmiyor genelde bisikletler bunun sebebi nedir, emniyet şeridi veya sağ şeridin en sağında gidiyorlar

Kendi adıma, kenardan sürmemin amacı sollayan araçtan mümkün olduğunca uzakta kalmak, "aslında yolunu kapatmıyorum, paylaşarak gidiyorum" mesajını vermek, duruma göre daha kolay kaçabilmenin yolunu yapmak, görmeyip hızla gelen bir aracı tümüyle arkadan karşılamak yerine kurtulma olasığını arttırmak. Normalde yasal olarak şeridi ortalayabiliriz, iki bisiklet tek şeritte yan yana gidebiliriz ama gerçek trafikteki etkileşimde bu çok kolay değil, özellikle tek şerit gidişli yollarda. Eğer arabalar beni geçemeyecekse, geçmeye kalkmaları güvenliğimi tehlikeye atacaksa ya da kenar kısım bozuksa genelde yolu ortalarım, bazı durumlarda çekilip o kısmı geçmek için müsait zaman kollarım (örneğin bir yandan bağlantı kısmıysa, arabalar çok hızlı geliyorsa). Neyse ki bilinç artıyor, eskiden çizginin dışından sürmek tek çareyken artık arkadaki araçlar geçemeyecekse takip ediyor. Tabii bisikletliye de yolun akışını fazla engellememe görevi düşüyor. Yani çevrenin farkında olmak, şartlara uymak, güvenli güzergah belirlemek, güvenlik ekipmanları kullanmak çok önemli. Ne yaparsak yapalım, ne kadar kurallı ya da tedbirli gidersek gidelim, biri gelip çarpabiliyor tabii. Kader ya da fıtrat diyemeyeceğim, bilinç arttıkça o da düzelir ama epey zaman lazım.

Scudo
Değil :)
Aslında otoyol değilmiş, yani bisiklet girmesi yasak değil. Bisikletliye saygı seviyesi yeterince yükselmiş olsa gayet güzel gidilir. Bisikleti yolun dışına ittirmeye çalışacak mahluklara karşı çok güvenli görünmüyor, yol şeritlerinin hemen sağının çok yüksek beton kaldırım olduğu yerler var. Önden bir keşif yapmak lazım, Google her yerini gösteremiyor.
321507 dosyayı görüntüle
Ben bu yolu bir yürüyeyim en iyisi, üstadım bu arada bir bisiklet buldum rica etsem bir göz atabilir misiniz müsait olduğunuzda, bütçeyi biraz aşıyor ama amortisör yok ve alüminyum yani iki kutucuğu tickliyor gibiyiz, sizin attığınız linklere henüz bakmadım muhtemelen orda daha çok beğeneceğim bisikletler vardır :D

Dosyalar

• IMG_20240918_183655.jpg
    IMG_20240918_183655.jpg
    63,7 KB · Okunma: 41
Ben bu yolu bir yürüyeyim en iyisi, üstadım bu arada bir bisiklet buldum rica etsem bir göz atabilir misiniz müsait olduğunuzda, bütçeyi biraz aşıyor ama amortisör yok ve alüminyum yani iki kutucuğu tickliyor gibiyiz, sizin attığınız linklere henüz bakmadım muhtemelen orda daha çok beğeneceğim bisikletler vardır :D

Hani?
Link paylaşmak için adres bozulabilir, http s://falanca gibi araya boşluk ekleyerek ya da protokolsüz yazarak, falanca.com/xyz gibi.

Resim eklenmiş, tamam.

Bu yol bisikleti ve fiyatı da pek iyiymiş. Bir dahaki ziyarette orada olmaz bu.

(link)

• Beğen
Tepkiler: TheKasap16
Hani?
Link paylaşmak için adres bozulabilir, http s://falanca gibi araya boşluk ekleyerek ya da protokolsüz yazarak, falanca.com/xyz gibi.

Resim eklenmiş, tamam.

