Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bisiklet önerileri

Arkadaşlar btwin 520 alacağım aslında 520 s almak isteridm ama bütçe yetmiyor. Benim isteğim dağ bayır aşağı taş tepe toprak inmek. Tek amortisör sıkıntısı yaşarmıyım. S modelini almak çok isterdim ama imkansız

Scudo
Merhaba, iyi forumlar.
Ben bisiklet almaya karar verdim, bisikletlere de çokta hakim olmadığımdan (link) böyle bir bisiklet gördüm boyum 170 bu bisiklet bana uygunmudur veya daha iyi öneriniz varsa alablir miyim?

Teşekkürler :)

Yakın bir zamanda bisiklet almaya karar verdim. Şehir içi kullanıma uygun kısa turlara katılabileceğim bir bisiklet istiyordum. Birçok modele baktıktan sonra Peugeot'nun da yeni bisikletleriyle piyasada olduğunu gördüm. Peugeot 3008 modelini gidip gördüğümde kadrosu şekil olarak çok hoşuma gitti, özellikle kabloların kadronun içinden geçirilmiş olması çok hoş olmuş. Benim gördüğüm ve bütçeme en uygun modeli PGT 3008 fiyat olarak şu anda 1250 TL. Benim merak ettiğim yine benim gibi görmüş incelemiş arkadaşların fikirleri çünkü eğer kadro kalitesi iyiyse alıp ileride imkanlarım artığında diğer parçaları güncellemek istiyorum. Tabii yine bu fiyatta daha kaliteli olduğunu düşündüğünüz modellere de bakabilirim. Hakkında pek bilgi olmayan bir bisiklet bilgisi olan arkadaşlara paylaşımlarından dolayı şimdiden teşekkür ederim.
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
iyi akşamlar bu hafta ıcınde bisiklet almak ıstıyorum. bütçem 1000 ila 1500 arasında biraz araştırdım mosso ve carraro arasında kaldım. Yardımcı olursanız sevınırım. sehir içinde kullanacağım...boyum 181 cm kılo 85

@nessaButceniz bu civarda ise bence ya sedona 410 yada mosso legarda 1821 mdm v alin. Zoom masa tasimayin gereksiz yere. Butce arttirma olaganiz olursa daha başka modeller tavsiye edebilirim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nessa
Merhaba eşime Mosso 1821 LDM almayı planlıyoruz. İç bacak boyu 72 cm Boy 1.58. 41cm ve 46 cm ilk iki kadro seçeceği var. Hangisini önerirsiniz?

Merhaba arkadaşlar ben de Mosso Cavalier 700 Claris ile Kron RC 2000 arasında kaldım sizce nelere dikakt etmeliyim ilk yol bisikletimi alırken ? Boyum 1.83 bacak boyu 88 cm kadro boyu normalde hesabıma göre 58 çıkıyor ama yol bisikletinde daha rahat etmem için ufak kadro almam gerekir mi yoksa yine 58 ideal mi olur ?

arkadaşlar 181 cm boyum var mosso legarda 1821 mdm v aldım 51 cm olandan sizce biraz buyuk mu aldım cok kararsızım

@yigitbrs

Büyük olmaması lazım, vücut orantılarınız çok olağanüstü değilse.

@yigitbrs
Benim boyum 1.75 civarı 52 kadro kullanıyorum tam geliyor. :eek:

@Hamdi bayrak
46 cm olmalı ama yine de denesin çünkü bazen kadro geometrisi denilen olaydan dolayı bir markanın 46'sı küçük gelirken başka bir markanın 46'sı büyük gelebilir.

@hsncn06
56 veya 58 ideal olur ama denemeniz şart diye düşünüyorum. Bisikletlere gelince; Kron yapısı gereği biraz daha rahat ve konforlu ama dişli oranları sebebiyle %10'dan fazla eğimli yokuşlarda sorun çıkarır ve düz yolda da 60 km/h'i geçmeniz biraz zor. Mosso daha sert ve performanslı bir bisiklet. Sürüş pozisyonu eğer daha önce yol bisikleti kullanmadıysanız bir miktar zorlayacağını düşünüyorum. :srnsml:

çalıntıyım diye bağırmasa düşünülebilir ama
(link)

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
@yigitbrsBacak boyunuz onemli burda ama boyunuza gore bence gayet iyi. Belirgin bir vucut orantisizligi olmadigini varsayarak buyuk oldugunu dusunmuyorum. Gule gule kullanin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BugAdam sürüş pozisyonuna alıştıktan sonra mosso daha rahat olur ve yokuşlarda işiniz daha kolay olur diyorsunuz yani bulunduğum yer baya yokuşlu ve uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum açıkçası

@hsncn06
O zaman Kron pek tavsiye etmem. Mosso ise biraz rahatsız gelebilir hem sürüş pozisyonu hem kadro geometrisi nedeniyle. O fiyat aralığında Lapierre, Sedona vs. bu markaların o fiyat aralığındaki yol bisikletlerine bakmanızı öneririm.

@BugAdam teşekkürler bakmaya devam etcem danışmak istediğim bir şey olursa hine burdan ulaşırım size

• Beğen
Tepkiler: BugAdam
Merhaba arkadaşlar ilk kez yol bisikletine geçicem inşallah boyun 1.80 carraro 052 giant scr2 ve triban 520 arasında çok kararsız kaldım kararsız kalmamın nedeni 3 bisiklet hakkında arasında ki avantaj ve dezavantajları bilmememden kaynaklanıyor en doğru bilgi tecrübeyle edinmiş bilgidir bana göre o yüzden burda sizlere sormak istedim bütçemi max 2bin 2500 tl olarak belirledim çokta çıkmak istemiyorum sıfır yerine 2. El temiz bi bisiklet alıp başlamak isityorum açıkcası ama alıcağım bisiklete tamamen alıştıktan sonra istediğim hızlara ulaşmakta istiyorum açıkcası başka tavsiyelerinizde olursa dikkate alırım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

@Mustafa Kabasakal dostum 1 kiloyu gectim. Eline bi sise su al su en ufaklardan. 250 mlliklerden. Onu elinde biraz taşi bakalim her adimda nasil agirlasiyor gozlerinle gor. Bisiklette 1 kilo buyuk fark eder. Inan

Bak bu celik mtb su an bagajli magajli 11 kilo agirlginda. Ve 96 model, yeni nesil muadilleri 15 kilolardan basliyor, e bagajda tak oldu sana 16 kilo; Arada 5 kilo fark var bu daha ciddi bir rakam.

2018-06-25_06-57-13_HDR.jpg

@nessa

Ustundeki zoom maşa bile vazgecirirdi beni

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Mosso cavalier 700 claris vs sedona 610 claris Arkadaşlar bu iki bisiklet arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Artı-Eksi yönlerini yazarsanız iyi olur, teşekkürler şimdiden.

Geri