Bu yol bisikleti ve fiyatı da pek iyiymiş. Bir dahaki ziyarette orada olmaz bu.
Sizin linklere daha bakamadım; sizce bununla kıyas olabilecek bir şey var mı orda yoksa bunu kaçırmayayım mı? Bunun yerine şu önerdiğim daha iyi derseniz ben size kendimden daha çok güveniyorum bir konuşayım şimdi satıcı arkadaşla :D

Sizin linklere daha bakamadım; sizce bununla kıyas olabilecek bir şey var mı orda yoksa bunu kaçırmayayım mı? Bunun yerine şu önerdiğim daha iyi derseniz ben size kendimden daha çok güveniyorum bir konuşayım şimdi satıcı arkadaşla :D

Bu bir giriş seviyesi yol bisikleti. Aero süsü verilmiş kadrosuyla benzerlerinden ağır olsa da önceden bahsettiğimiz tüm bisikletlerden hafif. Burada önemli olan, 25 mm lastiklerle kullanılabilir mi, dropbar gidona uyum sağlanabilir mi (bana göre ikisi de evet ama kişiye göre değişir), bir de uygun kadro boyunda var mı?

Kaçırmama konusunda aceleye getirmek istemem ama şu anda o fiyatı görenler Özdilek'e doğru yola koyulmuştur bile.

"Çift uçlu aluminyum kadro" neyin çevirisidir diyeceğim ama yerli ürün, çeviri değildir. Kim bilir yazan ne düşünüyordu.

Uzaktan, kadrosunu görebileceğim bir resim var mı, belki de eski modeldir, fiyat ondan düşüktür ama yine de iyi. Hatta aero değilse daha da iyi.

• Beğen
Bu bir giriş seviyesi yol bisikleti. Aero süsü verilmiş kadrosuyla benzerlerinden ağır olsa da önceden bahsettiğimiz tüm bisikletlerden hafif. Burada önemli olan, 25 mm lastiklerle kullanılabilir mi, dropbar gidona uyum sağlanabilir mi (bana göre ikisi de evet ama kişiye göre değişir), bir de uygun kadro boyunda var mı?

Kaçırmama konusunda aceleye getirmek istemem ama şu anda o fiyatı görenler Özdilek'e doğru yola koyulmuştur bile.

"Çift uçlu aluminyum kadro" neyin çevirisidir diyeceğim ama yerli ürün, çeviri değildir. Kim bilir yazan ne düşünüyordu.

Uzaktan, kadrosunu görebileceğim bir resim var mı, belki de eski modeldir, fiyat ondan düşüktür ama yine de iyi. Hatta aero değilse daha da iyi.
Hocam kadro nedir bilmiyorum ama iki güne alacağım, kartla alakalı bi sorundan dolayı depoya kaldırttık geri gelip alacağım, bababank 7 çıktı üstünü tamamlıycam; elimde şöyle bir video var öylesine çekmiştim.(Yüklenemedi) Nasıl paylaşabilirim ki videoyu acaba? Not: çalışan arkadaşlar teşhir ürünü dedi, bir iki kişi arayıp sormuş dün satıldı sanıyormuş şef, depoda da başka yokmuş kurulu olmayan halde oluyor depoda demişlerdi ama kalmamış son ürün.

Hocam kadro nedir bilmiyorum ama iki güne alacağım, kartla alakalı bi sorundan dolayı depoya kaldırttık geri gelip alacağım, bababank 7 çıktı üstünü tamamlıycam; elimde şöyle bir video var öylesine çekmiştim.(Yüklenemedi) Nasıl paylaşabilirim ki videoyu acaba? Not: çalışan arkadaşlar teşhir ürünü dedi, bir iki kişi arayıp sormuş dün satıldı sanıyormuş şef, depoda da başka yokmuş kurulu olmayan halde oluyor depoda demişlerdi ama kalmamış son ürün.

Kadro boyu önemli konu, yol bisikletinde daha da önemli.

1.70 boy, ortalama bacak boyuyla yol bisikletinde 50-52 cm civarında kadro kullanılır. Tam değer için denemek lazım, özellikle iç bacak boyu ortalamadan uzun ya da kısaysa (76 cm civarı ortalama). O bisikletin 50, 52, 54, 56 cm kadro boyları varmış. Muhtemelen 50 veya 52 olur (ama "muhtemelen" ile olmaz, yine de denemek lazım), 54 büyük gelir, 56 çok büyük gelir. Siteye ölçüleri koysalar biraz daha net konuşulabilir ama elde kaynak yok.

...(Yüklenemedi) Nasıl paylaşabilirim ki videoyu acaba?....

Youtube gibi herhangi bir platforma yükleyip linkini bozuk paylaşarak. ht tp://youtube.com/falanca gibi ya da sadece youtube.com/falanca

• Beğen
Kadro boyu önemli konu, yol bisikletinde daha da önemli.

1.70 boy, ortalama bacak boyuyla yol bisikletinde 50-52 cm civarında kadro kullanılır. Tam değer için denemek lazım, özellikle iç bacak boyu ortalamadan uzun ya da kısaysa (76 cm civarı ortalama). O bisikletin 50, 52, 54, 56 cm kadro boyları varmış. Muhtemelen 50 veya 52 olur (ama "muhtemelen" ile olmaz, yine de denemek lazım), 54 büyük gelir, 56 çok büyük gelir. Siteye ölçüleri koysalar biraz daha net konuşulabilir ama elde kaynak yok.

Youtube gibi herhangi bir platforma yükleyip linkini bozuk paylaşarak. ht tp://youtube.com/falanca gibi ya da sadece youtube.com/falanca
Tamam hocam ben yarın gidip ayrıntılı fotoğraf çekeyim kadro boyunu öğreneyim o zaman, buraya yazarım. Elimdeki videoyu izledim çok kötü kalitesi, yarın daha iyisini çeker atarım. Teşekkürler tekrardan <3

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Herkese merhaba, doğru konu başlığı altına mi yazıyorum bilmiyorum ama. Forumda ikinci el bisiklet satışı yapılıyor mu ? Ben en fazla 13.000 TL ye kadar ikinci el 56 kadro bir yarış bisikleti arıyorum.

Arkadaşlar merhaba,
İki bisiklet arasında kaldım.
Bunlardan ilki Bianchi T0011 Şehir Bisikleti 30 Vites Deore (Shimano Setli)
İkincisi Bisan Trx 8600 Deore Bisan 30 Vites (Shimano Setli)
İkisinin de fiyatı 20.000₺ civarı.
Kullanım amacım genelde düz yol ama arada sırada rampalarda da kullanacağım.
Hangisi Performans açısından daha iyidir, daha kalitelidir ya da rahatlık anlamında hangisini tercih etmeliyim?
Bu fiyat bandında full deore setli önerebileceğiniz başka bisikletlere de açığım, ama bu 2 bisikletten hangsini tercih etmeliyim asıl öğrenmek istediğim bu.

Herkese merhaba, doğru konu başlığı altına mi yazıyorum bilmiyorum ama. Forumda ikinci el bisiklet satışı yapılıyor mu ? Ben en fazla 13.000 TL ye kadar ikinci el 56 kadro bir yarış bisikleti arıyorum.
Yol Bisikletleri

Arkadaşlar merhaba,
İki bisiklet arasında kaldım.
Bunlardan ilki Bianchi T0011 Şehir Bisikleti 30 Vites Deore (Shimano Setli)
İkincisi Bisan Trx 8600 Deore Bisan 30 Vites (Shimano Setli)
İkisinin de fiyatı 20.000₺ civarı.
Kullanım amacım genelde düz yol ama arada sırada rampalarda da kullanacağım.
Hangisi Performans açısından daha iyidir, daha kalitelidir ya da rahatlık anlamında hangisini tercih etmeliyim?
Bu fiyat bandında full deore setli önerebileceğiniz başka bisikletlere de açığım, ama bu 2 bisikletten hangsini tercih etmeliyim asıl öğrenmek istediğim bu.

İkisi tüm özellikleriyle aynı. Kadrosuna, markasına, fiyatına göre karar verin. Fiyatları aynı olduğunda ben Bianchi'yi tercih ederdim; kadro, ağırlık, lastik, renk, marka açısından.
Onların dışında bu var, az daha iyi ama epey daha pahalı: (link)
Artık trekking bisikletlerinde CUES çağı başladı. Stoklar tükendikten sonra Deore-Alivio setli trekking bisikleti kolay kolay üretilmez, Altus setliler giriş seviyesinde bir süre daha dayanır, onların da 3x aynakollu olanları biter ilk önce.

• Beğen
Tepkiler: umitkayar
İkisi tüm özellikleriyle aynı. Kadrosuna, markasına, fiyatına göre karar verin. Fiyatları aynı olduğunda ben Bianchi'yi tercih ederdim; kadro, ağırlık, lastik, renk, marka açısından.
Onların dışında bu var, az daha iyi ama epey daha pahalı:
Artık trekking bisikletlerinde CUES çağı başladı. Stoklar tükendikten sonra Deore-Alivio setli trekking bisikleti kolay kolay üretilmez, Altus setliler giriş seviyesinde bir süre daha dayanır, onların da 3x aynakollu olanları biter ilk önce.
Cevabınız için teşekkürler. Peki seçenekler arasına Mosso Legarda Pro X20 MDM de gelse yine de Bianchi'yi mi seçerdiniz?

Son düzenleme:
Cevabınız için teşekkürler. Peki seçenekler arasına Mosso Legarda Pro X20 MDM de gelse yine de Bianchi'yi mi seçerdiniz?

Kararsız kalabilirdim ama uzun yol, hızlı ulaşım, düzlük ve inişlerde sık sık 48'li ön çarkı kullanan birisi olarak büyük dişlisi 40 olan aynakolun yetersiz kalacağını düşünür, yine Bianchi'yi alırdım.
Bence trekking bisikletlerinde önceki ikili aynakollu modellerde olduğu gibi 46-30 en azından seçenek olarak sunulmalı (6000 serisinde 46-30 ve 8000 serisinde 46-32 var). O zaman hem neredeyse alışık olduğum hıza ulaşabilir, hem de 30 dişli küçük çark ve 11-39 ruble ile 30/39 ~ 0.77 oranıyla Deore setlilerdeki 26/36 ~ 0.72 tırmanma oranına yakın bir oranda tırmanabilirdim. 40-26 aynakol kullandıklarında tırmanma oranı çok iyi oluyor, benim ihtiyacımdan çok daha fazla iyi ama hız 40/11 ~ 3.63 ile Deore setlilerdeki 48/11 ~ 4.36 oranından çok uzak kalıyor.
Ama bunlar aslında hız bisikleti değil tabii, daha çok gezinti, hafif spor ve kısa ulaşım bisikleti. O nedenle 40-26 aynakol kullanmak normal ve yeterli kabul edilebilir.

...Bunlardan ilki Bianchi T0011 Şehir Bisikleti 30 Vites Deore (Shimano Setli)...

Bu arada yanlış anlaşılmasın, Bianchi hakkındaki yaptığım yorumlar Bianchi'nin sitesindeki yarı Shimano setli (aynakol Prowheel, frenler Promax) (link) için değil, piyasada hala bulunabilen aynakolu Deore ve frenleri Shimano BR-MT200 olan model için (örneğin (link)). TRX 8600 Deore, Bianchi'nin sitesindeki güncel modelden üstün.

Son düzenleme:
Toplama çok mantıklı değil. Elde disk uyumlu güzel bir kadro olur, o zaman onun üstüne güzel bir set alınır. Ama çok az seçenek arasından uygun boyda ve disk uyumlu kadroyu bul, artık yerelde neredeyse hiç olmayan, yurtdışından getirmek de zorlaşan uygun maşayı bul, bu 105 seti al, jant seti al, diğer parçaları ekle derken zaten maliyet sıfır 105 setli bisikleti geçer, çok da uğraştırır.

Kol, kablolar, attırıcıdan birinde sadece ayar sorunu bile olabilir ya da ön attırıcı konumu hatalı olabilir. Bence setin gerisinde sorun yoksa grupset değiştirme işine girmeye hiç gerek yok. Önemli olan sorunun nerede olduğunu bulmak. Parçalardan biri bozuksa sadece o değişir.
Ön attırıcı: (link)
Kolu: (link)

Bence yol bisikletinden anlayan bir bisikletçi bakmadan masrafa girmemek lazım.

Kron TX 300 olabilir, Kron'un sorunsuz modellerinden biri.
Mosso'daki dengi (link) (F/P oranı TX 300'den epey daha iyi), Carraro'daki dengi (link) (TX 300'den epey pahalı), Bianchi'deki dengi (link), Bisan'daki dengi (link) (TX 300'den daha ucuz).
Resmi fiyatıyla ya da daha ucuza doğru kadro boyunda bulabilirseniz Legarda 2327 MSM H bunların arasında en iyi seçim olur. Ya da Kron TX 300'ü resmi fiyatından 2-3 bin lira daha ucuza alabiliyorsanız o da olur.
Yine sorun telden kaynaklıymış :D

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Hocam alacağım bisikleti paylaşmıştım yarın gidip alacağım. Bende şu maskeden var, üzerine chin mount yani çene montajlı bir telefon tutacağı alıp maskeye bağlayıp üzerine de ucuz bir kask geçirmeyi düşünüyorum, full face MTB kaskları aslında maskesiz işimi görür çene kısmına telefonu koyarım (canlı yayın yapacağım) ama tüm paramı bisiklete verdikten sonra kask almaya param kalmadı :) (gerçekten). Sorum şu ki, sizce maske çok kötü veya alakasız durur mu, bisiklet topluluğunu rezil etmeyeyim diyorum ama elimde şuan bu var, maskenin üzerine ucuz da olsa bir kask alayım mı yoksa biriktirip 2 bin TL civarına bir MTB kaskı alayım mı, ya da full face/tam yüz yol bisikleti kaskları var mı? Başlık biraz yanlış oldu sanırım özür dilerim. <3

Dosyalar

• Screenshot_2024-09-19-20-38-21-369_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-09-19-20-38-21-369_com.sahibinden.jpg
    31,9 KB · Okunma: 7
  • Screenshot_2024-09-19-20-38-18-053_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-09-19-20-38-18-053_com.sahibinden.jpg
    30,4 KB · Okunma: 7
Merhaba arkadaşlar,

Decathlon'dan aldığım en üst model Rockrider 900 dağ bisikletimi satmayı planlıyorum, ancak fiyat konusunda kararsızım. Bisiklete yaptığım upgradeler sonrası fiyatın nasıl olacağı hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.

İşte bisiklete yaptığım upgradeler:
  • Fren Seti: Almanya'dan ithal Shimano M615 ile stok Tektro frenleri değiştirdim.
  • Amortisör Kilitleme Seti: Yurt dışından Manitou özel kilitleme seti sipariş ettim.
  • Gidon Boğazı: Değiştirilmiş durumda.
  • Sele: Konforu artırmak için özel jel sele ile değiştirdim.
Bisiklet neredeyse sıfır ayarında, menisküs problemim nedeniyle çok az kullanıldı. Salonun bir köşesinde duruyor ve maalesef binemediğim için satışa çıkarmak istiyorum.

Sizce bu bisikletin adil bir satış fiyatı ne olmalı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Şimdiden teşekkürler!

Dosyalar

• WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (6).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (6).jpeg
    65,4 KB · Okunma: 19
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (5).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (5).jpeg
    54,1 KB · Okunma: 21
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (4).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (4).jpeg
    65,7 KB · Okunma: 19
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (3).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (3).jpeg
    40,7 KB · Okunma: 20
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (2).jpeg
    56,3 KB · Okunma: 21
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (1).jpeg
    158 KB · Okunma: 21
  • WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (7).jpeg
    WhatsApp Image 2024-09-20 at 04.38.56 (7).jpeg
    160,3 KB · Okunma: 23
Merhaba arkadaşlar,

Decathlon'dan aldığım en üst model Rockrider 900 dağ bisikletimi satmayı planlıyorum, ancak fiyat konusunda kararsızım. Bisiklete yaptığım upgradeler sonrası fiyatın nasıl olacağı hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.

İşte bisiklete yaptığım upgradeler:
  • Fren Seti: Almanya'dan ithal Shimano M615 ile stok Tektro frenleri değiştirdim.
  • Amortisör Kilitleme Seti: Yurt dışından Manitou özel kilitleme seti sipariş ettim.
  • Gidon Boğazı: Değiştirilmiş durumda.
  • Sele: Konforu artırmak için özel jel sele ile değiştirdim.
Bisiklet neredeyse sıfır ayarında, menisküs problemim nedeniyle çok az kullanıldı. Salonun bir köşesinde duruyor ve maalesef binemediğim için satışa çıkarmak istiyorum.

Sizce bu bisikletin adil bir satış fiyatı ne olmalı? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim!

Şimdiden teşekkürler!

O bisiklet için bir fiyat belirlenmiş zaten: (link)

Ama ben yine de fikrimi belirteyim:

Bisikletin yenisinin fiyatına eklediğiniz parçaların fiyatını ekleyip bunlar eklendiği için çıkanların fiyatını düşün (mesela yeni sele sizin masrafınız ama çıkan sele sizin elinizde kalmış olsa bile bisikletin üstünden eksilmiş değerdir, aralarındaki fark bisikletin fiyatına eklenmeli, yapılan tüm masraf değil), böylece her şey sıfır olsaydı böyle bir bisiklet ne kadara mal edilirdi ortaya çıkmış olur. Olabilecek maksimum fiyat bu, yıpranma durumuna göre bundan uygun gördüğünüz indirimi yapabilirsiniz. Bu fiyatı ikinci el sitelerindeki sizinki hariç diğer Rockrider 900'lerin (900s'ler de hariç) sizinkinin özelliklerine en yakın olanlarla kıyaslayın: (link) . Bunun dışında benzer donanım, başka marka bisikletlerle de kıyaslayıp daha doğru bir fiyat bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Selam bi sorum var, ben aslında yeni bir sürücü değilim 2014 yılından beri kullanıyorum. Kimi zaman sık kimi dönemler aktif. Geçtiğimiz Nisan ayında yeni bir bisiklet aldım. Merida big seven 750. O bisikleti kullanmadan önce aynı yolu gittiğim bi hard tail bisiklet vardı. Lastikleri de ince tur lastiği tarzındaydı. Hiç ağrım sızım yoktu. Yorulma ağrısını bilirim ki ancak yorulma ağrısı tarzında olurdu. Bu yeni aldığım bisiklet ile dizlerim çok ağrıyor. Ne zaman tur yapsam ağrıyor. Kondisyon eksikliği değil. Sele de düzgün ayarlı çok kez ayarladım denedim. Diz ağrısı geçmedi. Bisikleti ikinci el bi festivalden aldığım için tekerlekleri yeni değiştirilmiş sıfırdı. Tekerlekleri de dağ bisikleti olduğu için hayli kalın. Ondan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum ama emin değilim. Selenin eğimi de aslında normal bence ama bilemiyorum. Bu konularda deneyimi ya da fikri olan varsa belirtebilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler

Merhaba. 10000 TL'lik bütçem bulunuyor. Bu fiyata sıfır olmadığı için sarı siteden bakıyorum. Kron RC2000 bisiklet buldum. Sizce bu fiyata göre 2021 RC2000 bisiklet alınır mı? Olmazsa Denizli ve çevresi içinde bulabileceğim bisiklet önerebilir misiniz?
Kullanılacak zemin: Asfalt
Boy: 173
Kilo: 80

sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-sahibinden-rc-2000-1165936602/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

Merhaba. 10000 TL'lik bütçem bulunuyor. Bu fiyata sıfır olmadığı için sarı siteden bakıyorum. Kron RC2000 bisiklet buldum. Sizce bu fiyata göre 2021 RC2000 bisiklet alınır mı? Olmazsa Denizli ve çevresi içinde bulabileceğim bisiklet önerebilir misiniz?
Kullanılacak zemin: Asfalt
Boy: 173
Kilo: 80

sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-sahibinden-rc-2000-1165936602/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilanlarim&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269

(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

En ilgili tek konuya yazsanız daha iyi olur, sizin için takibi de kolay olur. Şurası daha doğru konu, ben de orada cevap verdim: Yol bisikleti tavsiyeleri

Geri